042-29 09 00 info@angelique.se

Studentbehandlingar Helsingborg

av | nov 14, 2017

Rabatterade priser för dig som är student

 

Mirja Auktoriserad hudterapeut

Hos Angelique hud & kropp i Helsingborg har du som student alltid 10%-rabatt på alla våra produkter och behandlingar mot uppvisande av giltigt studentkort tillsammans med legitimation. Gäller även dig som är yngre och inte har något studentkort.
*Vi har en ansiktsbehandling som heter student 55 min 595 kr, (ord 695 kr). Denna är redan rabatterad med 19 % så på denna behandling ges inte ytterliggare rabatt.

 Jag som arbetar här heter Mirja och är auktoriserad hudterapeut och är medlem i SHR, Sveriges hudterapeuters riksorganisation och innehar behandlingsskadeförsäkring för din säkerhet.  Jag arbetar endast med professionella produkter från bla. BABOR, Cliniccare och Dermaquest för att uppnå optimala resultat. När du kommer första gången lägger vi tillsammans upp en behandlingsplan efter dina önskemål och din huds förutsättningar. Efter behandlingen rekommenderar jag de produkter som passar din hud bäst för att du skall kunna fortsätta underhålla huden hemma med effektiva produkter hemma mellan behandlingarna som rekommenderas mellan 4-6 veckors mellanrum. Tillsamman arbetar vi mot önskat resultat, och vid varje behandling följer vi upp och ser hur huden reagerar och ser om vi behöver göra några justeringar behandlings och produktmässigt. Jag arbetar mycket med aknebehandlingar eftersom många både unga och vuxna lider av detta idag. Det är mycket som kan ställa till det för både vår hud och hälsa i dagens moderna samhälle, därför ger jag även tips och råd på kost och livsstilsförändringar som kan göra stor skillnad för både huden och hälsan. Bäst resultat får  man med en kombination av att balanserar obalanserna inifrån tillsammans med regelbundna behandlingar och effektiva produkter från utsidan. Har du frågor innan bokning så hörs vi på telefon innan. Hjärtligt väkommen, Mirja.

 Ansiktsbehandlingar

 

  

 

*STUDENT/UNGDOM, KLASSISK alt Aknebehandling – 55 min – 595 kr 

 

*Denna behandling är redan rabatterad med 18% (ord pris på klassisk ansiktsbehandling är 695 kr, därav ges ingen ytterliggare rabatt på denna behandling). Som student har du 10%-rabatt på alla våra övriga behandlingar också samt produkter mot uppvisande av giltigt studentkort tillsammans med legitimation. Hjärtligt välkommen!  

 

ALLA BEHANDLINGAR