042-29 09 00 info@angelique.se

Massage Helsingborg

av | nov 14, 2017

Friskvårdsbehandlingar

lyxig och avkopplande massage hos Angelique hud & kropp i Helsingborg

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag på våra massager och fotvård.

Tänk på att du även kan använda ditt friskvårdsbidrag på massage och fotvård.  Vi samarbetar bla med E-passi, men är ditt företag inte anslutet till något friskvårdsföretag så skriver vi friskvådskvitto på den massage eller fotbehandling du fått som du sedan lämnar in till din arbetsgivare. Om du vill nyttja ditt e-passibidrag, så kan du boka din behandling som vanligt här på sidan, så reglerar vi betalningen i e-passi när du kommer på behandlingen. Det är väldigt enkelt och smidigt! Om du känner dig osäker, tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig med bokning osv.

Cavital djupgående massageMassage Helsingborg

 

     

cavital – djupgående behandlande massage – 30 min 725 kr

Cavital är en djupgående resultatinriktad massagebehandling som arbetar med tre olika teknologier i en och samma behandling. Därav är den 3 gånger så effektiv som en vanlig massage. Med Cavital arbetar vi med värmande radiofrekvens som sätter fart på cirkulationen, samt med vakuum som blir som en koppning, här kan vi variera intensiteten utifrån behovet. Vakuumet hjälper till att mjuka upp tight bindväv samt sätter fart på lymfsystemet . Vi har två olika LED-ljus. Blått och rött. Blått är lugnande och antiinflammatoriskt på en känslig hud som tex rosacea eller akne, medans det röda är läkande för huden.
Cavital behandlar med fördel muskelspänningar samt reducerar ödem genom att transportera bort gammal lymfa och slaggprodukter.

Fördelar med Cavitalbehandlingar.
Vi kan arbeta både i ansikte, uppstramande sköna massagebehandlingar samt djupgående massage på kropp samt även på att reducera celluliter.  För ansikte se ansiktsbehandlingar, för cellulite se cellulitebehandlingar
Snabbare resultat, kortare behandlingstid
Ökad blodcirkulation
Förbättrad struktur i bindväv
Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp
Hjälper vid kalla fötter och ”kryp” i benen
Behandlingarna är smärtfria. För ansikte och cellulite se resp behandlingar.

Cavitalbehandlingen kan även bokas till som tillägg i våra vanliga spa-massager och ersätter då rygg och nackmassagen i behandlingen. Se info ovan om Cavital.

Behandlingarna görs med fördel som kurer på 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Vid kurbehandingar ger vi 10 % rabatt som dras av vid sista behandlingstillfället.

 

Avkopplande spa-massager 

Varma oljor, hot-stone, lyx- och ir massage 

(Dessa är ej djupgående eller medicinsk massage) 

Vi har olika varianter av avkopplande spa-massager  i Helsingborg.  Alla löser upp muskelspänningar och sätter fart på blodcirkulationen och blodgenomströmingen i musklerna samtidigt som de är härligt avkopplande och även för välbefinnandet.  Vilken är din favorit? 

Massagens välgörande effekter:

Ökad cirkulation i muskler, blodbanor och lymfsystem. Musklerna blir mjukare, minskad spänning och stelhet i musklerna. Att bli masserad motverkar spänningshuvudvärk och andra spänningsrelaterade problem. Blodtrycket och vilopulsen sjunker. Behandlingen har också en positiv inverkan på immunförsvaret. Det är en bra behandling för de som har:  träningsvärk, ödem, önskan om ökat välbefinnande, är stressade och lider av sömnbesvär och avslappningssvårigheter.

 

Avkopplande spa-massage med varma oljor 

Att bli masserad är en utmärkt form av avkoppling från stress. Kanu Nature massageolja innehåller en spännande kombination av härliga  dofter som snabbt får dina muskler och ditt sinne i en djup skön avslappning.  Upplev hur negativa effekter som spänningar, stress och oro försvinner. Oljan återfuktar din hud och ger näring. Din hud blir naturligt ren, mjuk, fräsch och väldoftande. Alla oljor är gjorda för hand, miljövänliga och ej testade på djur.

 

BOKA HÄR:

Ansikts, skalp och nackmassage 30min -545 kr

Rygg & nacke 25 min – 595 kr 

Halvkropp baksida: rygg, nacke, ben 40 min- 695 kr

Helkropp: fram och baksida – 55 min – 795 kr

LYX, HELKROPP INK ANSIKTS OCH SKALPMASSAGE – 80MIN -1195 KR

Unna dig en stunds fullständig avkoppling med denna lyxiga helkroppsmassage där du blir masserad med varma oljor. Du får även njuta av en skön ansikts- och hårbottenmassage. Det här är en topp till tå behandling som sätter fart på blodcirkulationen, minskar spänningar i ömma trötta muskler, samt har en positiv inverkan på immunförsvaret och det allmänna välbefinnandet. Cavitalbehandlingen kan även bokas till som tillägg i våra vanliga spa-massager och ersätter då rygg och nackmassagen i behandlingen.

IR- MASSAGE FÖR LED OCH MUSKELVÄRK med infrarött ljus och marint magnesium 

Här masserar vi med flytande marint magnesium från Thalion (Ocean magnesium). Magnesiumet har många positiva effekter på kroppen, bl.a. att den minskar muskel- och ledvärk, samt har även positiv inverkan på det mentala planet t.ex. vid nedstämdhet, sömnproblem samt stressrelaterade åkommor. Här använder vi även en IR-lampa som ger extra värme åt kroppen som också har väldigt positiva effekter på just muskel och ledvärk. Det infraröda ljuset värmer upp vävnaden i kroppen och stimulerar dess egen läkningsprocess genom att öka blodcirkulationen och rensa kroppen från slagg och toxiner. Kapillärer vidgas av värmen och det förbättrar microcirkulationen. Den förbättrade lymfcirkulationen minskar svullnad och inflammationer. Infrarött ljus har även goda effekter på sårläkning, olika hudbesvär så som nässelutslag, torr hud, ojämn hudton, acne, eksem, psoriasis kan också förbättras av IR-behandling.  

25 min 645 kr

40 min 745 kr

55 min 845 kr

ir lyx, HELKROPPSM.INK ANSIKTS OCH SKALPMASSAGE  80 MIN 1245 KR

 

Hot-stone med varma basaltstenar

En underbart skön behandling där vi använder Basaltstenar från Peru, som är en magmatisk bergart av vulkaniskt ursprung. De här stenarna innehåller både mycket magnesium och järn, vilket gör att stenarna kan behålla värmen under en längre tid. Värmen från stenarna hjälper till att mjuka upp och öka blodgenomströmningen i musklerna, vilket leder till att spänningar i musklerna löses upp. Det är samtidigt en väldigt skön och avkopplande behandling, inte bara för musklerna utan även för det mentala välbefinnandet. 

 

Rygg, nacke 25 min –  645 kr

Baksida; rygg, nacke, ben 40 min  – 795 kr

Fram och baksida  55 min- 995 kr   

lyx, hot-stone helkropp ink ansikts och skalpmassage 80 min 1295 kr

Skrubb+ massage  

Detta är en underbart skön och avkopplande behandling, där huden blir mjuk och silkeslen och  återfår fin lyster. Muskelspänningar löses upp samtidigt som välbefinnandet får sig en rejäl energiboost. Behandlingen börjar med en helkroppsskrubb. Mineralkristallerna slipar bort döda celler och gör huden smidig, fräsch och sidenmjuk. De stimulerar blod- och lymfcirkulationen samt underlättar för kroppens naturliga avgiftningsprocess. Med peelingen tar vi bort torra döda huceller som ligger på hudytan, när dessa är borta kan huden lättare tillgodogöra sig massageoljans fuktgivande samt närande ingredienser. Efter skrubben fortsätter behandlingen en underbart avkopplande helkroppsmassage med varma oljor.  

Cavitalbehandlingen kan även bokas till som tillägg i våra vanliga spa-massager och ersätter då rygg och nackmassagen i behandlingen. Se info ovan om Cavital.

 

Boka här:
skrubb + massage, baksida, rygg och ben – 50 min – 995 kr 
Skrubb + helkroppsmassage med varja oljor – 75 min – 1295 kr 
Skrubb + helkroppsmassage –  med infrarött ljus, led och muskelvärk 75 min – 1345 kr 
Skrubb + helkroppsmassage –  hot- stone, med varma lavastenar – 75 min – 1395 kr 
Lyx-massage, Skrubb + helkroppsmassage ink ansikts och hårbottenmassage  –  95 min – 1495 kr 

 

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt