042-29 09 00 info@angelique.se

Cavital cellulitbehandlingar

av | feb 5, 2024

cavital cellulitbehandling med huduppstramning

3 i 1 professionellt behandlingssystem med

Radiofrekvens  –  Vakuum  –  LED

Cavital är en behandlingsapparatur med ett brett behandlingsområde . Cavital bygger på tre vetenskapligt säkerställda teknologier för effektiva behandlingar. Med kombinationen av radiofrekvens, vakum och ledljus sätter vi igång cirkulationen, löser upp bind-, och fettväv. Vätska och slaggprodukter transporteras bort med lymfan.

 

 

Vad gör behandingar med CAVITAL:

√ Förbättra syresättning i huden
√ Öka elasticitet i huden
√ Ökad cirkulation i huden
√ Reducerar linjer
√ Bindvävsmassage
√ Hudåtstramning

√ Omedelbara och synliga resultat
√ Njutfull och behaglig behandling.
√ Ingen konvalescens

 

Vem skall inte göra cavitalbehandlingar?
Du som har:

√ Pacemaker
√ Obehandlad diabetes. Insulinpump
√ Gravid
√ Om du har blödarsjuka
√ Har metall inplantat i behandlingsområdet, ex guldtrådar eller metallplattor och skruvar. Tandfyllningar eller implantat är ok.

√ Om du nyligen gjort botox eller fillers. Efter 14 dagar ok.

√ Transplantation tex njure

√ Om du har cancer

 

Hur går behandlingarna till?

Kroppsbehandlingarna börjar med en ekologis sockerpeeling från Rapsodine för att ta bort torra döda hudceller vilket gör att vi får bättre upptag av efterföljande produkter som Cellulite control från Thalion som är baserad på alger, coffein och menthol. Algerna har en utrensande dränerande effekt, coffeinet förhindrar fettinlagringen och mentholen sätter fart på microcirkulationen. Denna creme rekommendras också att behandla med hemma mellan behandlingarna på salongen för optimalt resultat.
Cavital är en avancerad behandlingsapparatur som arbetar med:
*Vakuum
*Radiofrekvens värme
*Led-ljus.

Med denna effektiva kombination sätter vi fart på cirkulationen, löser upp bind – och fettväv. Fettväv och slaggprodukter transproteras bort av lymfan.

Behandlingen ger en uppstramande effekt och förbättrar strukturen i bindväven.

vad behöver du själv göra för att få ett bra och hållbart resultat?

Det är viktigt med en hälsosam livsstil med nyttig mat (enligt tallriksmodellen) samt motion. Ät gärna vildfångad fet fisk ett par gånger i veckan. Frukt och grönt är också viktigt, dra ner på snabba onödiga kolhydrater som tex snabbmat, vitt bröd och mûsli, det finns bättre och sämre varianter av dessa. I många livsmedel finns det tyvärr också mycket dolt socker som kakor, läsk, fruktyoghurt, ketchup mm. Dra ner på onödigt fett och socker. Daglig motion är också väldigt viktigt. Längre promenader kan vara tillräcklig motion om du inte motionerar på annat sätt. Tänk också på att dricka tillräcklig med vatten enligt den dagliga rekommendationen, vatten förhindrar uttorkning som kan sakta ner metabolismen i kroppen. Tillräckligt med vätska i kroppen hjälper också lymfsystemet att rensa ut slaggprodukter.

 

För bästa resultat rekommenderas en kur 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Vid kurbehanding på 6 behandingar med 1-2 veckors mellanrum drar vi av 10% rabatt vid sista behandlingstillfället. Tillräckligt med vätska i kroppen hjälper också lymfsystemet att rensa ut slaggprodukter. För att underhålla resultatet rekommenderar jag en underhållande behandling med 4-6 månaders intervall, samt att du även tänker på ha en hälsosam livsstil med bra kost och motion.

Behandlingsområden:
LÅR FRAM OCH BAKSIDA 60 min 1195 
MAGE OCH KÄRLEKSHANDTAG 60 MIN 1195  
ÖVERARMAR FRAM OCH BAKSIDA 50 MIN 1095  
STUSS 40 MIN 995 KR
Mage 40 min 995 KR
Cellulite control för efterbehandling hemma mellan behandlingarna samt som underhåll efter avslutad kur.

Cellulite control

Pris : 589 kr

Bli av med celluliter! Lösningen? Den nya formeln av Focus Cellulite som reducerar utseendet på envisa celluliter. Marint AHA transporterar den patenterade aktiva ingrediensen -Algoslim® – och koffein till hjärtat av problemet, för en komplett verkan: minska och anti-lagring. Den behagliga kvaliteten penetrerar snabbt. Ingen tid att förlora för att korrigera volymen!

FÖRDELAR
• Bekämpar de 3 typerna av celluliter: fett, vatten och fiber.
• Rosa kräm-gelé kvalitet, lätt aplicerad och tillåter omedelbar påklädning,
• Dag efter dag minskar kurvor och celluliter.

ANVÄNDNING
Värm produkten i händerna för att hjälpa den att penetrera. Morgon och/eller kväll, fortsätt med knådning och palperande och rullande rörelser på inriktade områden (höfter, lår, mage, midja, bak, knä, armar).

 

cavital huduppstramning i ansiktet med radiofrekvens

RF-Lifting i ansikte 60 min 1695 kr  Vid kur 6 st beh – 10%

Cavital ger en kraftfull huduppstramning för ansiktet med omedelbart resultat, men har även en långsiktig positiv effekt på slapp hud och fina linjer. Fina linjer och rykor minimeras och huden känns plumpad med en härlig lyster. Behandlingen är behaglig och smärtfri. Känns som en varm och skön massage för ansiktet. Fördelarna med Cavital är att den är smärtfri och kan göras på alla hudtyper samt att den kan göras året runt utan några restriktioner efter behandlingen. Cavital arbetar med 3 olika teknologier som vakuum, radiofrekvens och två olika ledljus. Med radiofrekvensen värmer vi upp huden till 38-39 grader som gör att huden sätter fart på collagen produktionen. Vakuumet ger en masserande och dränerande effekt och ledljuset kan arbeta lugnande och antiinflammatoriskt på en känslig hud som rosacea eller akne eller med det röda ljuset som är stimulerande och läkande. För bäst resultat rekommenderar man ca 4 -6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.  Vid kur på 6 behandingar ger vi 10% rabatt som dras av vid sista behandlingstillfället. För att sedan underhålla resultatet så rekommenderar jag 1-2 behandlingar/ år. Denna kur är även optimal efter att man gjort en microneedlingkur. Med microneedling ökar vi antalet collagentrådar i huden, och med Cavitalen stramar vi upp det nybildade collagenet ännu mer. Denna kur kan även göras för hals och decolltage. 

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt