042-29 09 00 info@angelique.se

Spa-behandlingar Helsingborg

av | feb 18, 2019

Avkopplande och härliga spa-behandlingar

 

Njut av någon av våra härliga spa-behandlingar där vi börjar behandlingen med en peelande kroppsskrubb som tar bort torra döda hudceller för att sedan njuta av härligt avkopplande spa-massage som löser muskelspänningar samtidigt som den ger total avkoppling. Det finns många olika varianter av avkopplande spa-massager.

Välj mellan, ekologiska varma oljor med olika dofter, hot-stone med varma lavastenar eller med infrarött ljus IR som ger en härlig värme och total avkoppling till kroppen. Dessa behandlingar är väldigt avkopplande för både kropp och själ. Dessa främjar en god blodcirkulation, är utrensande, löser muskelspänningar, minskar stressnivåerna i kroppen och ger en härligt avkopplande känsla som sitter kvar länge. Vilken är din favorit?

 

 

  

Skrubb- helkropp, 30 min- 445 kr 

En härlig helkroppsskrubb med salt/sockerpeeling som avlägsnar torra döda hudceller och ger huden en ny fin lyster och lämnar den mjuk och silkeslen.  Avslutas med applicering av ljuvlig och återfuktande bodylotion.  Tips! Förläng behandlingen med en härligt avkopplande helkroppsmassage. Se nedan.

ryggbehandling Man, skrubb+halvkroppsmassage – 45 min – 695 kr

Intensiv behandling för ryggen som tar hand om spända och trötta muskler, samtidigt som huden på ryggen får fin lyster efter att döda hudceller peelats bort. En avslappnande nackmassage följt av en djuprengörande varm peelingmask och avslutningsvis en välgörande ryggmassage ger ny energi som känns i hela kroppen.

Skrubb+ helkroppsmassage med varma oljor,  – 75 min – 1045 kr 

Detta är en underbart skön och avkopplande behandling, där huden blir mjuk och silkeslen och  återfår fin lyster . Muskelspänningar löses upp samtidigt som välbefinnandet får sig en rejäl energiboost .Behandlingen börjar med en helkroppsskrubb. Mineralkristallerna slipar bort döda celler och gör huden smidig, fräsch och sidenmjuk. De stimulerar blod- och lymfcirkulationen samt underlättar för kroppens naturliga avgiftningsprocess. Med peelingen tar vi bort torra döda huceller som ligger på hudytan, när dessa är borta kan huden lättare tillgodogöra sig massageoljans fuktgivande samt närande ingredienser. Efter skrubben fortsätter behandlingen med en underbart avkopplande helkroppsmassage med varma oljor. 

Skrubb+ helkroppsmassage med ir för led och muskelvärk – 75 min – 1095 kr

Här masserar vi med flytande marint magnesium från Thalion. Magnesiumet har många positiva effekter på kroppen, bla. att den minskar muskel och ledvärk, samt har även positiv inverkan på sömnproblem samt stressrelaterade åkommor. Här använder vi även en IR-lampa som ger extra värme åt kroppen som också har väldigt positiva effekter på just muskel och ledvärk.

Vad är infrarött ljus och hur används det?

Infrarött ljus inverkan på huden
Det infraröda ljuset värmer upp vävnaden i kroppen och stimulerar dess egen läkningsprocess genom att öka blodcirkulationen och rensa kroppen från slagg och toxiner. Kapillärer vidgas av värmen och det förbättrar microcirkulationen. Den förbättrade lymfcirkulationen minskar svullnad och inflamationer. Infrarött ljus har även goda effekter på sårläkning och keloida ärr. Olika hudbesvär så som nässelutslag, torr hud, ojämn hudton, acne, eksem, psoriasis kan också förbättras av IR-behandling.

Skrubb+ hot-stone massage med varma lavastenar – 80 min – 1145 kr

 

En underbart skön massage där vi använder Basaltstenar från Peru, som är en magmatisk bergart av vulkaniskt ursprung. Dessa stenar innehåller mycket magnesium och järn, vilket gör att stenarna kan behålla värmen länge. Värmen från stenarna hjälper till att mjuka upp och öka blodgenomströmningen i musklerna, detta leder till att spänningar i musklerna löses upp. Det är samtidigt en väldigt skön och avkopplande massage, inte bara för musklerna utan även för det mentala välbefinnandet. Denna massage är ej djupgående behandlande utan en skön avkopplande spamassage med muskel och mentalt avslappnande effekter. 

 Unna dig en stunds total avkoppling med denna lyxiga helkroppsmassage där vi masserar med varma oljor. Här njuter du även av en skön ansikts-, samt hårbottenmassage. Detta är verkligen en topp till tå massage som sätter fart på blodcirkulationen, minskar spänningar i ömma trötta muskler, samt har en positiv inverkan på immunförsvaret och det allmänna välbefinnandet.

 

                                        Thalion

Filosofi: Balanserad av naturen, havet är en extraordinär trädgård som innehar våra minnen och vår historia. Den är hem till ett överflöd av livsformer och ett medicinskt under: alger suger upp vattnets näringsämnen och använder dem till att skapa substanser med extraordinära egenskaper. Våra celler

delar vissa likheter med havets ursprungliga miljö. Osmos sker i vår kropp då den absorberar allting den behöver för att revitalisera sig och får oss att känna oss upplivade.

SLIMMING EXPRESS, Slankande anti-cellulit, 40 min 495 kr

 Nytt 30-minuters behandlingskoncept, framtagen av THALION, Slimming Express är det perfekta alternativet för den tidspressade kunden. Utan behov av dusch eller avtvättning erbjuder behandlingen ett omedelbart slankande resultat. Hemligheten bakom denna banbrytande behandling är de slankande marina pärlorna slimming scrub, med aktiva ingrediensen algoslim som koncentrerar all kraft från en brun makro-alg för att nå oönskade kurvor och eliminera fett.  I kombination med specifika massagerörelser ger de ett synbart resultat redan efter 1 behandling, en omformad siluett. Idealisk under luchrasten. Rekommenderas även som en kur på 5-6 behandlingar 1 gång/vecka för optimalt resultat. Fortsätt efterbehandla hemma med cellulite control för ett hållbart resultat. 

Pris : 519 kr

CELLULITE CONTROL 

Bli av med celluliter! Lösningen? Den nya formeln av Focus Cellulite som reducerar utseendet på envisa celluliter. Marint AHA transporterar den patenterade aktiva ingrediensen -Algoslim® – och koffein till hjärtat av problemet, för en komplett verkan: minska och anti-lagring. Den behagliga kvaliteten penetrerar snabbt. Ingen tid att förlora för att korrigera volymen!

FÖRDELAR
• Bekämpar de 3 typerna av celluliter: fett, vatten och fiber.
• Rosa kräm-gelé kvalitet, lätt aplicerad och tillåter omedelbar påklädning,
• Dag efter dag minskar kurvor och celluliter.

ANVÄNDNING
Värm produkten i händerna för att hjälpa den att penetrera. Morgon och/eller kväll, fortsätt med knådning och palperande och rullande rörelser på inriktade områden (höfter, lår, mage, midja, bak, knä, armar).

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt