042-29 09 00 info@angelique.se

Spa-behandlingar

av | feb 18, 2019

Spa-behandlingar
Slankande anti-cellulit- slimming express

Filosofi: Balanserad av naturen, havet är en extraordinär trädgård som innehar våra minnen och vår historia. Den är hem till ett överflöd av livsformer och ett medicinskt under: alger suger upp vattnets näringsämnen och använder dem till att skapa substanser med extraordinära egenskaper. Våra celler delar vissa likheter med havets ursprungliga miljö. Osmos sker i vår kropp då den absorberar allting den behöver för att revitalisera sig och får oss att känna oss upplivade.

SLANKANDE, SLIMMING EXPRESS 30 min 395 kr

 Nytt 30-minuters behandlingskoncept, framtagen av THALION, Slimming Express är det perfekta alternativet för den tidspressade kunden. Utan behov av dusch eller avtvättning erbjuder behandlingen ett omedelbart slankande resultat. Hemligheten bakom denna banbrytande behandling är de slankande marina pärlorna slimming scrub, med aktiva ingrediensen algoslim som koncentrerar all kraft från en brun makro-alg för att nå oönskade kurvor och eliminera fett.  I kombination med specifika massagerörelser ger de ett synbart resultat redan efter 1 behandling, en omformad siluett. Idealisk under luchrasten. Rekommenderas även som en kur på 5-6 behandlingar 1 gång/vecka för optimalt resultat. Fortsätt efterbehandla hemma med stomach waist control alt. cellulite control för ett hållbart resultat.

Thalion-inpackningar, alg, ler eller aroma, i värmetäcke med IR-infrarött ljus

IR är förkortning för infrarött ljus. Det är det ljus som man kan säga är rödare än rött ljus, dvs det har längre våglängd än det synliga röda ljuset och uppfattas i kroppen som värme. 
Användningsområden IR-ljus används mot muskelsmärtor, kramper, spända muskler och reumatiska besvär. Det kan också lindra vid förkylning och andningssvårigheter.

Den djupt inträngande värmen från IR-ljuset stimulerar blodcirkulationen och främjar på så sätt på läkningsprocesser. IR-ljuset har en lugnande verkan på muskler och spänningar.
Upplevelse Den mest märkbara upplevelsen av IR-ljus är värme i kroppen och en pirrande känsla som kommer av att blodcirkulationen stimuleras. Genom att IR ger värme långt in i kroppen upplevs djup avslappning och sinneslugn. Det kan jämföras med värmestrålning man känner framför en öppen eld. Djupt penetrerade IR-ljus ger både fysisk och psykisk återhämtning. 

Alger – detox, utrensande, inkl. skrubb och ansiktskur – 70 min – 895 kr

Detta är en behandling för dig som vill ha en utrensning av slaggprodukter samtidigt som den ger en lite slankande effekt, p.g.a algernas stimulerande effekter på ämnesomsättningen som i sin tur förbättrar utrensningen av kroppens avfallsämnen. En underbart skön och avkopplande behandling. Behandlingen börjar med en skrubb för att ta bort torra döda hudceller. Sedan appliceras den varma algblandningen över hela kroppen, och du omsluts av ett värmetäcke som hjälper kroppens upptag av algernas välgörande näringsämnen, bla jod, kalium och vitaminer. Undertiden som du ligger i denna inpackning ca 15 min, får du en liten ansiktskur: rengöring, peeling, mask och dagcreme, när denna är färdig får du duscha av dig algerna och sedan appliceras en mjukgörande bodybutter. Huden blir rejält återfuktad och revitaliserad samtidigt som kroppen får en ordentilig utrensning av slaggprodukter.

Lera – för led och muskelvärk, inkl. skrubb och skalpmassage – 70 min – 895 kr 

Detta är en väldigt värmande skön och avkopplande behandling som passar dig som har muskel och/ eller  ledvärk. Behandlingen börjar med en kroppsskrubb för att ta bort torra döda hudceller. Sedan appliceras den varma leran över hela kroppen och du packas in i ett värmetäcke med infrarött ljus ca 15 min. Undertiden du ligger i värmetäcket får du en underbart skön och avkopplande skalpmassage. Sedan får du duscha av dig leran och tillsist appliceras en återfuktande bodybutter och huden blir ordentligt återfuktad och känns silkeslen.

Aroma – för total avkoppling, inkl. skrubb och akupressur – 75 min – 995 kr 

Detta är en behandling för dig som är i behov av avkoppling och/eller behöver en rejälv återfuktning av huden. Du väljer själv vilken typ av eteriska olja vi skall tillsätta  beroende på vilken effekt som önskas. Du kan välja mellan, relaxing- avslappnande, energizing- energigivande eller contouring- utränsande och milt slankande. Behandlinge börjar med en kroppsskrubb för att ta bort torra döda hudceller och sedan appliceras en varm fuktgivande bodybutter med den aromaolja du valt. Sedan packas du in i ett värmetäcke ca 15 min. Under tiden du ligger i värmetäcket får du en skön och stimulerande akupressur i ansiktet. Sedan packas du upp ur värmetäcket och får en skön och avkopplande massage där resterna av bodybuttern masseras in . En super skön behandling för både kropp och själ, där huden blir ordentligt återfuktad med en silkeslen känsla. Det ingår lite massage i denna när vi applicerar Velvet Bodybutter. Därför är denna behandling lite längre än alg och lerinpackningen.Tips! Köp med Exfolitating Body Lotion (peelande med havssaltkristaller) samt Velvet Body Butter (närande och återfuktande) med hem så kan du även njuta av spa-känslan hemma.

Härligt avkopplande massage med skrubb

Skrubb- helkropp, Organique/Kanu Nature 30 min- 445 kr 

Skrubb+ helkroppsmassage,  – 85 min – 1045 kr  

Detta är en underbart skön och avkopplande behandling, där huden blir mjuk och silkeslen och  återfår fin lyster . Muskelspänningar löses upp samtidigt som välbefinnandet får sig en rejäl energiboost.Behandlingen börjar med en helkroppsskrubb. Mineralkristallerna slipar bort döda celler och gör huden smidig, fräsch och sidenmjuk. De stimulerar blod- och lymfcirkulationen samt underlättar för kroppens naturliga avgiftningsprocess. Med peelingen tar vi bort torra döda huceller som ligger på hudytan, när dessa är borta kan huden lättare tillgodogöra sig massageoljans fuktgivande samt närande ingredienser. Efter skrubben fortsätter behandlingen en underbart avkopplande helkroppsmassage med varma oljor. 

Ryggbehandling Man, skrubb+halvkroppsmassage – 45 min – 695 kr 

Intensiv behandling för ryggen som tar hand om spända och trötta muskler, samtidigt som huden på ryggen får fin lyster efter att döda hudceller peelats bort. En avslappnande nackmassage följt av en djuprengörande varm peelingmask och avslutningsvis en välgörande ryggmassage ger ny energi som känns i hela kroppen.