042-29 09 00 info@angelique.se

Fotvård Helsingborg

av | feb 18, 2019

Lyxiga fotvårdsbehandlingar hos oss i helsingborg

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag på våra spa-massager och fotvård.

Tänk på att du även kan använda ditt friskvårdsbidrag på fotvård och massage. Vi samarbetar bla med Aktiway, men är ditt företag inte anslutet till något friskvårdsföretag så skriver vi friskvådskvitto på den massage eller fotbehandling du fått som du sedan lämnar in till din arbetsgivare.

Fotvård Helsingborg

 

Fotvård med massage – 50 min – 645 kr  

Fotvård hos Angelique hud & Kropp i Helsingborg, börjar med ett skönt fotbad med ett välgörande fotsalt med doft av lavendel som även ger en väldigt avkopplande känsla. Vi filar torra hälar och förhårdnader tas bort som tex liktornar. Liktorna och vårtor behandlas med ett uppluckrande medel, och vi rekommenderar att ni fortsätter att behandla vidare hemma eftersom vårtor och liktorna kan vara envisa att bli av med.  Vi klipper, filar och rensar runt naglarna. Till sist avslutar vi med en härliga underbens och fotmassage. I massagen använder vi en fotcreme från Rapsodine som är baserad på ekologisk rapsolja som dessutom innehåller Kunzea som är väldigt återfuktande och mjukförande på torr och hård hud. Den har även anti-fungural effekt vilket gör att den även är väldigt bra vid fotsvamp samt även förebyggande. Om du önskar att få lackning av tånaglarna så gör vi det också. Då rekommenderar vi att ni bokar behandlingen som heter Lyxfotvård nedan.

 

Lyx – Fotvård med massage och lackning av tånaglar – 75 min – 695 kr  

Tips! Ta gärna med sandaler då det tar tid för lacket att härda ordentligt. Flip flops finns även att köpa i salongen.

 Fotvården börjar med ett skönt fotbad med ett välgörande fotsalt med doft av lavendel som även ger en väldigt avkopplande känsla. Vi filar torra hälar och förhårdnader tas bort som tex liktornar. Liktorna och vårtor behandlas med ett uppluckrande medel, och vi rekommenderar att ni fortsätter att behandla vidare hemma eftersom vårtor och liktorna kan vara envisa att bli av med.  Vi klipper, filar och rensar runt naglarna. Till sist avslutar vi med en härliga underbens och fotmassage. I massagen använder vi en fotcreme från Rapsodine som är baserad på ekologisk rapsolja som dessutom innehåller Kunzea som är väldigt återfuktande och mjukförande på torr och hård hud. Den har även anti-fungural effekt vilket gör att den även är väldigt bra vid fotsvamp samt även förebyggande. Till sist lackar vi naglarna i önskad färg. Nagellack är kemikalier och behöver dunsta för att torka, vilket gör att torkningsprocessen påverkas av omgivningen. Faktum är att en full manikyr (baslack, två lager färg och ett överlack) behöver sex timmar på sig att torka ordentligt.

Presentkort är enkkelt att ge och härligt att få! 

Våra presentkort kan köpas online, i salongen eller skickas hem till dig.

För mer info: 

 

Tips att köpa med hem! ART DECOS fina lacker i många härliga färger 128 kr

 

Svensk naturlig och ekologisk hudvård

Fortsätt vårda dina fötter hemma med den fuktgivande fotcremen som är gjord på Ekologisk rapsolja.

Produkterna från Rapsodines är baserade på svensk ekologisk kallpressad rapsolja som på ett effektivt sätt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. I Rapsodines sortiment hittar Du hud- och kroppsvårdsprodukter som passar för hela familjen. Du hittar allt från ett rikt bassortiment till produkter för riktig lyx i vardagen. Rapsodine intresserar sig för människan och naturen i samklang och de strävar efter att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen både hos människan och i vår miljö.

Fotvård Helsingborg

Ansiktsrengöring 100 ml 90 kr 

Ansiktsvatten 250 ml 105 kr 

Dagkräm 50 ml 158 kr

Nattkräm 50 ml 158 kr

Bodylotion 500 ml 135 kr 

Bodylotion 250 ml 95 kr

Fotkräm 200 ml 165 kr 

Handkräm 200 ml 135 kr

Schampo 128 kr 

Balsam 128 kr

Kunzeakräm  200 ml 499 kr

Kunzeaschampo 103 kr

Sockerskrubb 220 ml 179 kr

Bodyoil 169 kr

Myrrha 195 kr                                    Stärker torra sköra naglar. Behandlar vårtor och eksem.

Titania fotspray 95 kr

Reducerar fukt och odör. Behandlar effektivt fotsvamp