042-29 09 00 info@angelique.se

Fotvård Helsingborg

av | feb 18, 2019

Lyxig fotvård i Helsingborg

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag på våra spa-massager och fotvård.

Tänk på att du även kan använda ditt friskvårdsbidrag på fotvård och massage. Vi samarbetar bla med E-passi, men är ditt företag inte anslutet till något friskvårdsföretag så skriver vi friskvådskvitto på den massage eller fotbehandling du fått som du sedan lämnar in till din arbetsgivare. Om du vill nyttja ditt e-passibidrag, så kan du boka din behandling som vanligt här på sidan, så reglerar vi betalningen i e-passi när du kommer på behandlingen. Det är väldigt enkelt och smidigt! Om du känner dig osäker, tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig med bokning osv.

Fotvård Helsingborg
Fotvård Helsingborg

Fotvård med massage – 50 min – 745 kr  

 

Fotvård hos Angelique hud & Kropp i Helsingborg, börjar med ett skönt fotbad med ett välgörande fotsalt med doft av lavendel som även ger en väldigt avkopplande känsla. Vi filar torra hälar och förhårdnader tas bort som tex liktornar. Liktorna och vårtor behandlas med ett uppluckrande medel, och vi rekommenderar att ni fortsätter att behandla vidare hemma eftersom vårtor och liktorna kan vara envisa att bli av med.  Vi klipper, filar och rensar runt naglarna. Till sist avslutar vi med en härliga underbens och fotmassage. I massagen använder vi en fotcreme från Rapsodine som är baserad på ekologisk rapsolja som dessutom innehåller Kunzea som är väldigt återfuktande och mjukförande på torr och hård hud. Den har även anti-fungural effekt vilket gör att den även är väldigt bra vid fotsvamp samt även förebyggande. Om du önskar att få lackning av tånaglarna så gör vi det också. Då rekommenderar vi att ni bokar behandlingen som heter Lyxfotvård nedan.

 

Lyx – Fotvård med massage och lackning av tånaglar – 75 min – 845 kr  

Tips! Ta gärna med sandaler då det tar tid för lacket att härda ordentligt. Flip flops finns även att köpa i salongen.

 Fotvården börjar med ett skönt fotbad med ett välgörande fotsalt med doft av lavendel som även ger en väldigt avkopplande känsla. Vi filar torra hälar och förhårdnader tas bort som tex liktornar. Liktorna och vårtor behandlas med ett uppluckrande medel, och vi rekommenderar att ni fortsätter att behandla vidare hemma eftersom vårtor och liktorna kan vara envisa att bli av med.  Vi klipper, filar och rensar runt naglarna. Till sist avslutar vi med en härliga underbens och fotmassage. I massagen använder vi en fotcreme från Rapsodine som är baserad på ekologisk rapsolja som dessutom innehåller Kunzea som är väldigt återfuktande och mjukförande på torr och hård hud. Den har även anti-fungural effekt vilket gör att den även är väldigt bra vid fotsvamp samt även förebyggande. Till sist lackar vi naglarna i önskad färg. Nagellack är kemikalier och behöver dunsta för att torka, vilket gör att torkningsprocessen påverkas av omgivningen. Faktum är att en full manikyr (baslack, två lager färg och ett överlack) behöver sex timmar på sig att torka ordentligt.

Presentkort är enkkelt att ge och härligt att få! 

Våra presentkort kan köpas online, i salongen eller skickas hem till dig.

För mer info: 

Svensk naturlig och ekologisk hudvård

Fortsätt vårda dina fötter hemma med den fuktgivande fotcremen som är gjord på Ekologisk rapsolja.

Produkterna från Rapsodines är baserade på svensk ekologisk kallpressad rapsolja som på ett effektivt sätt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. I Rapsodines sortiment hittar Du hud- och kroppsvårdsprodukter som passar för hela familjen. Du hittar allt från ett rikt bassortiment till produkter för riktig lyx i vardagen. Rapsodine intresserar sig för människan och naturen i samklang och de strävar efter att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen både hos människan och i vår miljö.

Mjukgörande fotcreme baserad på ekologisk rapsolja och kunzea. 500 ml 329 kr. 

Mjukgörande fotceme baserad på ekologisk rapsolja, krabamid och  kunzea. 200 ml 199 kr

Härlig duscholja som inte torkar ut huden. Baserad på ekologisk rapsolja 500 mö 239 sek sockerskrubb 220 ml 219 sek

 

Mjukgörande handcreme baserad på ekoligisk rapsolja och krabamid med doft av vit blomma. 200 ml 179 sek.

Schampo med äppelvinägerextrakt, 500 ml 219 SEK

Balsam med äppelvinägerextrakt, 500 ml 219 sek

Sockerskrubb 220 ml 219 sek

Myrrah som stärker och återfettar torra sköra naglar. behandlar även vårtor och eksem. 199 sek

Titania fotspray. Reducerar fukt och odör. Behandlar även effektivt fotsvamp. 95 sek.

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt