042-29 09 00 info@angelique.se

Friskvårdsbehandlingar helsingborg

av | sep 13, 2020

 

friskvårdsbehandlingar hos Angelique hud & kropp

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag på våra massager och fotvård.

Tänk på att du även kan använda ditt friskvårdsbidrag på massage och fotvård.  Vi samarbetar bla med E-passi, men är ditt företag inte anslutet till något friskvårdsföretag så skriver vi friskvådskvitto på den massage eller fotbehandling du fått som du sedan lämnar in till din arbetsgivare. Om du vill nyttja ditt e-passibidrag, så kan du boka din behandling som vanligt här på sidan, så reglerar vi betalningen i e-passi när du kommer på behandlingen. Det är väldigt enkelt och smidigt! Om du känner dig osäker, tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig med bokning osv.

Cavital djupgående massageMassage Helsingborg   

cavital – djupgående behandlande massage – 30 min 725 kr

Cavital är en djupgående resultatinriktad massagebehandling som arbetar med tre olika teknologier i en och samma behandling. Därav är den 3 gånger så effektiv som en vanlig massage. Med Cavital arbetar vi med värmande radiofrekvens som sätter fart på cirkulationen, samt med vakuum som blir som en koppning, här kan vi variera intensiteten utifrån behovet. Vakuumet hjälper till att mjuka upp tight bindväv samt sätter fart på lymfsystemet . Vi har två olika LED-ljus. Blått och rött. Blått är lugnande och antiinflammatoriskt på en känslig hud som tex rosacea eller akne, medans det röda är läkande för huden.
Cavital behandlar med fördel muskelspänningar stela leder, frozen shoulder och hälsporre.

Fördelar med Cavitalbehandlingar.
Vi kan arbeta både i ansikte, uppstramande sköna massagebehandlingar samt djupgående massage på kropp samt även på att reducera celluliter.  För ansikte se ansiktsbehandlingar, för cellulite se cellulitebehandlingar
Snabbare resultat, kortare behandlingstid
Ökad blodcirkulation
Förbättrad struktur i bindväv
Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp
Hjälper vid kalla fötter och ”kryp” i benen
Behandlingarna är smärtfria. För ansikte och cellulit se resp behandlingar.

Cavitalbehandlingen kan även bokas till som tillägg i våra vanliga spa-massager och ersätter då rygg och nackmassagen i behandlingen. Se info ovan om Cavital.

Behandlingarna görs med fördel som kurer på 4-6 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum. Vid kurbehandingar ger vi 10 % rabatt som dras av vid sista behandlingstillfället.

Avkopplande spa-massager med varma oljor

Unna dig en stunds fullständig avkoppling med denna lyxiga helkroppsmassage där du blir masserad med varma oljor. Du får även njuta av en skön ansikts- och hårbottenmassage. Det här är en topp till tå behandling som sätter fart på blodcirkulationen, minskar spänningar i ömma trötta muskler, samt har en positiv inverkan på immunförsvaret och det allmänna välbefinnandet. 

Rygg & nacke 25 min – 595 kr
Halvkropp baksida: rygg, nacke, ben 40 min- 695 kr 
Helkropp: fram och baksida – 55 min – 795 kr 
Total avkoppling –  Avslappnande ansikts-, nack-, hårbotten-, hand-, och armmassage med infrarött ljus. 55 min- 995 kr. 

Detta är en superhärlig avkopplande friskvårdsbehandling med ansikts, nack, hårbotten, hand och armmassage. Behandlingen börjar med en ansiktsavtvätt samt en lätt peeling som tar bort torra döda hudceller för att vi skall få bättre upptag av de välgörande ansiktsprodukterna som vi masserar ansiktet med. Dessa är anpassade efter just din huds behov. I ansiktsmassagen använder vi ett infrarött ljus som ger en behaglig värme och som också hjälper till att öka cirkulationen i huden vilket gör att  huden får maximalt upptag av produkterna samtidigt som vi gör ett lymfdränage där vi massar bort gammal lymfa så att ny frisk lymfa kan strömma till. Huden kommer att få en ökad cirkulationen samt syresättning med en ökad cellförnyelse. Efter ansiktsmassagen övergår behandlingen i en härligt  avkopplande hårbottenmassage  för att sedan avslutas med en skön arm och handmassage. Du kommer känna dig totalt avkopplad samt fylld av ny energi och vitalitet efter behandlingen.

LYX, HELKROPP INK ANSIKTS OCH SKALPMASSAGE – 80 MIN -1195 KR

 

IR- MASSAGE FÖR LED OCH MUSKELVÄRK med infrarött ljus och marint magnesium 

Här masserar vi med flytande marint magnesium från Thalion (Ocean magnesium). Magnesiumet har många positiva effekter på kroppen, bl.a. att den minskar muskel- och ledvärk, samt har även positiv inverkan på det mentala planet t.ex. vid nedstämdhet, sömnproblem samt stressrelaterade åkommor. Här använder vi även en IR-lampa som ger extra värme åt kroppen som också har väldigt positiva effekter på just muskel och ledvärk. Det infraröda ljuset värmer upp vävnaden i kroppen och stimulerar dess egen läkningsprocess genom att öka blodcirkulationen och rensa kroppen från slagg och toxiner. Kapillärer vidgas av värmen och det förbättrar microcirkulationen. Den förbättrade lymfcirkulationen minskar svullnad och inflammationer. Infrarött ljus har även goda effekter på sårläkning, olika hudbesvär så som nässelutslag, torr hud, ojämn hudton, acne, eksem, psoriasis kan också förbättras av IR-behandling.

Cavitalbehandlingen kan även bokas till som tillägg i våra vanliga spa-massager och ersätter då rygg och nackmassagen i behandlingen. Se info ovan om Cavital.

25 min 645 kr 
40 min 745 kr 
55 min 845 kr 
Ir lyx, HELKROPPSM.INK ANSIKTS OCH SKALPMASSAGE  80 MIN 1245 KR

 

Hot-stone med varma basaltstenar

En underbart skön behandling där vi använder Basaltstenar från Peru, som är en magmatisk bergart av vulkaniskt ursprung. De här stenarna innehåller både mycket magnesium och järn, vilket gör att stenarna kan behålla värmen under en längre tid. Värmen från stenarna hjälper till att mjuka upp och öka blodgenomströmningen i musklerna, vilket leder till att spänningar i musklerna löses upp. Det är samtidigt en väldigt skön och avkopplande behandling, inte bara för musklerna utan även för det mentala välbefinnandet. 

 

Rygg, nacke 25 min –  645 kr 
Baksida; rygg, nacke, ben 40 min  – 795 kr
Fram och baksida  55 min- 995 kr   
lyx, hot-stone helkropp ink ansikts och skalpmassage 80 min 1295 kr 

Skrubb+ massage  

Detta är en underbart skön och avkopplande behandling, där huden blir mjuk och silkeslen och  återfår fin lyster. Muskelspänningar löses upp samtidigt som välbefinnandet får sig en rejäl energiboost. Behandlingen börjar med en helkroppsskrubb. Mineralkristallerna slipar bort döda celler och gör huden smidig, fräsch och sidenmjuk. De stimulerar blod- och lymfcirkulationen samt underlättar för kroppens naturliga avgiftningsprocess. Med peelingen tar vi bort torra döda huceller som ligger på hudytan, när dessa är borta kan huden lättare tillgodogöra sig massageoljans fuktgivande samt närande ingredienser. Efter skrubben fortsätter behandlingen en underbart avkopplande helkroppsmassage med varma oljor.  

Cavitalbehandlingen kan även bokas till som tillägg i våra vanliga spa-massager och ersätter då rygg och nackmassagen i behandlingen. Se info ovan om Cavital. 

Boka här:
skrubb + massage, baksida, rygg och ben – 50 min – 995 kr
Skrubb + helkroppsmassage med varja oljor – 75 min – 1295 kr
Skrubb + helkroppsmassage –  med infrarött ljus, led och muskelvärk 75 min – 1345 kr
Skrubb + helkroppsmassage –  hot- stone, med varma lavastenar – 75 min – 1395 kr
Lyx-massage, Skrubb + helkroppsmassage ink ansikts och hårbottenmassage  –  95 min – 1495 kr

Fotvård

 

 

Fotvård med massage – 50 min – 745 kr  

Fotvård hos Angelique hud & Kropp i Helsingborg, börjar med ett skönt fotbad med ett välgörande fotsalt med doft av lavendel som även ger en väldigt avkopplande känsla. Vi filar torra hälar och förhårdnader tas bort som tex liktornar. Liktorna och vårtor behandlas med ett uppluckrande medel, och vi rekommenderar att ni fortsätter att behandla vidare hemma eftersom vårtor och liktorna kan vara envisa att bli av med.  Vi klipper, filar och rensar runt naglarna. Till sist avslutar vi med en härliga underbens och fotmassage. I massagen använder vi en fotcreme från Rapsodine som är baserad på ekologisk rapsolja som dessutom innehåller Kunzea som är väldigt återfuktande och mjukförande på torr och hård hud. Den har även anti-fungural effekt vilket gör att den även är väldigt bra vid fotsvamp samt även förebyggande. Om du önskar att få lackning av tånaglarna så gör vi det också. Då rekommenderar vi att ni bokar behandlingen som heter Lyxfotvård nedan.

 

Lyx – Fotvård med massage och lackning av tånaglar – 75 min – 845 kr  

Tips! Ta gärna med sandaler då det tar tid för lacket att härda ordentligt. Flip flops finns även att köpa i salongen.

 Fotvården börjar med ett skönt fotbad med ett välgörande fotsalt med doft av lavendel som även ger en väldigt avkopplande känsla. Vi filar torra hälar och förhårdnader tas bort som tex liktornar. Liktorna och vårtor behandlas med ett uppluckrande medel, och vi rekommenderar att ni fortsätter att behandla vidare hemma eftersom vårtor och liktorna kan vara envisa att bli av med.  Vi klipper, filar och rensar runt naglarna. Till sist avslutar vi med en härliga underbens och fotmassage. I massagen använder vi en fotcreme från Rapsodine som är baserad på ekologisk rapsolja som dessutom innehåller Kunzea som är väldigt återfuktande och mjukförande på torr och hård hud. Den har även anti-fungural effekt vilket gör att den även är väldigt bra vid fotsvamp samt även förebyggande. Till sist lackar vi naglarna i önskad färg. Nagellack är kemikalier och behöver dunsta för att torka, vilket gör att torkningsprocessen påverkas av omgivningen. Faktum är att en full manikyr (baslack, två lager färg och ett överlack) behöver sex timmar på sig att torka ordentligt.

 

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt