042-29 09 00 info@angelique.se

Ansiktsbehandling Helsingborg

av | nov 14, 2017

ansiktsbehandlingar för alla hudtyper 

Välkommen till Angelique hud & kropp i Helsingborg! Jag som arbetar här heter Mirja och är Auktoriserad Hudterapeut. Jag skräddarsyr våra behandlingar efter din huds behov för att du skall få bästa resultat. Jag arbetar endast med professionella produkter och jag erbjuder klassiska ansiktsbehandlingar, effektiva kemiska peelingar för pigmenteringar, acne, hudföryngring, samt rosacea. Jag arbetar ärven med Infuzion och microneedling, Plaxel+ plasmapen som arbetar väldigt effektivt med att stimulera collagen bla. Jag ser även till helheten eftersom både kost, stress, sömn mm påverkar vård hud på olika sätt, så därför erbjuder jag även kostnadsfri hud- och hälsoinspiration om du önskar för att hjälpa dig att ta had om din hud och kropp för att den skall må så bra som möjligt. Hjärtligt välkommen till mig.  

en välmående hud i balans är oftast ingen slump

Att ha en välmående hud i balans, väl återfuktad med fin lyster, som inte är torr och känslig är sällan en slump! Ju tidigare man börjar med en bra hudvårdsrutin och regelbundna ansiktsbehandlingar desto lättar är det att bibehålla en sund och frisk hud som kan stå emot yttre påfrestningar som sol, vind, kyla med att inte bli röd och blossig. Vill man dessutom sakta ner hudens förtida åldrande och förebygga fina linjer och rynkor så är det ännu viktigare att ha rätt hudvårdsrutin med rätt produkter och man får ibland hjälpa naturen lite på traven med lite mer resultatinriktade behandlingar.

Vad gör en ansiktsbehandling?

En behandling förbättrar ansiktets lyster genom att rengöra, exfoliera och ge näring åt huden och samtidigt återfukta den så att den håller sig mjuk, smidig, ungdomlig och fräsch. Detta hjälper också huden att behålla en intakt hudbarriärfunktion som skyddar huden mot yttre påfrestningar från väder och vind, miljöföroreningar mm. Vi skräddarsyr våra behandlingar efter din huds behov, och vi arbetar effektivt med professionella produkter. Vi arbetar anti-age med att stimulera collagen, antiinfalmmatoriskt på på akne och rosacea, och vi arbetar även på pigmenteringar.

 

jag har provat allt men får inget resultat med min hudvård …….

Läs mer här

Jag har många kunder som kommer och är förtvivlade för att de har provat många olika produkter, behandlingar och t.o.m läkemedel för olika hudåkommer och upplever ändå att huden inte blir bättre. I bästa fall kanske de inte får något resultat alls, men i värsta fall kan huden bli väldigt torr, känslig och överreagera med rodnad och fjällning på yttre faktorer som kyla, värme, väder och vind. Många har har provat allt från apotekets produkter till dyra aktiva hudvårdsprodukter med bla retinol, c-vitamin, peptidert mm som man klickat hem från nätet, men huden blir tyvärr åndå ännu mer i obalans. Hur kan det kan komma sig?

Det finns en uppsjö av olika hudvårdsprodukter idag och det är inte lätt att hitta rätt i hudvårdsdjungeln. Det finns hur mycket reklam som helst för olika prodkter, bloggare mfl som skriver att denna produkten är superbra osv. Många av dem är säkert väldigt effektiva och bra om de används på rätt sätt, men blandar man för många olika produkter från olika märken och dessutom med väldigt aktiva ingredienser så är tyvärr risken stor att huden reagera med motsatt effekt med överkänglishet, rodnad, torrhet och fjällning istället.

Vad krävs för att du skall få ett bra och hållbart resultat med din hudvård?
Min erfarenhet är att för att uppnå ett hållbart och bibehållet resulat så krävs en kobination av regelbundna behandlingar, där vi kan förstärka behandlingarna med tex kurbehandlingar med kemiska peelingar, microneedling, Infuzion eller andra effektiva behandlingar, tillsammans med en väl sammmansatt hudvårdsrutin hemma mellan behandlingarna. De professionella hudvårdsprodukterna är uppbydda på att ingredienserna arbetar i synergi med varandra. Blandar man för många olika mäken och produkter så är risken att vissa ingredienser motverkar varandra och tappar sin fuktion. Allt handlar om kemi och rätt sammansättning i rätt mängd för att en produkt skall kunna hjälpa huden att uppnå önskat resultat. Har produkten för lite andel av den verksamma ingrediensen så ger den inte önskad effekt. Vi har valt att enbart arbeta med ledande professionella cosmecuticalmärken ( cosmecutical är en blandning av kosmetisk och medicinsk hudvård) där man forskat fram produkter som har en vetenskapligt bevisad effekt i kliniska studier.

För att få ett bra och långsiktigt resultat krävs en kombination av olika faktorer som:

Kunskap, erfarenhet, utbildning/vägledning, regelbundenhet, samt behandlingsprodukter och hemvårdsprodukter med rätt sammansättning av ingredienser samt med tillräcklig hög andel aktiva ingredienser för att huden skall svara på behandlingarna/produkterna.

Tillsammans skapar vi bäst resultat!
Hur skapar vi då de bästa förutsättningarna tillsammans för att du skall uppnå önsakt resultat?
Jag kan bidra med kunskap och erfarenhet.

Jag är utbildad auktoriserade hudterapeuter vid Yrkeshögskolan i Landskrona, en tvåårig utbildning i både praktiska och teoretiska moment. Jag innehar examensbevis, gesällbrev, samt är medlem i SHR, Sveriges hudterapeuters riksorganisation. Genom förbundet innhar jag också behandingsskadeförsäkring för både din och min säkerhet.

Jag har 10 års erfarenhet och vet vilka kombinationer av behandlingar samt hemvårdsprodukter som ger bäst resultat.

Jag hjälper till att utbilda dig i hur du kan fortsätta ta hand om din hud på bästa sätt med de professionella hemvårdsprdukter som jag rekommenderat att du använder dagligen – Du bidrar med regelbundenhet genom att dagligen använda rek hemvårdsprodukter mellan behandlingarna som rek var 6:e vecka, regelbundenhet.

Vi kommer även att se till en helhet av många olika faktorer som kan påverka din hudhälsa så som din hudvårdsrutin hemma, kost, stress, preventinmedel, hormoner, mm. Här kan jag också ge dig lite tips och råd på vad du kan tänka på och ev göra förändringar.

Vi utvärderar varje gång du kommer på behandling, för att se om vi behöver göra några justeringar i vår behandlingsplan eller i de rekommenderade hemvårdsprodukterna du använder. Ibland kan man behöver sätta in extra effektiva kurbehandlingar, som tex kemiska peelingar, microneedling, Infuzion, plasmapen mm för att förstärka resultaten ännu mer.

cavital nyhet i salongen

hudföryngring med radiofrekvens i ansikte 60 min 1695 kr Vid kur 6 st beh – 10%

Cavital ger en kraftfull huduppstramning för ansiktet med omedelbart resultat, men har även en långsiktig positiv effekt på slapp hud och fina linjer.

Cavital

Mer info om Cavital

Fina linjer och rykor minimeras och huden känns plumpad med en härlig lyster. Behandlingen är behaglig och smärtfri. Känns som en varm och skön massage för ansiktet. Fördelarna med Cavital är att den är smärtfri och kan göras på alla hudtyper samt att den kan göras året runt utan några restriktioner efter behandlingen. Cavital arbetar med 3 olika teknologier som vakuum, radiofrekvens och två olika ledljus. Med radiofrekvensen värmer vi upp huden till 38-39 grader som gör att huden sätter fart på collagen produktionen. Vakuumet ger en masserande och dränerande effekt och ledljuset kan arbeta lugnande och antiinflammatoriskt på en känslig hud som rosacea eller akne eller med det röda ljuset som är stimulerande och läkande. För bäst resultat rekommenderar man ca 4 -6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.  Vid kur på 6 behandingar ger vi 10% rabatt som dras av vid sista behandlingstillfället. För att sedan underhålla resultatet så rekommenderar jag 1-2 behandlingar/ år. Denna kur är även optimal efter att man gjort en microneedlingkur. Med microneedling ökar vi antalet collagentrådar i huden, och med Cavitalen stramar vi upp det nybildade collagenet ännu mer. Denna kur kan även göras för hals och decolltage.

Cavital huduppstramning SkintighteningCavital huduppstramning Skintightening

CAVITALbehandlingen erbjuder allt du kan önskar av en resultatinriktad ansiktsbehandling.

√ Förbättra syresättning i huden
√ Öka elasticitet i huden
√ Ökad cirkulation i huden
√ Reducerar linjer
√ Bindvävsmassage
√ Hudåtstramning

√ Omedelbara och synliga resultat

√ Njutfull och behaglig behandling.
√ Ingen konvalescens

Vem skall inte göra CAVITALbehandlingar?
Du som har:

√ Pacemaker
√ Diabetes typ 1.Insulinpump
√ Gravid
√ Äter Waran, blodförtunnande
√ Har metall inplantat i behandlingsområdet, ex guldtrådar eller metallplattor och skruvar. Tandfyllnignar eller implantat är ok.
√ Om du nyligen gjort botox eller fillers. Efter 14 dagar ok.

√ Transplantation tex njure

√ Om du har cancer

konsultation med en långsiktig plan – 30 min 495 kr 

Om du inte har varit hos oss tidigare, och är osäker på vilka behandlingar som passar dig, så kan det vara bra att boka en konsultation. 

Mer info

Här går vi tillsammans igenom vad du önskar få hjälp med för din hud, och hur vi uppnår önskat resultat på effektivaste sätt. För att uppnå långsiktiga och hållbara resultat så måste man ge huden tid, samt ge den rätt förutsättningar för att anpassa sig till både behandlingar och aktiva hudvårdsprodukter.  Hudvård är som med träning, det tar tid att bygga upp en frisk och välmående hud, samt även dämpa inflammationer som vid akne och rosacea tex.  Jag kan hjälpa till med en långsiktig plan och förstärka med olika behandlingar, samt ge vägledning under resans gång, men den största skillnaden gör du själv hemma mellan behandlingarna när du dagligen använder de produkter vi rekommenderar för att du skall få ett resultat. Det är stor skillnad på hur olika proukter är sammansatta, och detta avgör också vilket resultat man får. Det finns kosmetisk hudvård, medicinsk hudvård och de som är en blandning av dessa två, d.v.s cosmecuticals som vi arbetar med.  Det som avgör ur effektiv en produkt är bla. hur småmolekylär den är, hur djupt ner i huden kan den penetrera? Vilka ingredienser man har beroende på vad man önskar förbättra. Hur hög andel aktiva ingredienser det är i en produkt, vilket är mycket högre i medicinska och cosmecuticals jämfört med den kosmetiska hudvården. Det hjälper inte att göra enstaka quick-fix behandlingar om man inte samtidigt tar hand om sin hud på bästa sätt resten av året:-) Vi tvättar av huden och jag gör en hudanalys samt peeling och avslutande produkter. Jag rekommenderar vilka behandlingar och produkter som kan hjälpa dig att uppnå önskat resultat.

Snabb uppfräschning – 35 min 595 kr

Har du ont om tid?

Mer info

Då är detta en snabb och uppfräschande behandling. Här ingår, avtvätt,hudanalys, peeling, ånga,mask och avslutande produkter. Produktrekommendation för fortsatt underhåll hemma. I denna ingår inte portömning, ansning av bryn eller massage. Önskar du det så rekommenderar jag att du bokar någon av våra klassiska ansiktsbehandlingar istället.

Våra Klassiska ansiktsbehandlingar

Acne, student, naturlig, man, lyx, delux

För att uppnå långsiktiga och hållbara resultat så måste man ge huden tid, samt ge den rätt förutsättningar för att anpassa sig till både behandlingar och aktiva hudvårdsprodukter.  Hudvård är som med träning, det tar tid att bygga upp en frisk och välmående hud, samt även för att dämpa inflammationer som vid akne och rosacea.

Ansiktsbehandling

Läs mer om våra klassiska ansiktsbehandlingar

Jag kan hjälpa till med en långsiktig plan och förstärka med olika behandlingar, samt ge vägledning under resans gång, men den största skillnaden gör du själv hemma mellan behandlingarna när du dagligen använder de produkter vi rekommenderar för att du skall få ett resultat. Det är stor skillnad på hur olika proukter är sammansatta, och detta avgör också vilket resultat man får. Det finns kosmetisk hudvård, medicinsk hudvård och de som är en blandning av dessa två, d.v.s cosmecuticals som vi arbetar med.  Det som avgör ur effektiv en produkt är bla. hur småmolekylär den är, hur djupt ner i huden kan den penetrera? Vilka ingredienser man har beroende på vad man önskar förbättra. Hur hög andel aktiva ingredienser det är i en produkt, vilket är mycket högre i medicinska och cosmecuticals jämfört med den kosmetiska hudvården. Det hjälper inte att göra enstaka quick-fix behandlingar om man inte tar hand om sin hud på bästa sätt resten av året:-)  I alla våra klassiska ansiktsbehandlingar gör vi  en konsultation med en långsiktig plan om så önskas och lägger upp en hudvårdsplan som passar dig och dina önskemål på kort och lång sikt. Vi arbetar med produkter från CLINICCARE (cosmecuticalprodukter) Dermaquest (cosmecuticalprodukter) Babor, (Dr. Babor cosmecutical) och Kalahari (örtbaserad hudvård från Sydafrika med 98% naturliga ingredienser) och utifrån konsultationen kommer vi fram till vilken serie som passar din hud bäst. I alla behandlingar ingår rengöring, hudanalys, peeling , ånga, portömning och borttagning av milier, lättare ansning av bryn. mask, anpassad efter ditt hudtillstånd, massage (välj mellan hand, nack  eller skalpmassage), serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. Vi rådgör också på vilket sätt vi skulle kunna kombinera olika typer av behandlingar för optimalt resultat. Du får också en produktrekommendation vilka produkter som passar ditt hudtillstånd bäst för fortsatt underhåll mellan behandlingarna hemma. Vi rekommenderar att gå med 4-6 veckors mellanrum för att vi skall uppnå resultat.

*Student/ungdom/akne – 60 min – 795 kr

klassisk – 55 min – 895 kr

Rekommenderas som förstagångsbehanding. Full ansiktsbehandling som anpassas efter hudens behov.

Läs mer här

Var det länge sedan du gick på en ansiktsbehandling? Då rekommenderar vi att börja med denna klassiska ansiktsbehandling. Vid första besöket går vi tillsammans igenom vad du vill förbättra med din hud, och lägger tillsammans upp en långsiktig anpassad plan för hur vi kan uppnå dina önskemål. För att vi skall uppnå önskat resultat är det viktigt att du kommer regelbundet på behandlingar med 4-6 veckors mellanrum, samt att du använder rekommenderade produkter hemma mellan behandlingarna. Jag kan även ge tips och råd på andra effektiva behandlingar som tex kemiska peelingar, microneedling, Infuzion, Plaxel+ plasmapen mfl beroende på vad du önskar för resultat. Det finns många fakorer som påverkar vår hud både positivt och negativt, som tex vår kost, sömn, stress, rökning, medicinering mm.  jag kan även ge tips och råd på vad du kan tänka på och ev förändra ev förändra för att din hud skall må så bra som möjligt.  Jag arbetar endast med professionella hudvårdsprodukter från ledande hudvårdsmärken som CLINICCARE ( cosmecutical) Dermaquest, (Comsmecutical) BABOR, (Dr. Babor cosmecutical) Kalahari (phytocutical) örtbaserad hudvård från Sydafrika med 98% naturliga ingredienser. Vilka produkter jag rekommenderar beror på vad din hud behöver, årstid, ålder mm. Rekommendationerna kan variera från behandling till behandling beroende på hud din hud reagerat på produktrekommendatonen från förra behandlinge, och om vi skall göra mer anvancerade hudvårdsbehandlingar.  I denna behandling ingår rengöring ,hudanalys, peeling , ånga, portömning och borttagning av milier, lättare ansning av bryn. mask, (välj mellan hand, nack  eller skalpmassage), serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. Efter behandlingen rekommendrar jag vilka produkter som passar din hud bäst.

akne – 60 min 895 kr

Denna behandling passar dig som har problem med acne/ pormaskar.

Mer info om aknebehandling

Djuprengörande behandling med fokus på extra lång portömning om så behövs. I övrigt ingår detsamma som i vår klassiska ansiktsbehandling med produkter som fokuserar på att reducera akne. Vi rekommenderar att du kommer regelbundet var 4-6 vecka, för att vi skall kunna reducera aknen. Det är också väldigt viktigt att du använder rekommenderade produkter hemma mellan behandlingarna för att vi skall få resultat.  Produkterna vi arbetar med och som vi rekommenderar för fortsatt behandling hemma mellan behandlingarna är Cosmecuticalproduker, d.v.s de har i vetenskapliga studier en bevisad effekti i huden. Det som avgör hur effektiv en produkt är, är bl.a hur hög andel aktiva ingresinser där är i produkten, hur småmolekylär den är, d.v.s hur djupt ner i huden  den kan penetrera för att den skall ha någon effekt, samt att den har rätt sammansättning av aktiva ingredienser för att kunna vara effektiv på just det hudtillståndet som man vill behandla. Det krävs också att man använder produkterna regelbundet d.v.s både morgon och kväll varje dag för att vi skall uppnå optimala resultat. Ibland räcker det inte med avnliga ansiktsbehandlingar samt effektiva produkter för hemvård hemma. Ibland kan det även krävas att man gör en effektiv kurbehandling med olika syror för att dämpa aknen ännu mer. Oftas kommer akne av obalanser i kroppen, hormoner som vid pubertet, graviditet osv. men akne påverkas också av vad vi äter och hur vi lever. Andra faktorer som spelar in är stress, sömn, dåliga eller felaktiga kostvanor mm. Detta kan jag även hjälpa dig med att belysa. Ibland kan man även balansera kroppen och framförallt tarmen inifrån med olika tillskott för att hjälpa kroppen och huden på traven. Oftast kan man inte ”trolla” bort aknen helt, men man kan hålla den i chack på bästa möjliga vis med hjälp av att gå regelbundet på behandlingar med 4-6 veckors mellanrum, samt att man dagligen använder högeffektiva produkter som kan hjälpa till att dämpa inflammationerna djupare ner i huden redan innan den kommer upp till ytan.Man kan också balansera kropppen inifrån med Läs även nedan om våra effektiva kurbehandlingar med kemiska peelingar som reducerar aknen ännu effektivare. Vi lägger tillsammans upp en behandlingsplan som passar dig och sedan tar vi det därifrån. Det tar tid att dämpa inflammatoriska tillstånd i huden, så därav finns det inga quick- fix behandlingar för akne, utan här måste vi tänka långsiktigt.

Naturlig-, upp till 98% naturliga ingredienser- 55 min – 895 kr

Läs mer här

I denna behandling använder vi produkter från antingen  Kalahari Skincare som  är ett phyto-ceutiskt produktsortiment utvecklat under år av dedikerad forskning av ett team av botaniska experter och kosmetiska forskare. De phyto-effektiva™, innovativa formuleringarna innehåller botaniska oljor av överlägsen kvalitet och exceptionella växtextrakt från Afrika och utanför. Här är det upp till 98 % naturliga ingredienser i produkterna. Dessa naturliga ingredienser är sammansatta med vetenskapligt bevisade ingredienser som kommer från välkända, internationella laboratorier. Kalahari-produkter ger synliga resultat och behandlingslösningar för alla hudåkommor. Grundaren Carina Frank värnar väldigt mycket ursprungsbefolkningen Kohi San folket, Hon har startat skolor så att barnen har möjlighet att få gå i skolan. Hon värnar också väldigt mycket för djuren och naturen för att den skall få bibehållas.

Alt använder vi Clean formance från BABOR.  Detta är vegansk hudvård för ung, krävande hud, för att bygga en intakt barriär och boosta en hälsosam hud med sin naturliga lyster. Med CLEANFORMANCE hemma produkter gör du ett medvetet val för hudhälsan och miljön. Nyckelingrediensera är ett komplex av pre- och probiotika som bibehåller balansen i hudens mikrobiom och stärker hudens naturligt skyddande barriär. Hudens bakterieflora är mycket viktigt och påverkar i hög grad hudhälsan. För att förebygga för tidigt hudåldrande och bibehålla en fast och spänstig hud har vi kraftfulla antioxidanter från barkextrakt av rödlönn. Extraktet kommer från återvunnen bark från hållbara odlingar. CLEANFORMANCE innehåller upp till 98% ingredienser med naturligt ursprung och är mikroplastfri, parabenfri, mineraloljefri, silikonfri, glutenfri, laktosfri och fri från syntetiska dofter.

klassisk-, man – 55 min – 895kr

Läs mer här

En ansiktsbehandling som ger huden ny energi och styrka, trötthetstecken ersätts med ny vitalitet. Behandlingen börjar med en avslappnande nackmassage, och fortsätter med rengöring, peeling, djuprengöring och massage. En individuellt anpassad mask läggs och under tiden den verkar utförs en avkopplande akupressurmassage på skalp och ansikte. Resultatet är ny vitalitet, styrka och energi. Rekommenderas 4:e-6:e vecka för att hålla huden i optimal kondition. 

Total avkoppling –  Avslappnande ansikts-, nack-, hårbotten-, hand-, och armmassage med infrarött ljus. 55 min- 995 kr.  friskvårdsberättigad 

Detta är en superhärlig avkopplande friskvårdsberättigadbehandling med ansikts, nack, hårbotten, hand och armmassage.

Läs mer här

Behandlingen börjar med en ansiktsavtvätt samt en lätt peeling som tar bort torra döda hudceller för att vi skall få bättre upptag av de välgörande ansiktsprodukterna som vi masserar ansiktet med. Dessa är anpassade efter just din huds behov. I ansiktsmassagen använder vi ett infrarött ljus som ger en behaglig värme och som också hjälper till att öka cirkulationen i huden vilket gör att  huden får maximalt upptag av produkterna samtidigt som vi gör ett lymfdränage där vi massar bort gammal lymfa så att ny frisk lymfa kan strömma till. Huden kommer att få en ökad cirkulationen samt syresättning med en ökad cellförnyelse. Efter ansiktsmassagen övergår behandlingen i en härligt  avkopplande hårbottenmassage  för att sedan avslutas med en skön arm och handmassage. Du kommer känna dig totalt avkopplad samt fylld av ny energi och vitalitet efter behandlingen.

Superboostbehandling. Djuprengöring & inslussning med softpeel 45 min  – 1195 kr 

I denna behandling boostar vi huden till max med AHA EGF Skinbooster samt med CLINICCARES EGF Sheetmask.

 

Läs mer här

AHA-EGF Skinbooster förhöjer resultatet på behandlingen eftersom den ökar penetrationen av Sheetmasken. Skinboostern innehåller en mix av 5 olika AHA syror, antioxidanter samt epidermala tillväxtfaktorer som bla stimulerar collagen, reducerar akne samt förebygger pigemnteringar. Det finns inga restriktioner varken före eller efter behandlingen. Vi gör först en skonsam portöming med SOFTPEELEN, för att sedan också slussa ner de aktiva ingredienserna från Sheetmasken med SOFTPEELEN.  CLINICCARES superfuktgivande lågmolekylär hyaloronsyramasker innehåller en väldigt hög andel aktiva ingredienser, med mycket antioxidanter och tillväxtfaktorer. Dessa finns i tre olika varianter och vi skräddarsyr valet efter din huds behov.

REFRESH – Anti-age, PURE – lugnande antiinflammatorisk samt GLOW – som arbetar på pigmenteringar. Du får också denna sheetmask med dig hem, som du kan använda ett par gånger till, värde 169 kr. Behandlingen ger ett direkt synligt resultat, djupt återfuktad med en superglow. Rek var 4-6 vecka, eller som en extra boostande behandling in emellan någon av våra övriga ansiktsbehandlingar.

klassisk ink. frans & brynfärg – 70 min- 1195 kr  

för mer info, se våra klassiska ansiktsbehandlingar.
Lyx- ink 20 min ansiktsmassage i infrrött ljus. Ampull, 75 min – 1195 kr

För dig som vill unna dig det där lilla extra.

Läs mer här
Denna är samma som våra klassiska ansiktsbehandlignar men vi lägger till en extra superboostande småmolekylär ampull anpassad efter vad din hud är i behov av. Det ingår även 20 min härligt avkopplande ansikts och hårbottenmassage. Vi använder även ett infrarött som ger en behaglig värme och avslappning samt  ökar cirkulationen  och syresättningen i huden, detta i sin tur stimulerar cellförnyelsen samt penetrationen av efterföljande produkter.  Huden känns väl återfuktad och har fått en väldigt fin lyster samtidigt som du känner dig totalt avkopplad.  Rekommenderas var 4-6 vecka.

Delux, ink 20 min ansiktsmassage, IR, frans och brynfärg, AMPULL, 85 min – 1295 kr 

Detta är vår lyxigaste  behandling. Det är samma som vår lyx, men vi har förlängt behandlingen för att kunna massera in en Babor ampulll specialanpassad efter vad just din hud är i extra behov av.

Läs mer här
Denna är småmolekylär och går därför djupare ner i huden en ett vanligt serum. Finns för att stimulera collagen, lugnande, vitamin, lift, mfl.  Rengöring , peeling, portömning och borttagning av milier, ansning av bryn, hel avslappnande och skön ansiktsmassage 20 min med vävnadsdränage för att dränera bort gammal lymfa och tillföra ny frisk till ansiktet som i sin tur ökar cellförnyelsen i huden, i massagen använder vi en infraröd lampa som ökar värmen och cirkulationen i huden som stimulerar cellförnyelsen samt penetrationen av efterföljande produkter. Den ökade blodcirkulationen i samband med massagen ökar syre upptagningen av cellerna i huden. Huden syresätts inifrån  för optimalt upptag av efterföljande produkter samt välj mellan skalp eller handmassage. 1 st intensivt  vårdande ampull, ögoncreme och avslutande dagkräm samt foundation (om så önskas). Denna behandling rekommenderas var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.

Mesoduo – Skinboostern helt utan nålar.

MESODUO – DJUPT ÅTERFUKTANDE ANTI-AGE MED COLLAGENSTIMULERANDE &, UPPSTRAMANDE EFFEKT. 45 MIN – PRIS: 1700 KR  Rek 4-6 beh. 10 % rabatt vid 6 beh.

Läs mer här

MesoDuo är en smärtfri injektionsbehandling utan nålar

Angelique hud & kropp erbjuder Mesoduo skinbooster som är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar.

Denna behandling är helt säker och passar alla hudtyper och även gravida.
Tack vare den revolutionerande teknologi slussas aktiva ingredienser djupare ner i huden vilket inte är möjligt när man applicerar ett serum på huden. Vi skräddarsyr behandlingen och de aktiva ingredienserna efter vad just din hud är i behov av. Den lågmolekylära hyaloronsyran återfuktar på djupet samt peptider som sätter fart på fibroblastern att stimulera collagenproduktionen för att sakta ner hudens åldrande åldrande samt för att öka volymförlust i ansiktet. Kombinationen av elektroporation och låg frekvent radiofrekvens skapar den mest innovativa synergin i att öka absorbtionen av aktiva ingredienser  djupare ner i hudlagerna för att balansera huden till en friskare och mer motståndskraftig hud. Näringsämnena tas effektivt upp av huden. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor, åldersfläckar, pigmentförändringar och ojämn hudton med mera. Behandlingen bör utföras med 7 dagars mellanrum.

Vad kan behandlas?

  • hud som behöver stramas upp och ”tightas” till
  • torr hud i behov av återfuktning och återhämtning
  • tona området runt käklinje och hals
  • försämrad hudbarriär som behöver stärkas
  • Rosacea

Hur många behandlingar krävs för bästa resultat?

För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6 behandingar med en veckas mellanrum. Hållbarheten är 6-12 månader beroende på livsstil och hur du sköter din hud i övrigt resten av året. Jag rekommenderar en underhållsbehanding var 6:e månad för att underhålla resultatet. Vid kur på 6 behandingar lämnar vi 10 % rabatt på hela kuren som dras av vid 6:e behandlingestillfället.

Vilka områden kan behandlas?

Områden som kan behandlas är ansikte, hals och dekolletage. Exempelvis är denna behandlling uppstramande för hals och käklinje. Vid behandling på decolletaget förbättras hudkvaliten och fina linjer plumpas upp och reduceras.

Hur går det till? 

Behandlingen tar ungefär 30 minuter och är helt smärtfri. Vid första besöket ingår en noggrann konsultation. 

Hur ser jag ut efter behandlingen?

Direkt efter behandlingen kan man återgå till arbetet, träning eller andra aktiviteter. Det går även bra att sminka sig direkt efter. Som mest kan man uppleva mild rodnad som försvinner efter 5-10 minuter. Huden ser mycket återfuktad ut och du får en fantastisk GLOW, den fungerar perfekt att göra innan en viktig tillställning.

Blir jag solkänslig?

Nej, behandlingen gör inte huden solkänslig.  MesoDuo kan med fördel göras året om.

MESODUO arbetar med en kombination av tre olika teknologier för att maximera resultatet av behandlingen.

1. Radiofrekvens (RF)
RF används för att värma upp huden till ca: 34 – 36 grader. Med värmen från radiofrekvensen ökar vi cirkulationen i huden och därmed ökar vi också upptaget av de aktiva ingredienseran som vi slussar ner med electroporationen.

2. Electroporation
Genom att arbeta med elpulser så ökar vi permeabiliteten (genomsläppligheten ) i huden och cellmembranen,  vilket möjliggör en effektiv inslussning av aktiva ingredienser. Teknologin belönades med Nobelpris i kemi 2003
(Se länk: https://www.nobelprize.org/prizes/chemistry/2003/summary/ )

3. Lågfrekvent ultraljud
Detta tillför en mekanisk dimension på behandlingen där vi kan massera ned de aktiva ingredienserna i huden.
Kombinationen av dessa teknologier möjliggör en maximal höjning av fuktbindande ingredienser och näringsämnen som stärker hudcellernas motståndskraft mot yttre och inre påfrestningar. Huden blir väl återfuktad med hyaloronsyran som binder fukt upp till 1000 ggr sin egen vikt.  Vi skräddarsyr behandlingarna med småmolekylär hyaloronsyra med tillväxtfaktorer från peptider som hjälper till att stimulera collagen långt efter behandlingarna utförts. Att nybilda collagen är en långsam process och tar tid, men ger vi huden rätt näring och ingredienser så kan vi hjälpa naturen på traven. Vi använder sterila vialer Huden får en superfin lyster samt fina linjer jämnas ut.

Behandlingen passar alla hudtyper, är smärtfri och kan göras året runt utan några restriktioner eller återhämtning .

Det som kan behandlas med Mesoduo är:

  • Pigmenteringar
  • Hud som behöver stramas upp och ”tightas” till, som tappat volym
  • Torr hud i behov av återfuktning och återhämtning
  • Reducera ytliga fettdepåer och tona området runt käklinje och hals

Områden som kan behandlas är ansikte, hals och dekolletage.

För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6 behandingar med en veckas mellanrum. Hållbarheten är 6-12 månader beroende på livsstil och hur du sköter din hud i övrigt resten av året. Jag rekommenderar en underhållsbehanding var 6:e månad för att underhålla resultatet. Vid kur på 6 behandingar lämnar vi 10 % rabatt på hela kuren som dras av vid på 6:e behandlingen.

fransar och Bryn 

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN INK. ANSNING/VAX AV BRYN 30 MIN – 450 kr –  som tillägg i  ansiktsbehandling 300 kr

FÄRGNING AV FRANSAR SAMT PLOCK/VAX AV BRYN 30 MIN 395 KR –  som tillägg i ansiktsbehandling 250 kr

FÄRGNING AV FRANSAR 30 MIN 350 KR, som tillägg i ansiktsbehandling 300 kr

FÄRGNING AV BRYN INK PLOCK/VAX 30 MIN 395 KR – som tillägg i ansiktsbehanding 300 kr

FORMNING PLOCK/VAX AV BRYN 30 MIN 350 KR – formning som tillägg i ansiktsbehandling 100 kr, ansning av bryn ingår.  

Resultatinriktad hudvård

 Cavital, Plasmapen, Mesoduo, microneedling, infuzion, Kemiska peelingar

Om ni inte varit hos oss tidigare, rekommenderar vi att ni bokar en klassisk ansiktsbehandling så att vi får se hur din hud ser ut och du behöver förbereda huden innan dessa avancerade behandlingar därför kommer vi att rekommendera vilka produkter ni skall bygga upp huden med ca 3 veckor innan vi kan göra behandlingarna. Detta gäller kemisk peelingar och microneedling. Vi kommer även gå igenom vad du bör tänka på före och efter behandlingarna samt gå igenom så att det inte finns några kontraindikationer som gör att vi inte bör göra en behandling.  Boka en förberedande behandling här: 

Klassisk ansiktsbehandling förberedande för microneedling, och kemiks peeling 55 min 895 kr

Resultatinriktad hudvård läs mer här

Vad är Kemiska peelingar AHA/BHA bra för? För mer info, priser och boka

Reducerar Akne, pigment, Anti-age- stimulerar collagen, jämnare hudton med gin lyster, ökar fukthalten i huden

Ibland räcker inte de klassiska ansiktsbehandlingarna till utan man måste arbeta mer effektivt på tex akne och pigmenteringar eller på att stimulera collagen för att få ett bättre och snabbare resultat, och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med DermaResurfacer-behandlingar eller ännu mer djupgående DermaPeels behandlingar.

Läs mer här

Dessa behandlingar gör man med fördel som kurbehandlingar på 3-6 behandlingar med en kombination av ytliga (Dermaresurfacer) och medeldjupa(Dermapeels) behandlingar. Har du inte varit på behandlingar hos oss tidigare rekommenderar jag dig att boka någon av våra klassiska behandlingar först så lägger vi sedan upp en behandlingsplan med effektiva peelbehandlingar som passar det vi behöver jobba på i din hud framöver.

Här har vi gjort 3 behandlingar med ytlig peeling (Dermaresurfacer) med 2 veckors mellanrum. Tot 3 behandlingar på 6 veckor. Efterbilderna är tagna 6 veckor efter första behandlingen.

Här har vi arbetat på pigmenteringar med en kombination av ytlig (Dermaresurfacer) och medeldjup peeling (Dermapeel)

Bilder på övre raden är före behandlingar och undre raden efter

 

 

MICRONEEDLING

För mer info, priser och boka 

 

VAD ÄR MICRONEEDLING?

Läs mer här

MICRONEEDLING är en revolutionerande metod som används för att strama åt, lyfta, fylla ut fina linjer, rynkor, acneärr och ge huden ett föryngrat utseende. Metoden baseras på hudens naturliga förmåga att reparera sig själv när den utsätts för en fysisk skada som skärsår, brännskada, skrubbsår etc. Med microneedling skapar vi medvetet ytliga mikrosår i huden. Tekniken består av 12 nålar som perforerar huden med snabba vertikala rörelser. När man flyttar nålarna över huden, och därmed gör ett antal fina hål i huden, stimuleras huden att bilda nytt kollagen. I dessa mikrokanaler kan hudvårdsprodukter tränga in upp till 400% mer effektivt i huden. Den avancerade tekniken främjar nybildning av kollagen på samma sätt som fraktionerad laserbehandlingar men utan de biverkningar som laser har. 

Före och efter 3 behandlingar:

    

Infuzion – vitaminberikad fuktbehandling- Helt utan nålar,

 

Infuzion är en helt ny revolutionerande behandlingsmetod där hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler förs in 3 mm djupt ner under huden med hjälp utav galvanisk ström och en patenterad roller. Ingen nål eller injektion behövs längre! Därför är behandlingen helt smärtfri och du slipper svullnad, rodnad och blåmärken. Rek kur på 3 behandlingar 1 gång/vecka i tre veckor. För att upprätthålla resultatet rekommenderas en påfyllnadsbehandling var 4-6 månad.

Pris för 1 st behandling 1950 kr, kur på 3 behandlingar 5500 kr.
Vid bokning av kur delas 5500/3= 1830 kr/ gång  

För mer info och boka

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt