042-29 09 00 info@angelique.se

Ansiktsbehandling Helsingborg

av | nov 14, 2017

ansiktsbehandlingar för alla hudtyper 

Välkommen till Angelique hud & kropp i Helsingborg! Jag som arbetar här heter Mirja och är Auktoriserad Hudterapeut. Jag skräddarsyr våra behandlingar efter din huds behov för att du skall få bästa resultat. Jag arbetar endast med professionella produkter och jag erbjuder klassiska ansiktsbehandlingar, effektiva kemiska peelingar för pigmenteringar, acne, hudföryngring, samt rosacea. Jag arbetar ärven med Infuzion och microneedling som arbetar väldigt effektivt med att stimulera collagen bla. Jag ser även till helheten eftersom både kost, stress, sömn mm påverkar vård hud på olika sätt, så därför erbjuder jag även kostnadsfri hud- och hälsoinspiration om du önskar för att hjälpa dig att ta had om din hud och kropp för att den skall må så bra som möjligt. Hjärtligt välkommen till mig.  

Mirja Aukt. hudterapeut

  

Presentkort

Presentkort är enkelt att ge och härligt att få.

 

Vad gör en ansiktsbehandling?

En behandling förbättrar ansiktets lyster genom att rengöra, exfoliera och ge näring åt huden och samtidigt återfukta den så att den håller sig mjuk, smidig, ungdomlig och fräsch. Detta hjälper också huden att behålla en intakt barriärfunktion som skyddar huden mot yttre påfrestningar från väder och vind, miljöföroreningar mm. Vi skräddarsyr våra behandlingar efter din huds behov, och vi arbetar effektivt med professionella produkter. Vi arbetar anti-age med att stimulera collagen, antiinfalmmatoriskt på på akne och rosacea, och vi arbetar även på pigmenteringar.

Vad krävs för att du skall få ett bra resultat med din hudvård?

Att ha en ung, vacker och balanserad hud är sällan en slump! Ju tidigare man börjar med en bra hudvårdsrutin och regelbundna ansiktsbehandlingar desto längre tid tar det för ålderstecknen att titta fram. För att du skall få ett bra resultat krävs: 

1) Att du dagligen använder de produkter som vi rekommenderat för just din huds behov. Om huden är torr och känslig så behöver den bl.a en kombination av fukt och lipider.
Har du en aknebenägenhud så behöver huden inte enbart återfuktande produkter, utan en kombination med effektiva produkter som dämpar inflammationerna i talgkörtlarna utan att torka ut huden för mycket. Många börjar på apoteket och använder ett par produkter därifrån, men många gånger är det långt ifrån tilltäckligt för vad som krävs för att komma till rätta med akneproblem. Man måste tänka långsiktigt med akneproblematik. Det krävs en bra daglig hudvårdsrutin ink rätt sorts peeling ca 1 gång i veckan hemma för att ta bort torra döda hudceller som gärna täpper till porerna och tyvärr därmed kan skapa inflammationer i talglörtlarna. Många gånger måste man först balansera huden och sedan kanske man måste förstärka behandlingarna med tex en kur med kemiska peelingar för att snabbare och effektivare dämpa aknen. Det krävs således att man kommer regelbunder på behandlingar med ca 4-6 veckors mellanrum för att följa upp utvecklingen samt att hela tiden kunna justera produkterna om man behöver lite snällare produkter ett tag eller om man behöver sätta in lite kraftfullare under en period.

2) Att du går regelbundet på behandlingar för att förstärka hemvårdsrutinen med effektiva professionella behandlingar. Då får du reglbundet tips och råd till en bra hemvårdsrutin som passar just din hud. Det är bra med en regelbunden uppföljning på de produkter man använder hemma, vilka kan behövas justeras med jäman mellanrum pga årstidsskiftena eller om man behöver mer kraftfulla produkter ett tag för att sedan kunna trappa ner till lite snällare underhållande produkter en period. För att förstärka behandlingarna ytterliggare så rekokmmenderar vi även kurbehandlingar med tex, microneeling, kemiska peelingar, infuzion mfl.  

Jag har provat allt men får inget resultat med min hudvård …….

Jag har många kunder som kommer och är förtvivlade för att de har provat många olika produkter, behandlingar och t.o.m läkemedel för olika hudåkommer och upplever ändå att huden inte blir bättre. I bästa fall kanske de inte får något resultat alls, men i värsta fall kan huden bli väldigt torr, känslig och överreagera med rodnad och fjällning på yttre faktorer som kyla, värme, väder och vind. Många har  har provat allt från apotekets produkter till dyra aktiva hudvårdsprodukter med bla retinol, c-vitamin, peptidert mm som man klickat hem från nätet, men huden blir tyvärr åndå ännu mer i obalans. Hur kan det kan komma sig?

Det finns en uppsjö av olika hudvårdsprodukter idag och det är inte lätt att hitta rätt  i hudvårdsdjungeln. Det finns hur mycket reklam som helst för olika prodkter, bloggare mfl som skriver att denna produkten är superbra osv.  Många av dem är säkert väldigt effektiva och bra om de används på rätt sätt, men blandar man för många olika produkter från olika märken och dessutom med väldigt aktiva ingredienser så är tyvärr risken stor att huden reagera med  motsatt effekt med överkänglishet, rodnad, torrhet och fjällning istället. 

Trots att jag har gått en tvåårig utbildning till auktoriserad hudterapeut och läst om hudens uppbyggnad och olika aktiva hudvårdsingredienser så hade jag inte kunnat plocka produkter från många olika märken och få ett resultat.

Min erfarenhet är att för att uppnå ett hållbart resulat så behövs en kombination av regelbundna behandlingar, där vi kan förstärka behandlingarna med tex kurbehandlingar med kemiska peelingar, microneedling, Infuzion eller andra effektiva behandlingar,  tillsammans med en väl sammmansatt hudvårdsrutin hemma mellan behandlingarna. De professionella hudvårdsprodukterna är uppbydda på att ingredienserna arbetar i synergi med varandra. Blandar man för många olika mäken och produkter så är risken att vissa ingredienser motverkar varandra och tappar sin fuktion. Allt handlar om kemi och rätt sammansättning i rätt mängd för att en produkt skall kunna hjälpa huden att uppnå önskat resultat. Har produkten för lite andel av den verksamma ingrediensen så ger den inte önskad effekt. Vi har valt att enbart arbeta med ledande professionella cosmecuticalmärken ( cosmecutical är en blandning av kosmetisk och medicinsk hudvård) där man forskat fram produkter som har en bevisad  effekt i huden i kliniska studier.   

 

HUDKONSULTATION – 20 min 395 kr 

Här hjälper vi dig med en hudanalys för att du skall kunna använda rätt produkter anpassade efter din hudtyp och din huds behov.Rengöring, hudanalys, ögon och dagcreme.  Produktrekommendation för fortsatt underhåll av huden hemma.

SNABB UPPFRÄSCHNING – 35 min 545 kr

Har du ont om tid?  Då är detta snabb och uppfräschande behandling. Hudanalys, peeling, mask och avslutande produkter. Produktrekommendation för fortsatt underhåll hemma. I denna ingår inte portömning, ansning av bryn eller massage. Önskar du det så rekommenderar jag att du bokar någon av våra klassiska ansiktsbehandlingar istället.

VÅRA KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR, Acne, Student,  clean Beuty, man, Lyx, delux

Var det länge sedan du gick på en behandling för ansiktet, har du kanske aldrig varit på någon , eller vill du förbereda huden inför våra ännu mer kraftfulla behandlingar med kemsiska peelingar?, (Dermaresurfacer,Dermapeels), då är denna klassiska ansiktsbehandling ett bra sätt att väcka huden till liv och få den i bra kondition. Vi gör en konsultation och lägger upp en hudvårdsplan som passar dig och dina önskemål på kort och lång sikt. Vi arbetar med produkter från Dermaquest och Babor, och utifrån konsultationen kommer vi fram till vilken serie som passar din hud bäst. Rengöring ,hudanalys, peeling , ånga, portömning och borttagning av milier, lättare ansning av bryn. mask, (välj mellan hand, nack  eller skalpmassage), serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. Vi rådgör också på vilket sätt vi skulle kunna kombinera olika typer av behandlingar för optimalt resultat. Vi rekommenderar produkter för fortsatt hunderhåll hemma mellan behandlingarna. Våra klassiska ansiktsbehandlingar rekommenderas att göra var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.  

*STUDENT/UNGDOM, KLASSISK/akne – 60 min – 695 kr

 Mer info.

KLASSISK,- 55 min – 795 kr

 Rekommenderas som förstagångsbehandling, passar alla och anpassas efter din huds behov. 

Var det länge sedan du gick på en ansiktsbehandling? Då rekommenderar vi att börja med denna klassiska ansiktsbehandling. Vid första besöket går vi tillsammans igenom vad du vill förbättra med din hud, och lägger tillsammans upp en långsiktig anpassad plan för hur vi kan uppnå dina önskemål. För att vi skall uppnå önskat resultat är det viktigt att du kommer regelbundet på behandlingar med 4-6 veckors mellanrum, samt att du använder rekommenderade produkter hemma mellan behandlingarna. Jag kan även ge tips och råd på andra effektiva behandlingar som tex kemiska peelingar, microneedling, Infuzion mfl beroende på vad du önskar för resultat. Det finns många fakorer som påverkar vår hud både positivt och negativt, som tex vår kost, sömn, stress, rökning, medicinering mm, jag kan även ge tips och råd på vad du kan tänka på och ev förändra ev förändra för att din hud skall må så bra som möjligt.  Jag arbetar endast med professionella hudvårdsprodukter från ledande hudvårdsmärken som Dermaquest, BABOR, Clinicare och Kalahari. Vilka produkter jag rekommenderar beror på vad din hud behöver, årstid, ålder mm. Rekommendationerna kan variera från behandling till behandling beroende på hud din hud reagerat på produktrekommendatonen från förra behandlinge, och om vi skall göra mer anvancerade hudvårdsbehandlingar.  I denna behandling ingår rengöring ,hudanalys, peeling , ånga, portömning och borttagning av milier, lättare ansning av bryn. mask, (välj mellan hand, nack  eller skalpmassage), serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. Efter behandlingen rekommendrar jag vilka produkter som passar din hud bäst.

 

clean beauty, KLASSISK,- 55 min – 795 kr

Clean Beuty behandlingen passar dig som efterfrågar behandlingar och hemma produkter med mer naturliga ingredienser. Clean formance, är en helt ny hudvårdsserie med CLEAN BEAUTY i fokus. Vegan hudvård för ung, krävande hud, för att bygga en intakt barriär och boosta en hälsosam hud med sin naturliga lyster. Med Clean Beauty behandlingen och CLEANFORMANCE hemma produkter gör du ett medvetet val för hudhälsan och miljön. Nyckelingrediensera är ett komplex av pre- och probiotika som bibehåller balansen i hudens mikrobiom och stärker hudens naturligt skyddande barriär. Hudens bakterieflora är mycket viktigt och påverkar i hög grad hudhälsan. För att förebygga för tidigt hudåldrande och bibehålla en fast och spänstig hud har vi kraftfulla antioxidanter från barkextrakt av rödlönn. Extraktet kommer från återvunnen bark från hållbara odlingar. CLEANFORMANCE innehåller upp till 98% ingredienser med naturligt ursprung och är mikroplastfri, parabenfri, mineraloljefri, silikonfri, glutenfri, laktosfri och fri från syntetiska dofter.

Klassisk, MAN – 55 min – 795 kr

En ansiktsbehandling som ger huden ny energi och styrka, trötthetstecken ersätts med ny vitalitet. Behandlingen börjar med en avslappnande nackmassage, och fortsätter med rengöring, peeling, djuprengöring och massage. En individuellt anpassad mask läggs och under tiden den verkar utförs en avkopplande akupressurmassage på skalp och ansikte. Resultatet är ny vitalitet, styrka och energi. Rekommenderas 4:e-6:e vecka för att hålla huden i optimal kondition. 

KLASSISK, ink specialmask – 60 min – 955 kr

Här lägger vi Clinicares superfuktgivande sheetmasks full med lågmolekylär hyaloronsyra och hög andel aktiva ingredienser. Skräddarsys efter din huds behov.  Finns REFRESH – ANTI-AGE, PURE – lugnande antiinflammatorisk samt GLOW – arbetar på pigmenteringar. Rek var 4-6 vecka.

KLASSISK INK. FRANS OCH BRYNFÄRG– 70 min- 1070 kr 

 

Mer info, se vår klassiska ansiktsbehandling ovan. Önskas endast frans eller brynfärg blir priset 995 kr

ACNE – 60 min 795kr

Denna behandling passar dig som har problem med acne/ pormaskar. Djuprengörande behandling med fokus på extra lång portömning om så behövs. I övrigt ingår detsamma som i vår klassiska ansiktsbehandling med produkter som fokuserar på att reducera akne. Vi rekommenderar att du kommer regelbundet var 4-6 vecka, för att vi skall kunna reducera aknen. Det är också väldigt viktigt att du använder rekommenderade produkter hemma mellan behandlingarna.  Läs även nedan om våra effektiva kurbehandlingar med kemiska peelingar som reducerar aknen ännu effektivare. Vi rekommenderar dock att vi börjar men denna behandling innan man gör kurbehandlingar. Vi lägger upp en behandlingsplan vid första besöket.

ACNEbehandling- rygg – 45 min 995 kr

Djuprengörande behandling med BHA-syra (salicylsyra) som är väldigt effektiv mot just aknebakterien eftersom den är anti-inflammatorisk. Rengöring, effektiv peeling med BHA, ånga, portömning, renande antibakteriell mask, samt avslutande behandlande lotion. Skräddarsydd produktrekommendation för fortsatt behandling hemma. Denna behandling rekommenderas som en kur på 3-6 behandlingar.

LYX – Klassisk- ink 20 min ansiktsmassage i IR-ljus– 75 min – 995 kr

För dig som vill unna dig det där lilla extra. Denna är samma som våra klassiska ansiktsbehandlignar men här igår även 20 min härligt avkopplande ansikts och hårbottenmassage. Vi använder även ett infrarött ljus som ökar värmen och cirkulationen i huden som stimulerar cellförnyelsen samt penetrationen av efterföljande produkter. Den ökade blodcirkulationen i samband med massagen ökar syre upptagningen av cellerna i huden. Huden syresätts inifrån  för optimalt upptag av efterföljande produkter.  Rekommenderas var 4-6 vecka.

Delux, ink 20 min ansiktsmassage, IR, frans och brynfärg, AMPULL, 85 min – 1195 kr

Detta är vår lyxigaste  behandling. Det är samma som vår lyx, men vi har förlängt behandlingen för att kunna massera in en Babor ampulll specialanpassad efter vad just din hud är i extra behov av. Denna är småmolekylär och går därför djupare ner i huden en ett vanligt serum. Finns för att stimulera collagen, lugnande, vitamin, lift, mfl.  Rengöring , peeling, portömning och borttagning av milier, ansning av bryn, hel avslappnande och skön ansiktsmassage 20 min med vävnadsdränage för att dränera bort gammal lymfa och tillföra ny frisk till ansiktet som i sin tur ökar cellförnyelsen i huden, i massagen använder vi en infraröd lampa som ökar värmen och cirkulationen i huden som stimulerar cellförnyelsen samt penetrationen av efterföljande produkter. Den ökade blodcirkulationen i samband med massagen ökar syre upptagningen av cellerna i huden. Huden syresätts inifrån  för optimalt upptag av efterföljande produkter samt välj mellan skalp eller handmassage. 1 st intensivt  vårdande ampull, ögoncreme och avslutande dagkräm samt foundation (om så önskas). Denna behandling rekommenderas var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.

Fransar och Bryn

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN INK. ANSNING/VAX AV BRYN 30 MIN –  395 kr

FÄRGNING AV FRANSAR SAMT PLOCK/VAX AV BRYN 30 MIN 350 KR

FÄRGNING AV FRANSAR 30 MIN 295 KR

FÄRGNING AV BRYN INK PLOCK/VAX 30 MIN 350 KR

FORMNING PLOCK/VAX AV BRYN 30 MIN 295 KR

 

Tillägg i Klassisk ansiktsbehandling:

–  FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN I EN ANSIKTSBEHANDLING 15 MIN + 275 kr

Skriv i kommentarsfätet vid bokning att du önskar frans och brynfärg i valfri ansiktsbehandling,

dock ej lämpligt tillsammans med kemiska peelingar.

Alt boka vår klassiska ansiktsbehandling ink frans och brynfärg plock/vax  70 min 1070 kr

Resultatinriktad hudvård

Kemiska peelingar, microneedling, infuzion

Om ni inte varit hos oss tidigare, rekommenderar vi att ni bokar en klassisk ansiktsbehandling så att vi får se hur din hud ser ut och du behöver förbereda huden innan dessa avancerade behandlingar därför kommer vi att rekommendera vilka produkter ni skall bygga upp huden med ca 3 veckor innan vi kan göra behandlingarna. Detta gäller kemisk peelingar och microneedling. Vi kommer även gå igenom vad du bör tänka på före och efter behandlingarna samt gå igenom så att det inte finns några kontraindikationer som gör att vi inte bör göra en behandling.  Boka en förberedande behandling här: 

Klassisk ansiktsbehandling förberedande för microneedling, och kemiks peeling 55 min 795 kr

Vad är Kemiska peelingar AHA/BHA bra för? För mer info, priser och boka

Reducerar Akne, pigment, Anti-age- stimulerar collagen, jämnare hudton med gin lyster, ökar fukthalten i huden

Ibland räcker inte de klassiska ansiktsbehandlingarna till utan man måste arbeta mer effektivt på tex akne och pigmenteringar eller på att stimulera collagen för att få ett bättre och snabbare resultat, och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med DermaResurfacer-behandlingar eller ännu mer djupgående DermaPeels behandlingar.

Dessa behandlingar gör man med fördel som kurbehandlingar på 3-6 behandlingar med en kombination av ytliga (Dermaresurfacer) och medeldjupa(Dermapeels) behandlingar. Har du inte varit på behandlingar hos oss tidigare rekommenderar jag dig att boka någon av våra klassiska behandlingar först så lägger vi sedan upp en behandlingsplan med effektiva peelbehandlingar som passar det vi behöver jobba på i din hud framöver. 

Här har vi gjort 3 behandlingar med ytlig peeling (Dermaresurfacer) med 2 veckors mellanrum. Tot 3 behandlingar på 6 veckor. Efterbilderna är tagna 6 veckor efter första behandlingen.

Här har vi arbetat på pigmenteringar med en kombination av ytlig (Dermaresurfacer) och medeldjup peeling (Dermapeel)

Bilder på övre raden är före behandlingar och undre raden efter

 

MICRONEEDLING    

För mer info, priser och boka 

VAD ÄR MICRONEEDLING?

MICRONEEDLING är en revolutionerande metod som används för att strama åt, lyfta, fylla ut fina linjer, rynkor, acneärr och ge huden ett föryngrat utseende. Metoden baseras på hudens naturliga förmåga att reparera sig själv när den utsätts för en fysisk skada som skärsår, brännskada, skrubbsår etc. Med microneedling skapar vi medvetet ytliga mikrosår i huden. Tekniken består av 12 nålar som perforerar huden med snabba vertikala rörelser. När man flyttar nålarna över huden, och därmed gör ett antal fina hål i huden, stimuleras huden att bilda nytt kollagen. I dessa mikrokanaler kan hudvårdsprodukter tränga in upp till 400% mer effektivt i huden. Den avancerade tekniken främjar nybildning av kollagen på samma sätt som fraktionerad laserbehandlingar men utan de biverkningar som laser har.  

Före och efter 3 behandlingar:

    

Infuzion – vitaminberikad fuktbehandling- Helt utan nålar,

 

Infuzion är en helt ny revolutionerande behandlingsmetod där hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler förs in 3 mm djupt ner under huden med hjälp utav galvanisk ström och en patenterad roller. Ingen nål eller injektion behövs längre! Därför är behandlingen helt smärtfri och du slipper svullnad, rodnad och blåmärken. Rek kur på 3 behandlingar 1 gång/vecka i tre veckor. För att upprätthålla resultatet rekommenderas en påfyllnadsbehandling var 4-6 månad.

Pris för 1 st behandling 1950 kr, kur på 3 behandlingar 5500 kr.
Vid bokning av kur delas 5500/3= 1830 kr/ gång  

För mer info och boka

 I ANSIKTSBEHANDLING  dessa priser gäller i en bokad behandling, se annars fransar och bryn (säg till innan behandling, behöver ej bokas i förväg)   

SPECIALMASKER- Sheetmask från Cliniccare.

Superfuktgivande sheetmasks med lågmolekylär hyaloronsyra samt EGF, ingrediernser med tillväxtfaktorer som hjälper till att stimulera collagen.

Finns i 3 olika: Få med masken hem och använda ett par gånger till. 169 kr/st

Refresh-  Anti-Age – collagenstimulerande, djupt fuktgivande,uppstamande 

Pure – för känslig och aknebenägen hud, anit-inflammatorisk, djupt fuktgivande  

Glow – fuktvigande och pigmentutjämnande 

Sensational Eyes, ögonmassage 195 kr,

Minimerar fina linjer samt dränerar bort påsighet under ögonen.

Active ögonpads 100kr , reducerar svullnad, utfyllande effekt på fina linjer och rynkor

Intensivt återfuktande pads med hyaloronsyra som binder fukt upp till 1000 ggr sin egen vikt.

EXTRA AMPULL, 100 kr . Högkoncentrerad fluid anpassad efter just din huds behöv. 8-10 ggr mer effektiv än serum. Köp med en 7 dagars kur hem och fortsätt efterbehandla hemma.7-dagars 

 

AMPOULE CONCENTRATES FP

Högdoserade koncentrat med direkt effekt för uppgradering av din hudvård
Exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form som än idag är hjärtat av BABORs behandlingar. Engångsdoser fullspäckade med småmolekylära ingredienser, perfekt förseglade i 2 ml sterila glasampuller. Hygieniskt och välbevarade ingredienser som ger aktiv hudvård. Varje gång en ampull knäcks så mättas huden med 2 ml aktiva ämnen som ger direkt effekt på huden. Vare sig du behöver en extra boost av fukt, vitaminkick eller en utslätande lifting effekt så finns en fluid som passar. 

FRANS OCH BRYNFÄRG, 250 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 350 kr 

FÄRG FRANS ELLER BRYN, 150 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 195 kr

VAX ÖVERLÄPP OCH HAKA, 195 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 295 kr

VAX ÖVERLÄPP ELLER HAKA, 150 kr detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 195 kr

Fransar & bryn 

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN INK. ANSNING – 395 kr.

– I en ansiktsbehandling 275 kr

FÄRGNING AV FRANSAR ELLER BRYN, INK. ANSNING AV BRYN – 195 kr

FORMNING AV BRYN – 225 kr

ANSNING AV BRYN – 175 kr

Vaxning 

VAXNING HAKA OCH ÖVERLÄPP – 295 kr

 HAKA ELLER ÖVERLÄPP – 195 kr 

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt