042-29 09 00 info@angelique.se

Infuzion- skinbooster – Helsingborg

av | nov 14, 2017

Infuzion/ volymizer 

Djupt fuktgivnade och collagenstimulerande behandlingar 

Helt utan nålar och smärtfri

Boka din infuzionbehandling här:

Boka Infuzion Skinbooster:   Rekommenderas som kurbehandling första gången. 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum. Sedan 1 st unerhållandenbehandling var 4-6:e månad. Kurbehandling 3 ggr, 5500 kr. Påfyllning 1 st behandling 1950 kr. Vid kur 3 ggr regleras priset till 1830 kr vid varje behandlingstillfälle om så önskas.

Volymizer

Perfekt för dig som redan har gjort en Infuzionkur, men som önskar lite extra volym på specifika ställen.
Volymizer har större molekyler än boostern, därför ger den en ännu mer utfyllande effekt. Perfekt för att ge extra volym i kinder, läppar, nasolobialveck, glabella, haka eller under ögonen.
Den rekommenderas till dom som först genomgått en Boozter kur på 3 behandlingar men som önskar en extra utfyllnad på specifika områden.

Under behandling fokuserar vi på de områden som behöver mer volym och fördelar resten i hela ansiktet.

Det behövs endast en Volymizer behandling.

Boka Infuzion Volymizer: Extra utfyllande. Rek. som 1 st behandling när man gjort en kur på 3 behandlingar med skinbooster. Pris: 2200 kr

Infuzion Skinbooster

Infuzionbehandlingarna är nål- och smärtfria. Kan göras året runt, ingen återhämtningsperiod efter. För dig som vill ta din hudvård till nästa nivå. Här jobbar vi djupare ner i huden på att öka fuktnivåerna samt långsiktigt på att stimulera collgenprduktonen med c-vitamin och retinol.

Har man inte gjort Infuzionbehandlingar tidigare så rekommenderar man en startkur på 3 behandlingar med skinbooster serum (denna innehåller vitaminer och mineraler) med 1 veckas mellanrum. Sedan rekommenderar man att göra på fyllning med 4-6 månaders mellanrum för att underhålla resultatet. Eftersom serumet fortsätter att arbeta så ser man det fulla resultatet efter 6-12 månader, men man får ändå ett direktresultat pga den fuktgivande hyaloronsyran.Vill man kan man även avsluta med en Volumizer behandling. Denna har större molekyler än skinboostern, så den har ännu mer utfyllande effekt, så denna kan man fylla lite extra där man önskar extra utfyllnad.

Fördelar gentemot vanliga fillers med injektioner:

 • Gör inte ont. Man känner endast lite pirr i huden. 
 • Serumet kan appliceras jämt i hela ansiktet, och lite extra på områden där man önskar mer. Man kan gå väldigt nära ögonen.
 • Serumet innehåller både den fuktgivande hyaloronsyran som man använder i vanliga fillers, men även retinol och c-vitamin som hjälper fibroblastern att producera eget kollagen.
 • Serumet fortsätter att abeta i cellerna och gör man påfyllning som rek med 4-6 månaders mellanrum så jobbar man förebyggande på att huden inte bryts ner och åldras lika snabbt. Dock skall man som alltid använda solskydd och vara försiktig med solens uv-strålar samt rökning som tyvärr 
Denna behandling kan göras året runt, även sommartid när det är soligt, till skillnad från microneedling och plasmapen.Vi gör ingen skada i huden, därför finns det ingen återhämtningsperiod.
Du kan gå till jobbet direkt efter, och du behöver inte ändra något i din hudvårdsrutin eller i din vardag.

 Infuzion skinbooster

                                                                                                                                                                                               Före och efterbilder efter en kur på 3 st skinboosterbehandlingar. 

Vad är Infuzion System?

Infuzion är en banbrytande behandling som slussar in skinboosters ner i huden via hårfollikeln och svettkörteln. Med hjälp an galvaniserad ström och en patenterad roller, som rullas över hudytan, för man ner hyaluronsyran i huden. Skillnaden mellan infuzion och andra skinboosters är att man gör detta utan nålar, i andra behandlingar förs hyaluronsyran ner i huden via nålstick.

Vad kan man behandla?

De fyra olika zonerna som går att behandla är händer, dekolletage, ansikte och hals. Under behandlingen kan man även fokusera på specifika problemområden, så som exempelvis kråksparkar, mörka ringar under ögonen, nasolabialveck samt rynkor runt munnen. Det underbara med den här typen av behandlingen är att den ger en omedelbar effekt. Mindre rynkor och fina linjer fylls direkt ut samtidigt som huden blir återfuktad på djupet och får en fin och jämn struktur med fin lyster.

Hur går en behandling till?

Som sagt är infuzion en behandling där man slussar in skinboosters i huden genom svettkörteln och hårfollikeln. Det är en behandling helt utan nålar, där man för ner hyaluronsyran med galvaniserad ström samtidigt som en patenterad roller rullas över hudytan.

Infuzion är rekommenderat för:

 • Förebyggande och reducering av rynkor
 • Eliminering av kråksparkar
 • Minskning av mörka ringar under ögonen
 • Jämnar ut och förändrar hudtonen

Vad Gör Infuzion System?

 • Stimulerar och ökar kollagen och elastinproduktionen i huden
 • Återfuktar huden på djupet
 • Fyller ut fina linjer och rynkor
 • Hållbart resultat upp till 6 månader (vid tre behandlingar)

Fördelar Med Infuzion System

 • Ingen nål
 • Ingen bedövning behövs
 • Ingen smärta, svullnad eller långvarig rodnad
 • Direkt synligt resultat

Hur länge håller resultatet?

För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

 

 

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt