042-29 09 00 info@angelique.se

Kemisk peeling aha/bha Helsingborg

av | nov 14, 2017

kemisk peeling i Helsingborg

Våra skräddarsydda kemiska peelingar reducerar akne, pigmenteringar, fina linjer samt ger huden en superfin glow.

KURBEHANDLING I HELSINGBORG, Kemisk peeling med AHA/BHA- fruktsyror

DermaResurfacers alt. DermaPeels

Ibland kan en enskild behandling med kemisk peeling inte ge det önskade resultatet och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med DermaResurfacer-behandlingar eller ännu mer djupgående DermaPeels behandlingar. DermaQuest’s hela sortiment av peelbehandlingar har utvecklats av ledande hudläkare och kemister. Dessa toppmoderna behandlingar av högsta klass utgör en effektiv behandlingslösning för ett brett spektrum av hudproblem utan att ge en utdragen återhämtningsprocess som kan ge besvärande biverkningar.

DermaResurfacers, inovativa peelbehandlingar för hudförbättring 

Innovativa kemiska peelingar för hudförbättring – behandlingar med AHA syror. Anti-age, reducerar fina linjer, rynkor, solskadad hud, hyperpigmenteringar samt acne, ärr mm. Ibland kan en enstaka behandling inte ge det resultat som önskas. Då kan det vara bra att gå en kur för optimalt resultat.

Vilken DermaResurfacer passar bäst för min hud?

Innan alla DermaResurfacers genomgår vi en konsultation här i Helsingborg där vi går igenom de olika alternativen och utvärderar vilken metod som passar bäst just för dig. Alla DermaResurfacers består av en serie behandlingar som måste kombineras med rätt anpassade produkter för hemmabruk för att kunna garantera optimala resultat. Din hudterapeut hjälper dig med detta.

Här har vi gjort en Dermaresurfacer, med primary pumpkin peelkur a´3 behandlingar, effektiv mot acne.

Nyhet!

Ny unik peel mot rosacea

Hibiscus Flower Mandelic Peel

En unik blandning av Hibiskus Alpha Hydroxy syror, Mandelsyra och Azelainsyra som arbetar i synergi för att exfoliera på djupet och minska oönskade pigmenteringar. Hibiskus Alpha Hydroxid syran ger näring åt huden med skyddande antioxidanter som har antiinflammatoriska egenskaper för att stärka hudens matrix och ge en fastare, slätare hud med jämnare hudton. Dessa fördelar har visat fina resultat mot bl.a. rosacea. Aminosyror är hudens byggstenar som hjälper till vid hudens omstruktureringsprocess, vilket leder till en mer välmående och motståndskraftig hud med en jämnare hudton.

Dermaresurfacer rekommenderas som kur a´3 eller 6 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum 

1 behandling 995 kr
Kur a´3 behandlingar 945 kr/behandling
Kur a´6 behandlingar 895 kr/ gång
Rabatter vid kurbehandlingar dras av vid sista behandlingstillfället.

DermaPeels- Djupgående behandlingar med syror 

(Denna görs efter att huden är i balans och man har provat resurfacerbehandling först, börja med att boka en resurfacerbehandling här) 

Här har vi arbetat på pigmenteringar med en kombination av ytlig (Dermaresurfacer) och medeldjup kemisk peeling (Dermapeel)

Bilder på övre raden är före behandlingar och undre raden efter

Innovativa peelingar för hudförbättring – behandlingar med AHA syror. Anti-age, reducerar fina linjer, rynkor, solskadad hud, hyperpigmenteringar samt acne, ärr mm.

Vilken DermaPeel passar bäst för min hud?

Vi börjar alltid med en konsultation här i Helsingborg där vi går igenom de olika alternativen och utvärderar vilken metod som passar bäst just för dig. Alla Dermapeels består av en serie behandlingar som måste kombineras med rätt anpassade produkter för hemmabruk för att kunna garantera optimala resultat. Din hudterapeut hjälper dig med detta.

Gör en DermaPeel ont? Vad som kan upplevas under behandlingen beror på styrkan av DermaResurfacern. Du kan uppleva värme eller en stickande känsla. För att kompensera för detta kan din DermaQuest-specialist använda en liten fläkt för att svalka och göra behandlingen mer behaglig.

Hur lång återhämtningstid kommer jag ha? Återhämtningsprocessen efter en behandling varierar beroende av vilken peeling som användts. Direkt efter behandlingen kan huden se lite rosa ut, detta försvinner väldigt fort. Du kan återgå till din vardag direkt. Var noga med att följa eftervårdsinstruktionerna. Dessa behandlingar har en konvalecens på 7-10 dagare då huden kan fjälla ganska mycket.

  Dermapeels rekommenderas som kur på 3-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum

  • 1 st behandling 1995 kr.
  • Kur a´ 3 behandlingar 1895 kr/gång.
  • Kur a´ 6 behandlingar 1795 kr/gång.

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt