042-29 09 00 info@angelique.se

Ansiktsbehandling Helsingborg

av | nov 14, 2017

Ansiktsbehandlingar för alla hudtyper

Välkommen till Angelique hud & kropp i Helsingborg! Jag som arbetar här heter Mirja och är Auktoriserad Hudterapeut. Jag skräddarsyr våra behandlingar efter din huds behov för att du skall få bästa resultat. Jag arbetar endast med professionella produkter och jag erbjuder klassiska ansiktsbehandlingar, effektiva kemiska peelingar för pigmenteringar, acne, hudföryngring, samt rosacea. Jag arbetar ärven med Infuzion och microneedling som arbetar väldigt effektivt med att stimulera collagen bla. Jag ser även till helheten eftersom både kost, stress, sömn mm påverkar vård hud på olika sätt, så därför erbjuder jag även kostnadsfri hud- och hälsoinspiration om du önskar för att hjälpa dig att ta had om din hud och kropp för att den skall må så bra som möjligt. Hjärtligt välkommen till mig.

    

Presentkort är enkelt att ge och härligt att få

Presentkort

Presentkort är enkelt att ge och härligt att få.

Vad gör en ansiktsbehandling?

En behandling förbättrar ansiktets lyster genom att rengöra, exfoliera och ge näring åt huden och samtidigt återfukta den så att den håller sig mjuk, smidig, ungdomlig och fräsch. Detta hjälper också huden att behålla en intakt barriärfunktion som skyddar huden mot yttre påfrestningar från väder och vind, miljöföroreningar mm. Vi skräddarsyr våra behandlingar efter din huds behov, och vi arbetar effektivt med professionella produkter. Vi arbetar anti-age med att stimulera collagen, antiinfalmmatoriskt på på akne och rosacea, och vi arbetar även på pigmenteringar.

Varför är det bra att gå regelbundet på ansiktsbehandlingar?

Att ha en ung, vacker och balanserad hud är sällan en slump!. Ju tidigare man börjar med en bra hudvårdsrutin och regelbundna ansiktsbehandlingar desto längre tid tar det för ålderstecknen att titta fram. När man går regelbundet följer vi upp huden och ser om vi behöver göra några justeringar med dina hudvårdsprodukter och rutiner som du gör hemma mellan behandlingarna. Hudens behov förändras både med årstiderna och åldern därför är det bra att följa upp regelbundet.
Hur ofta bör man gå? Man brukar rekommendera att gå var 4-6:e vecka.

Varför skall man gå till en hudterapeut när det går att googla och klicka hem produkter?

Vi hudterapeuter är personliga hudvårdsrådgivare, som Auktoriserade Hudterapeuter är vi experter på hud.
Som kund hos oss får du en hudterapeut som är expert på just din hud! Under en behandling lär vi känna din hud och dina behov så vi kan ge dig råd för att du ska få de resultat du önskar. Däremellan kan du kontakta oss för frågor, tips och råd. Vi finns här för dig. Välkommen!

HUDKONSULTATION – 20 min 350 kr

Här hjälper vi dig med en hudanalys för att du skall kunna använda rätt produkter anpassade efter din hudtyp och din huds behov.
Rengöring, hudanalys, ögon och dagcreme.  Produktrekommendation för fortsatt underhåll av huden hemma.  

SNABB UPPFRÄSCHNING – 35 min 495 kr  

Har du ont om tid?  Då är detta snabb och uppfräschande behandling. Hudanalys, peeling, mask och avslutande produkter. Produktrekommendation för fortsatt underhåll hemma. I denna ingår inte portömning, ansning av bryn eller massage. Önskar du det så rekommenderar jag att du bokar någon av våra klassiska ansiktsbehandlingar istället.

VÅRA KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR, Acne, Student,  clean Beuty, man, Lyx, delux

Var det länge sedan du gick på en behandling för ansiktet, har du kanske aldrig varit på någon , eller vill du förbereda huden inför våra ännu mer kraftfulla behandlingar med kemsiska peelingar?, (Dermaresurfacer,Dermapeels), då är denna klassiska ansiktsbehandling ett bra sätt att väcka huden till liv och få den i bra kondition. Vi gör en konsultation och lägger upp en hudvårdsplan som passar dig och dina önskemål på kort och lång sikt. Vi arbetar med produkter från Dermaquest och Babor, och utifrån konsultationen kommer vi fram till vilken serie som passar din hud bäst. Rengöring ,hudanalys, peeling , ånga, portömning och borttagning av milier, lättare ansning av bryn. mask, (välj mellan hand, nack  eller skalpmassage), serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. Vi rådgör också på vilket sätt vi skulle kunna kombinera olika typer av behandlingar för optimalt resultat. Vi rekommenderar produkter för fortsatt hunderhåll hemma mellan behandlingarna. Våra klassiska ansiktsbehandlingar rekommenderas att göra var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.  

*STUDENT/UNGDOM, KLASSISK/akne – 55 min – 595 kr  

 Student ink frans och brynfärg 65 min 745 kr. 

Som student har du alltid 10 % rabatt på våra övriga behandlingar samt produkter mot uppvisande av giltig student legitimation. Är du yngre och inte har studentkort ännu gäller såklart rabatten ändå.  Studentbehandlingen är redan rabatterad från 695 kr till 595 därför ges ingen ytterliggare rabatt på behandlingen. Önskar du frans och brynfärg i din behandling så boka vanlig student och skriv frans och brynfärg i kommentarsfältet. Välkommen!

KLASSISK,- 55 min – 695 kr   

Rek var 4-6 vecka.

clean beauty, KLASSISK,- 55 min – 695 kr 

Clean Beuty behandlingen passar dig som efterfrågar behandlingar och hemma produkter med mer naturliga ingredienser. Clean formance, är en helt ny hudvårdsserie med CLEAN BEAUTY i fokus. Vegan hudvård för ung, krävande hud, för att bygga en intakt barriär och boosta en hälsosam hud med sin naturliga lyster. Med Clean Beauty behandlingen och CLEANFORMANCE hemma produkter gör du ett medvetet val för hudhälsan och miljön. Nyckelingrediensera är ett komplex av pre- och probiotika som bibehåller balansen i hudens mikrobiom och stärker hudens naturligt skyddande barriär. Hudens bakterieflora är mycket viktigt och påverkar i hög grad hudhälsan. För att förebygga för tidigt hudåldrande och bibehålla en fast och spänstig hud har vi kraftfulla antioxidanter från barkextrakt av rödlönn. Extraktet kommer från återvunnen bark från hållbara odlingar. CLEANFORMANCE innehåller upp till 98% ingredienser med naturligt ursprung och är mikroplastfri, parabenfri, mineraloljefri, silikonfri, glutenfri, laktosfri och fri från syntetiska dofter.

Klassisk, MAN – 55 min – 695 kr 

En ansiktsbehandling som ger huden ny energi och styrka, trötthetstecken ersätts med ny vitalitet. Behandlingen börjar med en avslappnande nackmassage, och fortsätter med rengöring, peeling, djuprengöring och massage. En individuellt anpassad mask läggs och under tiden den verkar utförs en avkopplande akupressurmassage på skalp och ansikte. Resultatet är ny vitalitet, styrka och energi. Rekommenderas 4:e-6:e vecka för att hålla huden i optimal kondition. 

KLASSISK, ink specialmask – 60 min – 855 kr  

Här lägger vi Clinicares superfuktgivande sheetmasks full med lågmolekylär hyaloronsyra och hög andel aktiva ingredienser. Skräddarsys efter din huds behov.  Finns REFRESH – ANTI-AGE, PURE – lugnande antiinflammatorisk samt GLOW – arbetar på pigmenteringar. Rek var 4-6 vecka.

KLASSISK INK. FRANS OCH BRYNFÄRG– 65 min- 895 kr   

ACNE – 55 min 695 kr  

Djuprengörande behandling. Denna behandling passar dig som har acne eller mycket pormaskar/comedoner då vi gör en längre portömning. Rek var 4-6 vecka.

ACNEbehandling- rygg – 45 min 995 kr  

Djuprengörande behandling med BHA-syra (salicylsyra) som är väldigt effektiv mot just aknebakterien eftersom den är anti-inflammatorisk. Rengöring, effektiv peeling med BHA, ånga, portömning, renande antibakteriell mask, samt avslutande behandlande lotion. Skräddarsydd produktrekommendation för fortsatt behandling hemma. Denna behandling rekommenderas som en kur på 3-6 behandlingar.

LYX – Klassisk- ink 20 min ansiktsmassage i IR-ljus– 75 min – 895 kr

För dig som vill unna dig det där lilla extra. Denna är samma som våra klassiska ansiktsbehandlignar men här igår även 20 min härligt avkopplande ansikts och hårbottenmassage. Vi använder även ett infrarött ljus som ökar värmen och cirkulationen i huden som stimulerar cellförnyelsen samt penetrationen av efterföljande produkter. Den ökade blodcirkulationen i samband med massagen ökar syre upptagningen av cellerna i huden. Huden syresätts inifrån  för optimalt upptag av efterföljande produkter.  Rekommenderas var 4-6 vecka.

Delux, ink 20 min ansiktsmassage, IR, frans och brynfärg, AMPULL, 85 min – 1095 kr  

Detta är vår lyxigaste  behandling. Det är samma som vår lyx, men vi har förlängt behandlingen för att kunna massera in en Babor ampulll specialanpassad efter vad just din hud är i extra behov av. Denna är småmolekylär och går därför djupare ner i huden en ett vanligt serum. Finns för att stimulera collagen, lugnande, vitamin, lift, mfl.  Rengöring , peeling, portömning och borttagning av milier, ansning av bryn, hel avslappnande och skön ansiktsmassage 20 min med vävnadsdränage för att dränera bort gammal lymfa och tillföra ny frisk till ansiktet som i sin tur ökar cellförnyelsen i huden, i massagen använder vi en infraröd lampa som ökar värmen och cirkulationen i huden som stimulerar cellförnyelsen samt penetrationen av efterföljande produkter. Den ökade blodcirkulationen i samband med massagen ökar syre upptagningen av cellerna i huden. Huden syresätts inifrån  för optimalt upptag av efterföljande produkter samt välj mellan skalp eller handmassage. 1 st intensivt  vårdande ampull, ögoncreme och avslutande dagkräm samt foundation (om så önskas). Denna behandling rekommenderas var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.

resultatinriktad hudvård

Kemiska peelingar, microneedling, infuzion

Vad är Kemiska peelingar AHA/BHA bra för? För mer info, priser och boka

reducerar Akne, pigment, Anti-age- stimulerar collagen, jämnare hudton med gin lyster, ökar fukthalten i huden

Ibland räcker inte de klassiska ansiktsbehandlingarna till utan man måste arbeta mer effektivt på tex akne och pigmenteringar eller på att stimulera collagen för att få ett bättre och snabbare resultat, och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med DermaResurfacer-behandlingar eller ännu mer djupgående DermaPeels behandlingar.

Dessa behandlingar gör man med fördel som kurbehandlingar på 3-6 behandlingar med en kombination av ytliga (Dermaresurfacer) och medeldjupa(Dermapeels) behandlingar. Har du inte varit på behandlingar hos oss tidigare rekommenderar jag dig att boka någon av våra klassiska behandlingar först så lägger vi sedan upp en behandlingsplan med effektiva peelbehandlingar som passar det vi behöver jobba på i din hud framöver. 

Här har vi gjort 3 behandlingar med ytlig peeling (Dermaresurfacer) med 2 veckors mellanrum. Tot 3 behandlingar på 6 veckor. Efterbilderna är tagna 6 veckor efter första behandlingen.

Här har vi arbetat på pigmenteringar med en kombination av ytlig (Dermaresurfacer) och medeldjup peeling (Dermapeel)

Bilder på övre raden är före behandlingar och undre raden efter

 

MICRONEEDLING    

För mer info, priser och boka 

VAD ÄR MICRONEEDLING?

MICRONEEDLING är en revolutionerande metod som används för att strama åt, lyfta, fylla ut fina linjer, rynkor, acneärr och ge huden ett föryngrat utseende. Metoden baseras på hudens naturliga förmåga att reparera sig själv när den utsätts för en fysisk skada som skärsår, brännskada, skrubbsår etc. Med microneedling skapar vi medvetet ytliga mikrosår i huden. Tekniken består av 12 nålar som perforerar huden med snabba vertikala rörelser. När man flyttar nålarna över huden, och därmed gör ett antal fina hål i huden, stimuleras huden att bilda nytt kollagen. I dessa mikrokanaler kan hudvårdsprodukter tränga in upp till 400% mer effektivt i huden. Den avancerade tekniken främjar nybildning av kollagen på samma sätt som fraktionerad laserbehandlingar men utan de biverkningar som laser har.  

Före och efter 3 behandlingar:

    

Infuzion – vitaminberikad fuktbehandling- Helt utan nålar,

 

Infuzion är en helt ny revolutionerande behandlingsmetod där hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler förs in 3 mm djupt ner under huden med hjälp utav galvanisk ström och en patenterad roller. Ingen nål eller injektion behövs längre! Därför är behandlingen helt smärtfri och du slipper svullnad, rodnad och blåmärken. Rek kur på 3 behandlingar 1 gång/vecka i tre veckor. För att upprätthålla resultatet rekommenderas en påfyllnadsbehandling var 4-6 månad.
Pris för 1 st behandling 1950 kr, kur på 3 behandlingar 5500 kr.
Vid bokning av kur delas 5500/3= 1830 kr/ gång  

För mer info och boka

 I ANSIKTSBEHANDLING  dessa priser gäller i en bokad behandling, se annars fransar och bryn (säg till innan behandling, behöver ej bokas i förväg)   

SPECIALMASKER, från Cliniccare. Superfuktgivande sheetmasks med lågmolekylär hyaloronsyra samt EGF, ingrediernser med tillväxtfaktorer som hjälper till att stimulera collagen. Finns i 3 olika: 

Refresh-  Anti-Age – uppstamande 159 kr få med resten hem.

Pure – för känslig och aknebenägen hud, anit-inflammatorisk  159 kr, få med resten hem. 

Glow – fuktvigande och pigmentutjämnande  159 kr, få med resten hem.

Sensational Eyes, ögonmassage 195 kr,

Minimerar fina linjer samt dränerar bort påsighet under ögonen.

Active ögonpads 60 kr ,

Intensivt återfuktande pads med hyaloronsyra som binder fukt upp till 1000 ggr sin egen vikt.

EXTRA AMPULL, 100 kr . Högkoncentrerad fluid anpassad efter just din huds behöv. 8-10 ggr mer effektiv än serum. Köp med en 7 dagars kur hem och fortsätt efterbehandla hemma.7-dagars kur från 240 kr,

 

AMPOULE CONCENTRATES FP

Högdoserade koncentrat med direkt effekt för uppgradering av din hudvård
Exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form som än idag är hjärtat av BABORs behandlingar. Engångsdoser fullspäckade med småmolekylära ingredienser, perfekt förseglade i 2 ml sterila glasampuller. Hygieniskt och välbevarade ingredienser som ger aktiv hudvård. Varje gång en ampull knäcks så mättas huden med 2 ml aktiva ämnen som ger direkt effekt på huden. Vare sig du behöver en extra boost av fukt, vitaminkick eller en utslätande lifting effekt så finns en fluid som passar. 

FRANS OCH BRYNFÄRG, 250 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 350 kr 

FÄRG FRANS ELLER BRYN, 150 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 195 kr

VAX ÖVERLÄPP OCH HAKA, 195 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 295 kr

VAX ÖVERLÄPP ELLER HAKA, 150 kr detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 195 kr

Fransar & bryn 

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN INK. ANSNING –  350 kr

FÄRGNING AV FRANSAR ELLER BRYN, INK. ANSNING AV BRYN – 195 kr

FORMNING AV BRYN – 225 kr

ANSNING AV BRYN – 175 kr

Vaxning 

VAXNING HAKA OCH ÖVERLÄPP – 295 kr

 HAKA ELLER ÖVERLÄPP – 195 kr