042-29 09 00 info@angelique.se

Hälsa

av | nov 14, 2017

Nyhet, Hud & kroppsvård inifrån

Boka en kostnadsfri hälsoinspiration

Hos Angelique hud & kropp i Helsingborg kan vi erbjuda dig en kostnadsfri hälsoinspiration med tips på olika livsstilsförändringar som påverkar både vår hälsa och hud på olika sätt. Dagligen möter jag människor i mitt yrke som både hudterapeut och undersköterska, som lider av många av våra vanliga livsstilsrelaterade autoimmuna sjukdomar som bla eksem, allergier, acne, rosacea, reumatiska sjukdomar, diabetes, hjärt och kärlproblem, samt psykisk ohälsa. Därför vill jag gärna dela med mig av de kunskaper och erfarenheter jag har för att kunna hjälpa fler människor till bättre hälsa, både fysikt, psykiskt samt förbättrad hudhälsa.

Vår kost, sömn och stress är faktorer som påverkar våra celler och även vårt hormonsystem. Med rätt balans i våra celler mellan viktiga essentiella fettsyror får vi många hälsofördelar i kroppen och även på huden.

Hur kan vi med rätt kost och motion förebygga ett förtidigt åldrande av både kroppen och huden?.
Boka denna kostnadsfria hälsoinspiration och få lite tips och råd på enkla livsstilsförändringar som kan göra stor skillnad för både din hälsa och din hud.
Både hälsan och skönheten kommer inifrån!
Välkommen till en inspirerande stund, med konkreta tips och råd!