042-29 09 00 info@angelique.se

Presentkort Helsingborg

av | feb 18, 2019

Presentkort är enkelt att ge och alltid lika uppskattat att få

Ge bort en stunds egentid med ett presentkort på en härligt avkopplande behandling i en mysig och rogivande miljö.

Vi erbjuder många olika sorters behandlingar från topp till tå som klassiska ansiktsbehandlingar, avancerade hudvårdsbehandlingar med hudföryngring som Infuzion, microneedling och kemiska peelingar. Vi har även härliga spa-behandlingar som börjar med en helkroppsskrubb med efterföljande helkroppsmassage med antingen varma oljor, hot-stone med varma lavastenar eller med infrarött ljus som ger en behaglig värme som hjälper till att lösa upp muskelspänningar. Vi har även rena avkopplande spa-massager, samt fotvårds och vaxningsbehandlingar. Våra presentkort är giltiga i 1 år.

Vi har olika typer av presentkort:

Traditionella som köps i butiken eller skickas hem till dig eller mottagaren enligt överenskommelse samt digitala presentkort som köps via Bokadirekt som fås direkt på mailen vid köp. Denna kan man själv skriva ut och ge bort eller maila den vidare till mottagaren.

De traditionella kan man köpa i salongen och man väljer antingen valfri behandling/belopp så kan mottagaren själv välja behandling vid bokningstillfället, eller så väljer man en specifik behandling och mottagaren kan ändå välja annan behandling vid bokningstillfället om så önskas. Önskar man traditionellt presentkort så är det enklast att boka en tid för köp i salongen så att jag har möjlighet att ta emot er när ni kommer. Detta är kostnadsfritt och kan bokas här, eller så kan ni skicka ett sms på 0709-586562 eller maila mig om ni vill att jag skall skicka det hem till er eller direkt till mottagaren så löser vi det.

Vi har salonge full av härliga produkter för både ansikte och kropp, så önskar ni hjälp med en kompletterande inslagen produkt tillsammans med presentkortet så hjälper vi er gärna med förslag på vad som skulle kunna passa till. Lättast är då också att boka tid för köp av presentkort/produkt så har jag mer tid att hjälpa er.

Här är en översikt över alla våra  behandlingar samt priser. Ni kan även kika runt här på hemsidan och få mer inspiration från våra behandlingar.

 

De digitala presentkorten köps här vi Bokadirekt och fås direkt på mailen som du själv kan skriva ut eller maila vidare till mottagaren. Du väljer valfritt belopp. Har du frågor så tveka inte att kontakta mig.  

Presentkort är enkelt att ge och härligt att få

Få traditionellt presentkort skickat hem till dig eller direkt till mottagaren

Vi kan skicka presetkortet till dig eller direkt till mottagaren. Sms:a oss på 0709586562, och skriv  vilken behandling alt belopp som önskas. Till vem? Från vem? Adress dit vi skall skicka presentkortet. Du kan swisha beloppet på samma sms nummer. Så fort vi fått betalning bekräftar vi att vi mottagit ordern och vi skickar presentkortet senast dagen efter. Presentkortet är giligt i ett år. OBS! Beräkna tid för postgång. Mvh Mirja

Köp digitalt presentkort på valfritt belopp via bokadirekt.

Du får ett mail med en värdekod som du kan skriva ut och ge bort eller maila vidare direkt till mottagaren. Sedan kan mottagaren boka valfri behandling och slår bara in värdekoden vid bokningen så räknas summan av från behandlingen.

  

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt