042-29 09 00 info@angelique.se

Student/senior Helsingborg

av | nov 14, 2017

rabatterade priser för dig som är student

samt seniorer över 66 år

 

Auktoriserad hudterapeut

Mirja Auktoriserad hudterapeut

Hos Angelique hud & kropp i Helsingborg har du som student rabatterat pris på vår klassiska ansiktsbehandling samt 10%-rabatt på alla våra produkter mot uppvisande av giltigt studentkort tillsammans med legitimation. Gäller även dig som är yngre och inte har något studentkort.
*Vi har en ansiktsbehandling som heter student 55 min 795 kr, (ord 895kr). Denna är redan rabatterad med 19 % så på denna behandling ges inte ytterliggare rabatt.

 Jag som arbetar här heter Mirja och är auktoriserad hudterapeut och är medlem i SHR, Sveriges hudterapeuters riksorganisation och innehar behandlingsskadeförsäkring för din säkerhet.  Jag arbetar endast med professionella produkter från bla. CLINICCARE, Dermaquest, Kalahari och BABOR som är cosmecuticalprodukter med vetenskapligt bevisad effekt för att vi vill uppnå optimala resultat. När du kommer första gången lägger vi tillsammans upp en behandlingsplan efter dina önskemål och din huds behov. Efter behandlingen rekommenderar jag de produkter som passar din hud bäst för att du skall kunna fortsätta underhålla huden hemma med effektiva produkter hemma mellan behandlingarna som rekommenderas att  göras med 4-6 veckors mellanrum. Tillsamman arbetar vi mot önskat resultat, och vid varje behandling följer vi upp och ser hur huden reagerar och ser om vi behöver göra några justeringar behandlings och produktmässigt. Jag arbetar mycket med aknebehandlingar eftersom många både unga och vuxna lider av detta idag. Det är mycket som kan ställa till det för både vår hud och hälsa i dagens moderna samhälle, därför ger jag även tips och råd på kost och livsstilsförändringar som kan göra stor skillnad för både huden och hälsan. Bäst resultat får  man med en kombination av att balanserar obalanserna inifrån tillsammans med regelbundna behandlingar och effektiva produkter från utsidan. Har du frågor innan bokning så hörs vi på telefon innan. Hjärtligt väkommen, Mirja.

Seniorrabatt

Till senior över 66 år lämnar vi 10% rabatt på  ordinariepriser på alla våra behandlingar Denna rabatt kan inte kombineras med redan rabatterade kurbehandlingar, E-passi eller andra rabatterade behandlingar. Boka önskad behandling som vanligt så drar vi av rabatten i kassan vid behandlingstillfället. Hjärtligt välkommen!

StudentAnsiktsbehandling

Ansiktsbehandling    

 

student/ungdom klassisk alt aknebehandling – 55 min – 795 kr

Vi har rabatterat vår klassiska-/akne behandling för dig som är student. 

55 min 795 kr. (ord.  klassisk ansiktsbehandling 895 kr) ingen ytterliggare rabatt ges på denna.

Som student har du även  10% – rabatt på  produkter mot uppvisande av giltigt studentkort.

Detta erbjudande kan inte kombineras med andra rabatter eller redan rabatterade kurbehandlingar.

Hjärtligt välkommen till oss! 

Var det länge sedan du gick på en ansiktsbehandling? Då rekommenderar vi att börja med denna klassiska ansiktsbehandling. Vid första besöket går vi tillsammans igenom vad du vill förbättra med din hud, och lägger tillsammans upp en långsiktig anpassad plan för hur vi kan uppnå dina önskemål. För att vi skall uppnå önskat resultat är det viktigt att du kommer regelbundet på behandlingar med 4-6 veckors mellanrum, samt att du använder rekommenderade produkter hemma mellan behandlingarna. Jag kan även ge tips och råd på andra effektiva behandlingar som tex kemiska peelingar, microneedling, Infuzion mfl beroende på vad du önskar för resultat. Det finns många fakorer som påverkar vår hud både positivt och negativt, som tex vår kost, sömn, stress, rökning, medicinering mm, jag kan även ge tips och råd på vad du kan tänka på och ev förändra ev förändra för att din hud skall må så bra som möjligt.  Jag arbetar endast med professionella hudvårdsprodukter från ledande hudvårdsmärken som Dermaquest, BABOR, Clinicare och Kalahari. Vilka produkter jag rekommenderar beror på vad din hud behöver, årstid, ålder mm. Rekommendationerna kan variera från behandling till behandling beroende på hud din hud reagerat på produktrekommendationen från förra behandlinge, och om vi skall göra mer anvancerade hudvårdsbehandlingar.  I denna behandling ingår rengöring ,hudanalys, peeling , ånga, portömning och borttagning av milier, lättare ansning av bryn. mask, (välj mellan hand, nack  eller skalpmassage), serum, ögoncreme, dagcreme samt foundation om så önskas. Efter behandlingen rekommendrar jag vilka produkter du bör underhålla din hud med hemma mellan behandlingarna. 

Jag har provat allt men får inget resultat med min hudvård …….

Jag har många kunder som kommer och är förtvivlade för att de har provat många olika produkter, behandlingar och t.o.m läkemedel för olika hudåkommer och upplever ändå att huden inte blir bättre. I bästa fall kanske de inte får något resultat alls, men i värsta fall kan huden bli väldigt torr, känslig och överreagera med rodnad och fjällning på yttre faktorer som kyla, värme, väder och vind. Många har  har provat allt från apotekets produkter till dyra aktiva hudvårdsprodukter med bla retinol, c-vitamin, peptidert mm som man klickat hem från nätet, men huden blir tyvärr åndå ännu mer i obalans. Hur hur kan det kan komma sig?

Det finns en uppsjö av olika hudvårdsprodukter idag och det är inte lätt att hitta rätt  i hudvårdsdjungeln. Det finns hur mycket reklam som helst för olika prodkter, bloggare mfl som skriver att denna produkten är superbra osv.  Många av dem är säkert väldigt effektiva och bra om de används på rätt sätt, men blandar man för många olika produkter från olika märken och dessutom med väldigt aktiva ingredienser så är tyvärr risken stor att huden reagera med  motsatt effekt med överkänglishet, rodnad, torrhet och fjällning istället.

Trots att jag har gått en tvåårig utbildning till auktoriserad hudterapeut och läst om hudens uppbyggnad och olika aktiva hudvårdsingredienser så hade jag inte kunnat plocka produkter från många olika märken och få ett resultat.

Min erfarenhet är att för att uppnå ett hållbart resulat så behövs en kombination av regelbundna behandlingar, där vi kan förstärka behandlingarna med tex kurbehandlingar med kemiska peelingar, microneedling, Infuzion eller andra effektiva behandlingar,  tillsammans med en väl sammmansatt hudvårdsrutin hemma mellan behandlingarna. De professionella hudvårdsprodukterna är uppbydda på att ingredienserna arbetar i synergi med varandra. Blandar man för många olika mäken och produkter så är risken att vissa ingredienser motverkar varandra och tappar sin fuktion. Allt handlar om kemi och rätt sammansättning i rätt mängd för att en produkt skall kunna hjälpa huden att uppnå önskat resultat. Har produkten för lite andel av den verksamma ingrediensen så ger den inte önskad effekt. Vi har valt att enbart arbeta med ledande professionella cosmecuticalmärken ( cosmecutical är en blandning av kosmetisk och medicinsk hudvård) där man forskat fram produkter som har en bevisad  effekt i huden i kliniska studier.

resultatinriktad hudvård

Kemiska peelingar och microneedling

Vad är Kemiska peelingar AHA/BHA bra för? För mer info, priser och boka

reducerar Akne, pigment, Anti-age- stimulerar collagen, jämnare hudton med fin lyster, ökar fukthalten i huden

Ibland räcker inte de klassiska ansiktsbehandlingarna till utan man måste arbeta mer effektivt på tex akne och pigmenteringar eller på att stimulera collagen för att få ett bättre och snabbare resultat, och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med DermaResurfacer-behandlingar eller ännu mer djupgående DermaPeels behandlingar.

Dessa behandlingar gör man med fördel som kurbehandlingar på 3-6 behandlingar med en kombination av ytliga (Dermaresurfacer) och medeldjupa(Dermapeels) behandlingar. Har du inte varit på behandlingar hos oss tidigare rekommenderar jag dig att boka någon av våra klassiska behandlingar först så lägger vi sedan upp en behandlingsplan med effektiva peelbehandlingar som passar det vi behöver jobba på i din hud framöver. 

Här har vi gjort 3 behandlingar med ytlig peeling (Dermaresurfacer) med 2 veckors mellanrum. Tot 3 behandlingar på 6 veckor. Efterbilderna är tagna 6 veckor efter första behandlingen.

Här har vi arbetat på pigmenteringar med en kombination av ytlig (Dermaresurfacer) och medeldjup peeling (Dermapeel)

Bilder på övre raden är före behandlingar och undre raden efter

 

MICRONEEDLING    

För mer info, priser och boka 

VAD ÄR MICRONEEDLING?

MICRONEEDLING är en revolutionerande metod som används för att strama åt, lyfta, fylla ut fina linjer, rynkor, acneärr och ge huden ett föryngrat utseende. Metoden baseras på hudens naturliga förmåga att reparera sig själv när den utsätts för en fysisk skada som skärsår, brännskada, skrubbsår etc. Med microneedling skapar vi medvetet ytliga mikrosår i huden. Tekniken består av 12 nålar som perforerar huden med snabba vertikala rörelser. När man flyttar nålarna över huden, och därmed gör ett antal fina hål i huden, stimuleras huden att bilda nytt kollagen. I dessa mikrokanaler kan hudvårdsprodukter tränga in upp till 400% mer effektivt i huden. Den avancerade tekniken främjar nybildning av kollagen på samma sätt som fraktionerad laserbehandlingar men utan de biverkningar som laser har.  

Före och efter 3 behandlingar:

    

ALLA BEHANDLINGAR 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt