042-29 09 00 info@angelique.se

Hudföryngrande behandlingar

av | jan 25, 2024

Avancerad hudvård HOS ANGELIQUE HUD & KROPP I HELSINGBORG

Microneedling, kemiska peelingar, Mesoduo, Infuzion, Plasmapen, Cavital

Ibland kan man behöva förstärka de underhållande ansiktsbehandlingarna med kurbehandlingar för att uppnå ännu bättre resultat. Här nedan får du mer info om våra förstärkande kurbehandlingar. Det kan vara svårt att veta vilken av dessa kurbehandlingar som passar bäst för det man vill förbättra med sin hud samt endel av dessa kurbehandlingar kräver att man har förberett huden så att den är i god kondition för att klara av dessa lite mer intensiva behandlingar. Därför rekommenderar jag att boka en kostnadsfri konsultation först så går vi igenom vad du behöver tänka på både före och efter dessa behandlingar.

Hos oss är du i trygga händer. Jag är utbildad Auktoriserad hudterapeut och är medlem i SHR, Sveriges hudterapeuters riksorganisation. Jag innehar också behandlingsskadeförsäkring via SHR.  

Cavital
Cavital huduppstramning Skintightening
Cavital huduppstramning Skintightening

Cavital –  nyhet i salongen

3 i 1 professionellt behandlingssystem med

Radiofrekvens  –  Vakuum  –  LED

Hudföryngring, cellulitbehandlande samt djupgående massage

Cavital är en behandlingsapparatur med ett brett behandlingsområde . Cavital bygger på tre vetenskapligt säkerställda teknologier för effektiva behandlingar. Med kombinationen av radiofrekvens, vakum och ledljus sätter vi igång cirkulationen, löser upp bind-, och fettväv. Vätska och slaggprodukter transporteras bort med lymfan.

För ansikteHudföryngring, uppstramande, ökar collagen med radiofrekvens, vaccum och led. Helt smärtfri, kan göras som kur året runt. Kräver ingen återhämtning efter. Återgå till dina vanliga hudvårdsprodukter och rutiner.
För optimalt resultat rekommenderas en kur på 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.

För kropp – Vacuum, radiofrekvens, led. Djupgående massage, löser muskelspänningar, lymfdränerande. Vi anpassar vaccum och radiofrekvens efter dina behov. Kan bli både kraftfull djupgående massage samt avkopplande massage beroende på inställningar. Varm och skön massage med radiofrekvensen.

Reducera celluliter – En intensivkur på 4-6 behandlingar hjälper till att sätta fart på cirkulationen, dränera bort gammal lymfa (vätska) dränerar bort slaggprodukter. Man gör kuren med 1-2 veckors mellanrum. För optimalt resultat rekommenderas att  du äter hälsosamt, går längre promenader för att hjälpa till att dränera bort slagg och vätska, samt att du dricker ordentligt med vatten.

 

Vad gör behandingar med CAVITAL:

√ Förbättra syresättning i huden
√ Öka elasticitet i huden
√ Ökad cirkulation i huden
√ Reducerar linjer
√ Bindvävsmassage
√ Hudåtstramning

√ Omedelbara och synliga resultat
√ Njutfull och behaglig behandling.
√ Ingen konvalescens

 

 

 cavital huduppstramning i ansiktet med radiofrekvens

RF-Lifting i ansikte 60 min 1695 kr Vid kur 6 st beh – 10%

Cavital ger en kraftfull huduppstramning för ansiktet med omedelbart resultat, men har även en långsiktig positiv effekt på slapp hud och fina linjer. Fina linjer och rykor minimeras och huden känns plumpad med en härlig lyster. Behandlingen är behaglig och smärtfri. Känns som en varm och skön massage för ansiktet. Fördelarna med Cavital är att den är smärtfri och kan göras på alla hudtyper samt att den kan göras året runt utan några restriktioner efter behandlingen. Cavital arbetar med 3 olika teknologier som vakuum, radiofrekvens och två olika ledljus. Med radiofrekvensen värmer vi upp huden till 38-39 grader som gör att huden sätter fart på collagen produktionen. Vakuumet ger en masserande och dränerande effekt och ledljuset kan arbeta lugnande och antiinflammatoriskt på en känslig hud som rosacea eller akne eller med det röda ljuset som är stimulerande och läkande. För bäst resultat rekommenderar man ca 4 -6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.  Vid kur på 6 behandingar ger vi 10% rabatt som dras av vid sista behandlingstillfället. För att sedan underhålla resultatet så rekommenderar jag 1-2 behandlingar/ år. Denna kur är även optimal efter att man gjort en microneedlingkur. Med microneedling ökar vi antalet collagentrådar i huden, och med Cavitalen stramar vi upp det nybildade collagenet ännu mer. Denna kur kan även göras för hals och decolltage. 

CAVITALbehandlingen erbjuder allt du kan önskar av en resultatinriktad ansiktsbehandling.

√ Förbättra syresättning i huden
√ Öka elasticitet i huden
√ Ökad cirkulation i huden
√ Reducerar linjer
√ Bindvävsmassage
√ Hudåtstramning

√ Omedelbara och synliga resultat

√ Njutfull och behaglig behandling.
√ Ingen konvales

Vem skall inte föra CAVITALbehandlingar?
Du som har:

√ Pacemaker
√ Diabetes typ 1.Insulinpump
√ Gravid
√ Äter Waran, blodförtunnande
√ Har metall inplantat i behandlingsområdet, ex guldtrådar eller metallplattor och skruvar. Tandfyllnignar eller implantat är ok.
√ Om du nyligen gjort botox eller fillers. Efter 14 dagar ok.

√ Transplantation tex njure

√ Om du har cancer

 

 

Cavital anti- cellulitbehandlingar

Cavital celluliltbehandling

Hur går behandlingarna till?   

Kroppsbehandlingarna börjar med en ekologis sockerpeeling från Rapsodine för att ta bort torra döda hudceller vilket gör att vi får bättre upptag av efterföljande produkter som Cellulite control från Thalion som är baserad på alger, coffein och menthol. Algerna har en utrensande dränerande effekt, coffeinet förhindrar fettinlagringen och mentholen sätter fart på microcirkulationen. Denna creme rekommendras också att behandla med hemma mellan behandlingarna på salongen för optimalt resultat.
Cavital är en avancerad behandlingsapparatur som arbetar med:
*Vakuum
*Radiofrekvens värme
*Led-ljus.

Med denna effektiva kombination sätter vi fart på cirkulationen, löser upp bind – och fettväv. Fettväv och slaggprodukter transproteras bort av lymfan.

Behandlingen ger en uppstramande effekt och förbättrar strukturen i bindväven.

vad behöver du själv göra för att få ett bra och hållbart resultat?

Det är viktigt med en hälsosam livsstil med nyttig mat (enligt tallriksmodellen) samt motion. Ät gärna vildfångad fet fisk ett par gånger i veckan. Frukt och grönt är också viktigt, dra ner på snabba onödiga kolhydrater som tex snabbmat, vitt bröd och mûsli, det finns bättre och sämre varianter av dessa. I många livsmedel finns det tyvärr också mycket dolt socker som kakor, läsk, fruktyoghurt, ketchup mm. Dra ner på onödigt fett och socker. Daglig motion är också väldigt viktigt. Längre promenader kan vara tillräcklig motion om du inte motionerar på annat sätt. Tänk också på att dricka tillräcklig med vatten enligt den dagliga rekommendationen, vatten förhindrar uttorkning som kan sakta ner metabolismen i kroppen. Tillräckligt med vätska i kroppen hjälper också lymfsystemet att rensa ut slaggprodukter. 

För bästa resultat rekommenderas en kur 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Vid kurbehanding på 6 behandingar med 1-2 veckors mellanrum drar vi av 10% rabatt vid sista behandlingstillfället. Tillräckligt med vätska i kroppen hjälper också lymfsystemet att rensa ut slaggprodukter. För att underhålla resultatet rekommenderar jag en underhållande behandling med 4-6 månaders intervall, samt att du även tänker på ha en hälsosam livsstil med bra kost och motion.

Behandlingsområden:
LÅR FRAM OCH BAKSIDA 60 min 1195  
MAGE OCH KÄRLEKSHANDTAG 60 MIN 1195  
ÖVERARMAR FRAM OCH BAKSIDA 50 MIN 1095  
STUSS 40 MIN 995 KR 
Mage 40 min 995 KR 
Cellulite control för efterbehandling hemma mellan behandlingarna samt som underhåll efter avslutad kur.

Cellulite control

Pris : 589 kr

Bli av med celluliter! Lösningen? Den nya formeln av Focus Cellulite som reducerar utseendet på envisa celluliter. Marint AHA transporterar den patenterade aktiva ingrediensen -Algoslim® – och koffein till hjärtat av problemet, för en komplett verkan: minska och anti-lagring. Den behagliga kvaliteten penetrerar snabbt. Ingen tid att förlora för att korrigera volymen!

FÖRDELAR
• Bekämpar de 3 typerna av celluliter: fett, vatten och fiber.
• Rosa kräm-gelé kvalitet, lätt aplicerad och tillåter omedelbar påklädning,
• Dag efter dag minskar kurvor och celluliter.

ANVÄNDNING
Värm produkten i händerna för att hjälpa den att penetrera. Morgon och/eller kväll, fortsätt med knådning och palperande och rullande rörelser på inriktade områden (höfter, lår, mage, midja, bak, knä, armar).

Cavital djupgående massage

Cavital djupgående massageCavital cellulit

cavital – djupgående behandlande massage – 30 min 725 kr

Cavital är en djupgående resultatinriktad massagebehandling som arbetar med tre olika teknologier i en och samma behandling. Därav är den 3 gånger så effektiv som en vanlig massage. Med Cavital arbetar vi med värmande radiofrekvens som sätter fart på cirkulationen, samt med vakuum som blir som en koppning, här kan vi variera intensiteten utifrån behovet. Vakuumet hjälper till att mjuka upp tight bindväv samt sätter fart på lymfsystemet . Vi har två olika LED-ljus. Blått och rött. Blått är lugnande och antiinflammatoriskt på en känslig hud som tex rosacea eller akne, medans det röda är läkande för huden.

Fördelar med Cavitalbehandlingar.
Vi kan arbeta både i ansikte, uppstramande sköna massagebehandlingar samt djupgående massage på kropp samt även på att reducera celluliter.  För ansikte se ansiktsbehandlingar, för cellulite se cellulitebehandlingar
Snabbare resultat, kortare behandlingstid
Ökad blodcirkulation
Förbättrad struktur i bindväv
Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp
Hjälper vid kalla fötter och ”kryp” i benen
Behandlingarna är smärtfria. För ansikte och cellulite se resp behandlingar.

Cavitalbehandlingen kan även bokas till som tillägg i våra vanliga spa-massager och ersätter då rygg och nackmassagen i behandlingen. Se info ovan om Cavital.

Behandlingarna görs med fördel som kurer på 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Vid kurbehandingar ger vi 10 % rabatt som dras av vid sista behandlingstillfället.

mesoduo – Den optimala fukt/anti-age/antipigment behandilngen helt utan nålar. 

Mesoduo mesoterapiCliniccare

MesoDuo är en smärtfri injektionsbehandling utan nålar

Rek som kurbehandling på 4-6 beh. Vid 6 beh drar vi av 10 % rabatt på hela kuren vid sista behandlingstillfället

Angelique hud & kropp erbjuder Mesoduo skinbooster som är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar.

Denna behandling är helt säker och passar alla hudtyper och även gravida.
Tack vare den revolutionerande teknologi slussas aktiva ingredienser djupare ner i huden vilket inte är möjligt när man applicerar ett serum på huden. Vi skräddarsyr behandlingen och de aktiva ingredienserna efter vad just din hud är i behov av. Den lågmolekylära hyaloronsyran återfuktar på djupet samt peptider som sätter fart på fibroblastern att stimulera collagenproduktionen för att sakta ner hudens åldrande åldrande samt för att öka volymförlust i ansiktet. Kombinationen av elektroporation och låg frekvent radiofrekvens skapar den mest innovativa synergin i att öka absorbtionen av aktiva ingredienser  djupare ner i hudlagerna för att balansera huden till en friskare och mer motståndskraftig hud. Näringsämnena tas effektivt upp av huden. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor, åldersfläckar, pigmentförändringar och ojämn hudton med mera. Behandlingen bör utföras med 7 dagars mellanrum.

Vad kan behandlas?
  • hud som behöver stramas upp och ”tightas” till
  • torr hud i behov av återfuktning och återhämtning
  • tona området runt käklinje och hals
  • försämrad hudbarriär som behöver stärkas
  • Rosacea
Hur många behandlingar krävs för bästa resultat?

För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-6 behandingar med en veckas mellanrum. Hållbarheten är 6-12 månader beroende på livsstil och hur du sköter din hud i övrigt resten av året. Jag rekommenderar en underhållsbehanding var 6:e månad för att underhålla resultatet. Vid kur på 6 behandingar lämnar vi 10 % rabatt på hela kuren som dras av vid 6:e behandlingestillfället.

Vilka områden kan behandlas?

Områden som kan behandlas är ansikte, hals och dekolletage. Exempelvis är denna behandlling uppstramande för hals och käklinje. Vid behandling på decolletaget förbättras hudkvaliten och fina linjer plumpas upp och reduceras.

Hur går det till? 

Behandlingen tar ungefär 30 minuter och är helt smärtfri. Vid första besöket ingår en noggrann konsultation. 

Hur ser jag ut efter behandlingen?

Direkt efter behandlingen kan man återgå till arbetet, träning eller andra aktiviteter. Det går även bra att sminka sig direkt efter. Som mest kan man uppleva mild rodnad som försvinner efter 5-10 minuter. Huden ser mycket återfuktad ut och du får en fantastisk GLOW, den fungerar perfekt att göra innan en viktig tillställning.

Blir jag solkänslig?

Nej, behandlingen gör inte huden solkänslig.  MesoDuo kan med fördel göras året om.

 

 

Mesoduo arbetar med tre olika teknologier.

1. Radiofrekvens (RF)
RF används för att värma upp huden till ca: 34 – 36 grader. Med värmen från radiofrekvensen ökar vi cirkulationen i huden och därmed ökar vi också upptaget av de aktiva ingredienseran som vi slussar ner med electroporationen.

2. Electroporation
Genom att arbeta med elpulser så ökar vi permeabiliteten (genomsläppligheten ) i huden och cellmembranen,  vilket möjliggör en effektiv inslussning av aktiva ingredienser. Teknologin belönades med Nobelpris i kemi 2003
(Se länk: https://www.nobelprize.org/prizes/chemistry/2003/summary/ )

3. Lågfrekvent ultraljud
Detta tillför en mekanisk dimension på behandlingen där vi kan massera ned de aktiva ingredienserna i huden.
Kombinationen av dessa teknologier möjliggör en maximal höjning av fuktbindande ingredienser och näringsämnen som stärker hudcellernas motståndskraft mot yttre och inre påfrestningar. Huden blir väl återfuktad med hyaloronsyran som binder fukt upp till 1000 ggr sin egen vikt.  Vi skräddarsyr behandlingarna med småmolekylär hyaloronsyra med tillväxtfaktorer från peptider som hjälper till att stimulera collagen långt efter behandlingarna utförts. Att nybilda collagen är en långsam process och tar tid, men ger vi huden rätt näring och ingredienser så kan vi hjälpa naturen på traven. Vi använder sterila vialer Huden får en superfin lyster samt fina linjer jämnas ut.

microneedling – Hudföryngring

REDUCERAR FINA LINJER, RYNKOR, AKNE, ÄRR OCH PIGMENTERINGAR

Om ni inte varit hos oss tidigare, rekommenderar vi att ni bokar en klassisk ansiktsbehandling så att vi får se hur din hud ser ut och du behöver förbereda huden innan dessa avancerade behandlingar därför kommer vi att rekommendera vilka produkter ni skall bygga upp huden med ca 3 veckor innan vi kan göra behandlingarna. Detta gäller kemisk peelingar och microneedling. Vi kommer även gå igenom vad du bör tänka på före och efter behandlingarna samt gå igenom så att det inte finns några kontraindikationer som gör att vi inte bör göra en behandling.  Boka en förberedande behandling här:

Klassisk ansiktsbehandling förberedande för microneedling, och kemiks peeling 55 min 895 kr

Vad är microneedling?

MER INFO

Microneedling är en metod som används för att strama åt, lyfta och föryngra huden.  Microneedling baseras på hudens naturliga förmåga att reparera sig själv när den utsätts för en fysisk skada som skärsår, brännskada, skrubbsår etc. Omedelbart efter en skada sätter vår kropp igång läkningsprocessen och nybildning av kollagen påbörjas. Med microinjector som gör 250 pulser/sek skapar vi 3000 små ytlig microkanaler i huden/sek, dvs en  kontrollerad skada i huden med 12 tunna nålar.  I dessa microkanaler förs också en lågmolekylär hyaloronsyra ner som ökar fukthalten i huden samtidigt som microkanalerna och serumet tillsammans stimulerar TGF olika tillväxtfaktorer som nybildar ett tätare collagen än det tidigare. Den avancerade tekniken främjar nybildning av kollagen på samma sätt som fraktionerad laserbehandlingar men utan de biverkningar som laser har. Microneeeling orsakar mindre trauma och mindre skador på huden än traditionella rollersystem och är därför nästan smärtfri och utan obehag. Vi använder sterila engångsnålar och möjligheten att justera nåldjupet gör att vi kan skräddarsy behandlingen för varje ändamål. Behandlingen tar ca 20-30 min beroende på storleken av det behandlande området. För att du skall få optimalt resultat av behandlingarna, och för att unvika oönskade reaktioner med olika ingrediernser som skall undvikas i samband med microneedlingarna är vi noga med att du under behandlingsperioden endast använder de produkter som vi rekommenderar i kombination med microneedlingen. Utvecklingen går vädligt snabbt, och idag vet man ännu mer om microneedling än för bara några år sedan. Jag har arbetat med microneedling sedan 2014, men har nyligen uppdaterat mina kunskaper ytterliggar genom en vidareutbildning (MIMASS, Stockholm, Januari- 20) med det senaste rönen inom microneedling.

  Före och efter 3 behandlingar:  

 

 

Infuzion är en helt ny revolutionerande behandlingsmetod där hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler förs in 3 mm djupt ner under huden med hjälp utav galvanisk ström och en patenterad roller. Ingen nål eller injektion behövs längre! Därför är behandlingen helt smärtfri och du slipper svullnad, rodnad och blåmärken. Rek kur på 3 behandlingar 1 gång/vecka i tre veckor. För att upprätthålla resultatet rekommenderas en påfyllnadsbehandling var 4-6 månad.

Pris för 1 st behandling 1950 kr, kur på 3 behandlingar 5500 kr.
Vid bokning av kur delas 5500/3= 1830 kr/ gång  

För mer info och boka

Plasmapen, PLAXEL+

senaste inom avancerad hudvård

Vad är Plaxel+? Mer info

Plaxel+ är en icke-kirurgisk behandling där små impulser, plasmaljus, skapar en liten kontrollerad brännskda i huden som sedan stimulerar kollagenproduktionen som i sin tur  stramar upp huden. Metoden är väldigt effektiv för att strama upp och lyfta huden under och över ögonen, reducera rynkor samt strama upp hals och kinder. Plasmapen kan även  användas på kroppen som händer samt slapp hud på  magen. Plasmapen kan aldrig ersätta ett kirurgiskt lyft, men fördelarna med Plasmapen är att man ändå får vädligt fina resultat, med mycket snabbare återhämtning och till mycket mer förmånlig kostnad än ett kirurgiskt ingrepp.

Finns det skillnader på olika plasmabehandlingar?

Vi har valt att arbeta med den senaste tekniken inom plasmapenbehandlingarna, med  Plaxel +. Detta är en vidareutveckald metod av den traditionella plasmametoden, där de synliga prickarna är mindre synliga och behandlingen har snabbare återhämtingsperiod ca 3 dagar med Plaxel + gentemot den traditionella metoden som är ca 7 dagar. Resultatet blir det samma i slutändan, men det kan ta lite längre tid med Plaxel +. Det finns många olika Plasmapennor på maknaden. Vi är noga med att arbeta med en Plasmapenna med ”äkta plasmaljus” som känneteckas av ett ett lila ljus och fungerar med avstånd från huden. Detta medför mindre risker än med elektriska plasmapennor som är svårare att kontrollera hur djupt ner i huden de går.

Plasmapen

Vad kan man behandla med Plaxel +?

Ögonlock

Under ögonen

Skrattrynkor

Rynkor i pannan, runt munnen, hals, kinder och decolltage

Akneärr

Bristningar, Striae

Slapp hud på tex, mage, bröst och rumpa

Hudflikar, åldersvårtor, och mindre leverfläckar

vad är kemiska peelingar, och vad kan de göra för din hud?

Kemsika peelingar kan reducera akne, pigmenteringar samt stimulerar collagen, och ge huden en  jämnare hudton med superfin lyster. MER INFO

Ibland räcker inte de klassiska ansiktsbehandlingarna till utan man måste arbeta mer effektivt på tex akne och pigmenteringar eller på att stimulera collagen för att få ett bättre och snabbare resultat, och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med DermaResurfacer-behandlingar eller ännu mer djupgående DermaPeels behandlingar.Dessa behandlingar gör man med fördel som kurbehandlingar på 3-6 behandlingar med en kombination av ytliga (Dermaresurfacer) och medeldjupa(Dermapeels) behandlingar. Har du inte varit på behandlingar hos oss tidigare rekommenderar jag dig att boka någon av våra klassiska behandlingar först så lägger vi sedan upp en behandlingsplan med effektiva peelbehandlingar som passar det vi behöver jobba på i din hud framöver. 

Här har vi gjort 3 behandlingar med ytlig peeling (Dermaresurfacer) med 2 veckors mellanrum. Tot 3 behandlingar på 6 veckor. Efterbilderna är tagna 6 veckor efter första behandlingen.

 

Här nedan har vi arbetat på pigmenteringar med en kombination av ytlig (Dermaresurfacer) och medeldjup peeling (Dermapeel)

Bilder på övre raden är före behandlingar och undre raden efter

   

Om ni inte varit hos oss tidigare, rekommenderar vi att ni bokar en klassisk ansiktsbehandling så att vi får se hur din hud ser ut och du behöver förbereda huden innan dessa avancerade behandlingar därför kommer vi att rekommendera vilka produkter ni skall bygga upp huden med ca 3 veckor innan vi kan göra behandlingarna. Detta gäller kemisk peelingar och microneedling. Vi kommer även gå igenom vad du bör tänka på före och efter behandlingarna samt gå igenom så att det inte finns några kontraindikationer som gör att vi inte bör göra en behandling.  Boka en förberedande behandling här:

Klassisk ansiktsbehandling förberedande för microneedling, och kemiks peeling 55 min 895 kr 

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt