042-29 09 00 info@angelique.se

Ansiktsbehandling Helsingborg

av | nov 14, 2017

Ansiktsbehandlingar för alla hudtyper

Välkommen till Angelique hud & kropp i Helsingborg! Jag som arbetar här är Auktoriserad Hudterapeut och jag skräddarsyr våra behandlingar efter din huds behov för att du skall få bästa resultat. Jag arbetar endast med professionella produkter och jag erbjuder klassiska ansiktsbehandlingar, effektiva kemiska peelingar för pigmenteringar, acne, hudföryngring, samt rosacea. Jag arbetar ärven med Infuzion och microneedling som arbetar väldigt effektivt med att stimulera collagen bla. Jag ser även till helheten eftersom både kost, stress, sömn mm påverkar vård hud på olika sätt, så därför erbjuder jag även kostnadsfri hud- och hälsoinspiration om du önskar för att hjälpa dig att ta had om din hud och kropp för att den skall må så bra som möjligt.

 Ansiktsbehandling Helsingborg

Vad gör en ansiktsbehandling?

En behandling förbättrar ansiktets lyster genom att rengöra, exfoliera och ge näring åt huden och samtidigt återfukta den så att den håller sig mjuk, smidig, ungdomlig och fräsch. Detta hjälper också huden att behålla en intakt barriärfunktion som skyddar huden mot yttre påfrestningar från väder och vind, miljöföroreningar mm. Vi skräddarsyr våra behandlingar efter din huds behov, och vi arbetar effektivt med professionella produkter. Vi arbetar anti-age med att stimulera collagen, antiinfalmmatoriskt på på akne och rosacea, och vi arbetar även på pigmenteringar.

Varför är det bra att gå regelbundet på ansiktsbehandlingar?

Att ha en ung, vacker och balanserad hud är sällan en slump!. Ju tidigare man börjar med en bra hudvårdsrutin och regelbundna ansiktsbehandlingar desto längre tid tar det för ålderstecknen att titta fram. När man går regelbundet följer vi upp huden och ser om vi behöver göra några justeringar med dina hudvårdsprodukter och rutiner som du gör hemma mellan behandlingarna. Hudens behov förändras både med årstiderna och åldern därför är det bra att följa upp regelbundet.
Hur ofta bör man gå? Man brukar rekommendera att gå var 4-6:e vecka.

Varför skall man gå till en hudterapeut när det går att googla och klicka hem produkter?

Vi hudterapeuter är personliga hudvårdsrådgivare, som Auktoriserade Hudterapeuter är vi experter på hud.
Som kund hos oss får du en hudterapeut som är expert på just din hud! Under en behandling lär vi känna din hud och dina behov så vi kan ge dig råd för att du ska få de resultat du önskar. Däremellan kan du kontakta oss för frågor, tips och råd. Vi finns här för dig. Välkommen!

HUDKONSULTATION – 20 min 350 kr

Här hjälper vi dig med en hudanalys för att du skall kunna använda rätt produkter anpassade efter din hudtyp och din huds behov.
Rengöring, hudanalys, ögon och dagcreme.
Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för fortsatt optimalt underhåll av huden hemma. 

SNABB UPPFRÄSCHNING – 35 min 495,00 kr  

En skön och uppfräschande behandling.
Ansiktsrengöring, hudanalys för att säkerställa att behandlingen anpassas efter din hudtyp. Peeling, mask, serum, ögoncreme, dagcreme, vårdande mineralfoundation om så önskas.

KLASSISK,- 55 min – 695 kr  

Var det länge sedan du gick på en behandling för ansiktet, har du kanske aldrig varit på någon , eller vill du förbereda huden inför våra ännu mer kraftfulla behandlingar med kemsiska peelingar?, (Dermaresurfacer,Dermapeels), då är denna klassiska ansiktsbehandling ett bra sätt att väcka huden till liv och få den i bra kondition. Vi gör en konsultation och lägger upp en hudvårdsplan som passar dig och dina önskemål på kort och lång sikt. Vi arbetar med produkter från Dermaquest och Babor, och utifrån konsultationen kommer vi fram till vilken serie som passar din hud bäst. I behandlingen gör vi rengöring ,hudanalys, peeling , ånga, portömning och borttagning av milier, lättare ansning av bryn. mask, (välj mellan hand, nack  eller skalpmassage), serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. Vi rådgör också på vilket sätt vi skulle kunna kombinera olika typer av behandlingar för optimalt resultat. Vi rekommenderar produkter för fortsatt hunderhåll hemma mellan behandlingarna. Våra klassiska ansiktsbehandlingar rekommenderas att göra var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition. 

KLASSISK, ink specialmask – 60 min – 855 kr  

Var det länge sedan du gick på en ansiktsbehandling, har du kanske aldrig varit på någon , eller du vill förbereda huden inför våra ännu mer kraftfulla behandlingar med kemsiska peelingar, dermaresurfacer eller dermapeels, då är denna klassiska ansiktsbehandling ett bra sätt att väcka huden till liv och få den i bra kondition. Vi gör en konsultation och lägger upp en hudvårdsplan som passar dig och dina önskemål på kort och lång sikt. Vi arbetar med produkter från Dermaquest och Babor, och utifrån konsultationen kommer vi fram till vilken serie som passar din hud bäst. I behandlingen gör vi rengöring ,hudanalys, peeling , ånga, portömning och borttagning av milier, lättare ansning av bryn. vi lägger en superfuktgivande sheetmask med lågmolekylär hyaloronsyra anpassad efter din huds behov. Collagenstumulernade, alt lugnande antiinflammatorisk, akne, pigmentutjämnande. Få resterande mask med hem. Välj mellan hand, nack  eller skalpmassage. Vi avslutar med  serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. Vi rådgör också på vilket sätt vi skulle kunna kombinera olika typer av behandlingar för optimalt resultat. Vi rekommenderar produkter för fortsatt hunderhåll hemma mellan behandlingarna. Våra klassiska ansiktsbehandlingar rekommenderars att göra var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.

 

KLASSISK INK. FRANS OCH BRYNFÄRG- 65 min- 895 kr  

Var det länge sedan du gick på en behandling för ansiktet, har du kanske aldrig varit på någon , eller vill du förbereda huden inför våra ännu mer kraftfulla behandlingar med kemsiska peelingar?, (Dermaresurfacer,Dermapeels), då är denna klassiska ansiktsbehandling ett bra sätt att väcka huden till liv och få den i bra kondition. Vi gör en konsultation och lägger upp en hudvårdsplan som passar dig och dina önskemål på kort och lång sikt. Vi arbetar med produkter från Dermaquest och Babor, och utifrån konsultationen kommer vi fram till vilken serie som passar din hud bäst. I behandlingen gör vi rengöring ,hudanalys, peeling , ånga, portömning och borttagning av milier, FRANS OCH BRYNFÄRG, lättare ansning av bryn. mask, (välj mellan hand, nack  eller skalpmassage), serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. Vi rådgör också på vilket sätt vi skulle kunna kombinera olika typer av behandlingar för optimalt resultat. Vi rekommenderar produkter för fortsatt hunderhåll hemma mellan behandlingarna. Våra klassiska ansiktsbehandlingar rekommenderas att göra var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.

ACNE – 55 min 695 kr  

Djuprengörande behandling.
Denna behandling passar dig som har acne eller mycket pormaskar/comedoner då vi gör en längre portömning.
Innan behandlingen gör vi en kostnadsfri konsultation, och lägger upp en fortsatt behandlingsplan som passar för din hud/acne samt ett hemvårdsprogram med produkter för fortsatt eftervård hemma.
Rengöring, hudanalys, peeling, portömning och borttagning av milier, ansning av bryn om så önskas, mask, serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas.
Vi arbetar med produkter från Dermaquest samt Babor. Utifrån konsultationen kommer vi fram till vilka produkter som passar dig bäst.

 LYX – ink 20 min ansiktsmassage i IR-ljus- 75 min – 895 kr

För dig som vill unna dig det där lilla extra. Rengöring ,peeling, portömning och borttagning av milier, ansning av bryn, hel avslappnande och skön ansiktsmassage 20 min med vävnadsdränage för att dränera bort gammal lymfa och tillföra ny frisk till ansiktet som i sin tur ökar cellförnyelsen i huden, i massagen använder vi en infraröd lampa som ökar värmen och cirkulationen i huden som stimulerar cellförnyelsen samt penetrationen av efterföljande produkter. Den ökade blodcirkulationen i samband med massagen ökar syre upptagningen av cellerna i huden. Huden syresätts inifrån  för optimalt upptag av efterföljande produkter samt välj mellan skalp eller handmassage. ögoncreme och avslutande dagkräm samt foundation (om så önskas). Denna behandling rekommenderas var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.

Delux, ink 20 min ansiktsmassage, IR, frans och brynfärg, AMPULL, 85 min – 1095 kr  

Detta är vår lyxigaste  behandling. Det är samma som vår lyx, men vi har förlängt behandlingen för att kunna massera in en Babor ampulll specialanpassad efter vad just din hud är i extra behov av. Denna är småmolekylär och går därför djupare ner i huden en ett vanligt serum. Finns för att stimulera collagen, lugnande, vitamin, lift, mfl.  Rengöring , peeling, portömning och borttagning av milier, ansning av bryn, hel avslappnande och skön ansiktsmassage 20 min med vävnadsdränage för att dränera bort gammal lymfa och tillföra ny frisk till ansiktet som i sin tur ökar cellförnyelsen i huden, i massagen använder vi en infraröd lampa som ökar värmen och cirkulationen i huden som stimulerar cellförnyelsen samt penetrationen av efterföljande produkter. Den ökade blodcirkulationen i samband med massagen ökar syre upptagningen av cellerna i huden. Huden syresätts inifrån  för optimalt upptag av efterföljande produkter samt välj mellan skalp eller handmassage. 1 st intensivt  vårdande ampull, ögoncreme och avslutande dagkräm samt foundation (om så önskas). Denna behandling rekommenderas var 4-6 vecka för att hålla huden i optimal kondition.

Man

MAN, PURE VITALITY – 55 min – 695 kr 

En ansiktsbehandling som ger huden ny energi och styrka, trötthetstecken ersätts med ny vitalitet. Behandlingen börjar med en avslappnande nackmassage, och fortsätter med rengöring, peeling, djuprengöring och massage. En individuellt anpassad mask läggs och under tiden den verkar utförs en avkopplande akupressurmassage på skalp och ansikte. Resultatet är ny vitalitet, styrka och energi. Rekommenderas 4:e-6:e vecka för att hålla huden i optimal kondition.

ansiktsbehandling Helsingborg

STUDENTBEHANDLINGAR

Som student har du 10 % rabatt på produkter, massage och fotvård. Student ansiktsbehandling är redan rabatterad till 525 kr ord 645 kr.

*STUDENT/UNGDOM, KLASSISK – 55 min – 595 kr 

/ ALT . 75 MIN INK. FRANS OCH BRYNFÄRG – 690 kr
*Denna behandling är redan rabatterad med 18% (ord pris på klassisk ansiktsbehandling är 695 kr, därav ges ingen ytterliggare rabatt på denna behandling).
So m student har du 10%-rabatt på alla våra övriga behandlingar också samt produkter mot uppvisande av giltigt studentkort tillsammans med legitimation. Hjärtligt välkommen!

ansiktsbehandling Helsingborg   

RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD

KEMISKA PEELINGAR MED AHA/BHA –  MED COSMECUTICALS

Vad är cosmecuticals? Cosmeceuticals är samlingsordet som används för så kallad medicinsk hudvård. Vad är då skillnaden på vanlig hudvård och medicinsk hudvård? Den medicinska hudvården har ingredienser som är så pass aktiva att man kan bevisa att det ger resultat på huden genom kliniska oberoende tester. Man kan alltså visa mätbara förbättringar. När man säger aktiva ingredienser så menar man inte att det är ”starka” produkter, utan ingredienserna är aktiva på det hudtillståndet man behandlar. Cosmeceuticals kan alltså även användas av tex känslig, torr hud.

I dessa behandlingar arbetar vi effektivt på att stimulera kollagen och cellförnyelsen från insidan med olika typer av fruktsyror ( bla Mjölk-, mandel-, socker- och salicylsyra (BHA)), samtidigt som vi peelar bort lite av det yttersta hudlagret som ger en jämnar och finare ytstruktur, på så sätt kan vi reducera fina linjer, rynkor. pigmenteringar, acne, samt ökar fukthalten i huden mm från insidan och ut. Görs med fördel höst, vinter, vår eftersom man inte skall vistas i solen efter. 

KURBEHANDLINGAR, Kemiska peelingar med AHA/BHA- fruktsyror

DermaResurfacers alt. DermaPeels   

Ibland kan en enskild behandling inte ge det önskade resultatet och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med DermaResurfacer-behandlingar eller ännu mer djupgående DermaPeels behandlingar. DermaQuest’s hela sortiment av peelbehandlingar har utvecklats av ledande hudläkare och kemister. Dessa toppmoderna behandlingar av högsta klass utgör en effektiv behandlingslösning för ett brett spektrum av hudproblem utan att ge en utdragen återhämtningsprocess som kan ge besvärande biverkningar

DermaResurfacers,  inovativa peelbehandlingar för hudförbättring 

Innovativa peelingar för hudförbättring – behandlingar med AHA syror. Anti-age, reducerar fina linjer, rynkor, solskadad hud, hyperpigmenteringar samt acne, ärr mm. Ibland kan en enstaka behandling inte ge det resultat som önskas. Då kan det vara bra att gå en kur för optimalt resultat.

Vilken DermaResurfacer passar bäst för min hud?

Innan alla DermaResurfacers genomgår vi en konsultation där vi går igenom de olika alternativen och utvärderar vilken metod som passar bäst just för dig. Alla DermaResurfacers består av en serie behandlingar som måste kombineras med rätt anpassade produkter för hemmabruk för att kunna garantera optimala resultat. Din hudterapeut hjälper dig med detta. 

Här har vi gjort en Dermaresurfacer, med primary pumpkin peelkur a´3 behandlingar, effektiv mot acne.

 

Nyhet!

Ny unik peel mot rosacea

Hibiscus Flower Mandelic Peel

En unik blandning av Hibiskus Alpha Hydroxy syror, Mandelsyra och Azelainsyra som arbetar i synergi för att exfoliera på djupet och minska oönskade pigmenteringar. Hibiskus Alpha Hydroxid syran ger näring åt huden med skyddande antioxidanter som har antiinflammatoriska egenskaper för att stärka hudens matrix och ge en fastare, slätare hud med jämnare hudton. Dessa fördelar har visat fina resultat mot bl.a. rosacea. Aminosyror är hudens byggstenar som hjälper till vid hudens omstruktureringsprocess, vilket leder till en mer välmående och motståndskraftig hud med en jämnare hudton.

Dermaresurfacer rekommenderas som kur a´3 eller 6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum 

1 behandling 995 kr
Kur a´3 behandlingar 945 kr/behandling
Kur a´6 behandlingar 895 kr/ gång
Rabatter vid kurbehandlingar dras av vid sista behandlingstillfället.

DermaPeels- Djupgående behandlingar med syror   (Denna görs efter att huden är i balans och man har provat resurfacerbehandling först, börja med att boka en resurfacerbehandling här) 

1 st behandling 1495 kr

Kur a`3 behandlingar 1495 kr/beh

Här har vi arbetat på pigmenteringar med en kombination av ytlig (Dermaresurfacer) och medeldjup peeling (Dermapeel)

Bilder på övre raden är före behandlingar och undre raden efter

MICRONEEDLING   

VAD ÄR MICRONEEDLING?

MICRONEEDLING är en revolutionerande metod som används för att strama åt, lyfta, fylla ut fina linjer, rynkor, acneärr och ge huden ett föryngrat utseende. Metoden baseras på hudens naturliga förmåga att reparera sig själv när den utsätts för en fysisk skada som skärsår, brännskada, skrubbsår etc. Omedelbart efter en skada sätter vår kropp igång läkningsprocessen och nybildning av kollagen påbörjas. Med microneedling skapar vi medvetet ytliga mikrosår i huden. Tekniken består av 12 nålar som perforerar huden med snabba vertikala rörelser. När man flyttar nålarna över huden, och därmed gör ett antal fina hål i huden, stimuleras huden att bilda nytt kollagen. I dessa mikrokanaler kan hudvårdsprodukter tränga in upp till 400% mer effektivt i huden. Den avancerade tekniken främjar nybildning av kollagen på samma sätt som fraktionerad laserbehandlingar men utan de biverkningar som laser har. Microneedling orsakar mindre trauma och mindre skador på huden än traditionella rollersystem och är därför nästan smärtfri och utan obehag. Vi använder sterila engångsnålar och möjligheten att justera nåldjupet gör att vi kan skräddarsy behandlingen för varje ändamål. Behandlingen tar ca 20-30 min beroende på storleken av det behandlande området. För de olika typerna av behandling rekommenderas produkter för efterbehandling hemma för optimalt resultat.

 

Infuzion är en helt ny revolutionerande behandlingsmetod där hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler förs in 3 mm djupt ner under huden med hjälp utav galvanisk ström och en patenterad roller. Ingen nål eller injektion behövs längre! Därför är behandlingen helt smärtfri och du slipper svullnad, rodnad och blåmärken. Rek kur på 3 behandlingar 1 gång/vecka i tre veckor. För att upprätthålla resultatet rekommenderas en påfyllnadsbehandling var 4-6 månad.
Pris för 1 st behandling 1950 kr, kur på 3 behandlingar 5500 kr.
Vid bokning av kur delas 5500/3= 1830 kr/ gång 

 

 I ANSIKTSBEHANDLING  dessa priser gäller i en bokad behandling, se annars fransar och bryn (säg till innan behandling, behöver ej bokas i förväg)   

SPECIALMASKER, från Cliniccare. Superfuktgivande sheetmasks med lågmolekylär hyaloronsyra samt EGF, ingrediernser med tillväxtfaktorer som hjälper till att stimulera collagen. Finns i 3 olika: 

Refresh-  Anti-Age – uppstamande 159 kr få med resten hem.

Pure – för känslig och aknebenägen hud, anit-inflammatorisk  159 kr, få med resten hem. 

Glow – fuktvigande och pigmentutjämnande  159 kr, få med resten hem.

 Sensational Eyes, ögonmassage 195 kr,

Minimerar fina linjer samt dränerar bort påsighet under ögonen.

 Active ögonpads 60 kr ,

Intensivt återfuktande pads med hyaloronsyra som binder fukt upp till 1000 ggr sin egen vikt.

 EXTRA AMPULL, 100 kr . Högkoncentrerad fluid anpassad efter just din huds behöv. 8-10 ggr mer effektiv än serum. Köp med en 7 dagars kur hem och fortsätt efterbehandla hemma.7-dagars kur från 240 kr,

 

 AMPOULE CONCENTRATES FP

Högdoserade koncentrat med direkt effekt för uppgradering av din hudvård
Exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form som än idag är hjärtat av BABORs behandlingar. Engångsdoser fullspäckade med småmolekylära ingredienser, perfekt förseglade i 2 ml sterila glasampuller. Hygieniskt och välbevarade ingredienser som ger aktiv hudvård. Varje gång en ampull knäcks så mättas huden med 2 ml aktiva ämnen som ger direkt effekt på huden. Vare sig du behöver en extra boost av fukt, vitaminkick eller en utslätande lifting effekt så finns en fluid som passar. 

 FRANS OCH BRYNFÄRG, 250 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 350 kr 

 FÄRG FRANS ELLER BRYN, 150 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 195 kr

VAX ÖVERLÄPP OCH HAKA, 195 kr, detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 295 kr

VAX ÖVERLÄPP ELLER HAKA, 150 kr detta pris gäller tillsammans med ansiktsbehandling, annars 195 kr

Fransar & bryn 

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN INK. ANSNING –  350 kr

FÄRGNING AV FRANSAR ELLER BRYN, INK. ANSNING AV BRYN – 195 kr

 FORMNING AV BRYN – 225 kr

 ANSNING AV BRYN – 175 kr

 Vaxning 

 VAXNING HAKA OCH ÖVERLÄPP – 295 kr

  HAKA ELLER ÖVERLÄPP – 195 kr