042-29 09 00 info@angelique.se

Infuzion- skinbooster

av | nov 14, 2017

Infuzion för dig i Helsingborg
Återfukta huden på djupet! 

Utfyllande effekt på fina liner. Ger jämnare hudton. Sterilt vitaminmerikat serum med bla retinol som stimulerar collagen på sikt. 

Vad är Infuzion System?

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Vad kan man behandla?

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin struktur med fin lyster.

Hur går en behandling till?

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters ner i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Infuzion är rekommenderat för:

Förebyggande och reducering av rynkor

Eliminering av kråksparkar

Minskning av mörka ringar under ögonen

Jämnar ut och förändrar hudtonen

Vad Gör Infuzion System?

Stimulerar och ökar kollagen och elastinproduktionen i huden
Återfuktar huden på djupet
Fyller ut fina linjer och rynkor
Hållbart resultat upp till 6 månader (vid tre behandlingar)

Fördelar Med Infuzion System

Ingen nål eller
Ingen bedövning behövs
Ingen smärta, svullnad eller långvarig rodnad
Direkt synligt resultat

Hur länge håller resultatet?

För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

  

Boka din infuzionbehandling här:

1 st behandling 1950 kr  vid kur regleras priset till 1830 kr vid behandlingstillfället här i Helsingborg.

Rekommenderas som kur på 3 behandlingar 1 gång/vecka för omptimalt resultat. Därefter rekommenderas en påfyllning inom 4-6 månader.

Vid bokning av 3 kur betalar man 1830 kr/gång (ord.1950 kr). Vill man betala hela kuren på 3 ggr blir det 5500 kr.