042-29 09 00 info@angelique.se

Friskvård helsingborg

av | sep 13, 2020

 

Friskvård hos Angelique hud & kropp

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag på massag och fotvård.

Tänk på att du även kan använda ditt friskvårdsbidrag på massage och fotvård.  Vi samarbetar bla med Epassi, men är ditt företag inte anslutet till något friskvårdsföretag så skriver vi friskvådskvitto på den massage eller fotbehandling du fått som du sedan lämnar in till din arbetsgivare.

Massage Helsingborg

avkopplande massager 

Varma oljor, hot-stone, lyx- och ir massage

(Dessa är ej djupgående eller medicinsk massage)

Vi har olika varianter av avkopplande spa-massager  i Helsingborg.  Alla löser upp muskelspänningar och sätter fart på blodcirkulationen och blodgenomströmingen i musklerna samtidigt som de är härligt avkopplande och även för välbefinnandet.  Vilken är din favorit?

Massagens välgörande effekter:

Ökad cirkulation i muskler, blodbanor och lymfsystem. Musklerna blir mjukare, minskad spänning och stelhet i musklerna. Att bli masserad motverkar spänningshuvudvärk och andra spänningsrelaterade problem. Blodtrycket och vilopulsen sjunker. Behandlingen har också en positiv inverkan på immunförsvaret. Det är en bra behandling för de som har:  träningsvärk, ödem, önskan om ökat välbefinnande, är stressade och lider av sömnbesvär och avslappningssvårigheter.

 

Avkopplande spa-massage med varma oljor

Att bli masserad är en utmärkt form av avkoppling från stress. Kanu Nature massageolja innehåller en spännande kombination av härliga  dofter som snabbt får dina muskler och ditt sinne i en djup skön avslappning.  Upplev hur negativa effekter som spänningar, stress och oro försvinner. Oljan återfuktar din hud och ger näring. Din hud blir naturligt ren, mjuk, fräsch och väldoftande. Alla oljor är gjorda för hand, miljövänliga och ej testade på djur.

 

BOKA HÄR:

Rygg & nacke 25 min – 545 kr  

Halvkropp baksida: rygg, nacke, ben 40 min- 645 kr  

Helkropp: fram och baksida – 55 min – 745 kr  

Lyx, helkropp ink. ansikte och skalp – 80 min -1045 kr, 

Unna dig en stunds fullständig avkoppling med denna lyxiga helkroppsmassage där du blir masserad med varma oljor. Du får även njuta av en skön ansikts- och hårbottenmassage. Det här är en topp till tå behandling som sätter fart på blodcirkulationen, minskar spänningar i ömma trötta muskler, samt har en positiv inverkan på immunförsvaret och det allmänna välbefinnandet.

 

IR- MASSAGE FÖR LED OCH MUSKELVÄRK med infrarött ljus och marint magnesium

boka här:  25 min 595 kr  40 min 695 kr   55 min 795 kr

Här masserar vi med flytande marint magnesium från Thalion (Ocean magnesium). Magnesiumet har många positiva effekter på kroppen, bl.a. att den minskar muskel- och ledvärk, samt har även positiv inverkan på det mentala planet t.ex. vid nedstämdhet, sömnproblem samt stressrelaterade åkommor. Här använder vi även en IR-lampa som ger extra värme åt kroppen som också har väldigt positiva effekter på just muskel och ledvärk. Det infraröda ljuset värmer upp vävnaden i kroppen och stimulerar dess egen läkningsprocess genom att öka blodcirkulationen och rensa kroppen från slagg och toxiner. Kapillärer vidgas av värmen och det förbättrar microcirkulationen. Den förbättrade lymfcirkulationen minskar svullnad och inflammationer. Infrarött ljus har även goda effekter på sårläkning och keloida ärr. Olika hudbesvär så som nässelutslag, torr hud, ojämn hudton, acne, eksem, psoriasis kan också förbättras av IR-behandling.

 

Hot-stone med varma basaltstenar

En underbart skön behandling där vi använder Basaltstenar från Peru, som är en magmatisk bergart av vulkaniskt ursprung. De här stenarna innehåller både mycket magnesium och järn, vilket gör att stenarna kan behålla värmen under en längre tid. Värmen från stenarna hjälper till att mjuka upp och öka blodgenomströmningen i musklerna, vilket leder till att spänningar i musklerna löses upp. Det är samtidigt en väldigt skön och avkopplande behandling, inte bara för musklerna utan även för det mentala välbefinnandet.

rygg, nacke 25 min –  645 kr   

Baksida; rygg, nacke, ben 40 min  – 745 kr 

Fram och baksida  55 min- 845 kr  

Fotvård

Rapsodine

Kroppsprodukter baserade på ekologisk kallpressad rapsolja.

Fotcreme 200 ml 165 kr

Fotcreme 500 ml 290 kr

Duscholja 500 ml 215 kr

Sockerskrubb 220 ml 198 kr

Fuktighetskräm 200 ml 163 kr

Bodyoil  100 ml 219 kr

Dag och nattcreme 50 ml 163 kr

Rapsodine

Fortsätt att underhålla dina fötter hemma mellan behandlingarna med Rapsodines fotkräm. Den är baserad på svensk ekologisk rapsolja och verkar mjukgörande på hård och torr hud. Rapsoljan är kallpressad och tas lätt upp av huden och tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror. Den innehåller karbamid och den välgörande eteriska oljan från Kunzeabusken, som med fördel kan användas på mycket torr, hård och problematisk hud. Krämen skyddar, mjukgör och förebygger problem med torr hud. I Rapsodines sortiment hittar Du hud- och kroppsvårdsprodukter som passar för hela familjen. Du hittar allt från ett rikt bassortiment till produkter för riktig lyx i vardagen. Rapsodine intresserar sig för människan och naturen i samklang och de strävar efter att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen både hos människan och i vår miljö.

Fotvård med massage – 50 min – 645 kr  

Fotvård hos Angelique hud & Kropp i Helsingborg, börjar med ett skönt fotbad med ett välgörande fotsalt med doft av lavendel som även ger en väldigt avkopplande känsla. Vi filar torra hälar och förhårdnader tas bort som tex liktornar. Liktorna och vårtor behandlas med ett uppluckrande medel, och vi rekommenderar att ni fortsätter att behandla vidare hemma eftersom vårtor och liktorna kan vara envisa att bli av med.  Vi klipper, filar och rensar runt naglarna. Till sist avslutar vi med en härliga underbens och fotmassage. I massagen använder vi en fotcreme från Rapsodine som är baserad på ekologisk rapsolja som dessutom innehåller Kunzea som är väldigt återfuktande och mjukförande på torr och hård hud. Den har även anti-fungural effekt vilket gör att den även är väldigt bra vid fotsvamp samt även förebyggande. Om du önskar att få lackning av tånaglarna så gör vi det också. Då rekommenderar vi att ni bokar behandlingen som heter Lyxfotvård nedan.

 

Lyx – Fotvård med massage och lackning av tånaglar – 75 min – 695 kr  

Tips! Ta gärna med sandaler då det tar tid för lacket att härda ordentligt. Flip flops finns även att köpa i salongen.

Fotvården börjar med ett skönt fotbad med ett välgörande fotsalt med doft av lavendel som även ger en väldigt avkopplande känsla. Vi filar torra hälar och förhårdnader tas bort som tex liktornar. Liktorna och vårtor behandlas med ett uppluckrande medel, och vi rekommenderar att ni fortsätter att behandla vidare hemma eftersom vårtor och liktorna kan vara envisa att bli av med.  Vi klipper, filar och rensar runt naglarna. Till sist avslutar vi med en härliga underbens och fotmassage. I massagen använder vi en fotcreme från Rapsodine som är baserad på ekologisk rapsolja som dessutom innehåller Kunzea som är väldigt återfuktande och mjukförande på torr och hård hud. Den har även anti-fungural effekt vilket gör att den även är väldigt bra vid fotsvamp samt även förebyggande. Till sist lackar vi naglarna i önskad färg. Nagellack är kemikalier och behöver dunsta för att torka, vilket gör att torkningsprocessen påverkas av omgivningen. Faktum är att en full manikyr (baslack, två lager färg och ett överlack) behöver sex timmar på sig att torka ordentligt.