042-29 09 00 info@angelique.se

Spa-behandlingar

av | feb 18, 2019

Spa-behandlingar
Slankande anti-cellulit- slimming express

Filosofi: Balanserad av naturen, havet är en extraordinär trädgård som innehar våra minnen och vår historia. Den är hem till ett överflöd av livsformer och ett medicinskt under: alger suger upp vattnets näringsämnen och använder dem till att skapa substanser med extraordinära egenskaper. Våra celler delar vissa likheter med havets ursprungliga miljö. Osmos sker i vår kropp då den absorberar allting den behöver för att revitalisera sig och får oss att känna oss upplivade.

 som 

SLANKANDE, SLIMMING EXPRESS 30 min 395 kr

 Nytt 30-minuters behandlingskoncept, framtagen av THALION, Slimming Express är det perfekta alternativet för den tidspressade kunden. Utan behov av dusch eller avtvättning erbjuder behandlingen ett omedelbart slankande resultat. Hemligheten bakom denna banbrytande behandling är de slankande marina pärlorna slimming scrub, med aktiva ingrediensen algoslim som koncentrerar all kraft från en brun makro-alg för att nå oönskade kurvor och eliminera fett.  I kombination med specifika massagerörelser ger de ett synbart resultat redan efter 1 behandling, en omformad siluett. Idealisk under luchrasten. Rekommenderas även som en kur på 5-6 behandlingar 1 gång/vecka för optimalt resultat. Fortsätt efterbehandla hemma med stomach waist control alt. cellulite control för ett hållbart resultat.

 

Härligt avkopplande massage med skrubb

Skrubb- helkropp, 30 min- 445 kr 

En härlig helkroppsskrubb med salt/sockerpeeling som avlägsnar torra döda hudceller och ger huden en ny fin lyster och lämnar den mjuk och silkeslen.  Avslutas med applicering av ljuvlig och återfuktande bodylotion.  Tips! Förläng behandlingen med en härligt avkopplande helkroppsmassage. Se nedan.

Skrubb+ helkroppsmassage,  – 85 min – 1045 kr  

Detta är en underbart skön och avkopplande behandling, där huden blir mjuk och silkeslen och  återfår fin lyster . Muskelspänningar löses upp samtidigt som välbefinnandet får sig en rejäl energiboost.Behandlingen börjar med en helkroppsskrubb. Mineralkristallerna slipar bort döda celler och gör huden smidig, fräsch och sidenmjuk. De stimulerar blod- och lymfcirkulationen samt underlättar för kroppens naturliga avgiftningsprocess. Med peelingen tar vi bort torra döda huceller som ligger på hudytan, när dessa är borta kan huden lättare tillgodogöra sig massageoljans fuktgivande samt närande ingredienser. Efter skrubben fortsätter behandlingen en underbart avkopplande helkroppsmassage med varma oljor. 

Ryggbehandling Man, skrubb+halvkroppsmassage – 45 min – 695 kr 

Intensiv behandling för ryggen som tar hand om spända och trötta muskler, samtidigt som huden på ryggen får fin lyster efter att döda hudceller peelats bort. En avslappnande nackmassage följt av en djuprengörande varm peelingmask och avslutningsvis en välgörande ryggmassage ger ny energi som känns i hela kroppen.