042-29 09 00 info@angelique.se

Om oss

av | jun 19, 2017

OM ANGELIQUE HUD & KROPP

Vi är hud och kroppsvårdssalongen som erbjuder resultatinriktade samt upplevelsebaserade ansikts- och kroppsbehandlingar för ett ökat yttre och inre välbefinnande. Vi erbjuder ansiktsbehandlingar med professionella produkter från BABOR Och DERMAQUEST, hudföryngring på naturlig väg med microneedling, Infuzion, kemiska peelingar med AHA-syror, avkopplande härliga massage, även par-massager, hot.stone massage, spa-behandlingar, vaxning,samt fotvård.

TACK FÖR ATT DU VÄLJER EN AUKTORISERAD HUDTERAPEUT!

Varför skall du gå till en auktoriserad hudterapeut iställer för en diplomerad?

Auktoriserade hudterapeuter har gått en gedigen utbildning på 1-2 år och lärt sig hudens uppbyddnad, dermatologi- läran om huden, kemi, anatomi, samt avancerad hudvård med med bla apparatur, hygienkrav, kontraindikationer för olika behandlingar, dvs pga av vissa fysiska nedsättningar eller medicinering, graviditer osv så kan man skall/bör man inte utföra vissa behandlingar.Vi har genomgått såväl teoretiska som praktiska prov för att bli godkända hudterapeuter. Sedan är vi medlemmar i SHR-Sveriges hudterapeuters Riksorganisation, vilket inte är möjligt att bli medlem i om man inte gått en godkänd utbildnig av SHR. En auktoriserad hudterapeut innehar också en behandlingsskadeförsäkring för både din och vår egen säkerhet.

En Diplomerad hudterapeut eller hudvårdsterapeut som det också felaktigt kan kallas, kan ha gått en kvällskurs eller disktansutblidning och fått ett Diplom. Det är inte möjlig att förvärva relevant kunskap för att bli en godkänd hudterapeut via en distans eller kvällskurs på så kort tid och utan praktiska övningar.

Därför vill jag säga ett STORT TACK TILL DIG som väljer en auktoriserad hudterapeut och därmed värdesätter och betalar för den kunskap vi förvärvat för att kunna behandla dig på ett säkert sätt..

Många gånger kan det vara stor skillnad på priset hos olika terapeuter för olika behandlingar, och det kan finnas en anledning till det…….. därför uppmanar jag dig att kolla en extra gång innan du bokar att du verkligen går till en godkänd auktoriserad hudterapeut för din egen säkerhet. Tyvärr är det alltför många som utför anvancerade hudvårdsbehandlingar som fillers, microneddling, plasmapen, BB-glow mfl som inte har en godkänd utbildning av SHR.

Jag vill även säga ett SUPERSTORT TACK TILL DIG!, som handlar dina rekommenderade produkter hos oss, för att du skall få ett så bra resulat av din hudvård som möjligt och för att jag skall finnas kvar för att kunna hjälpa dig med din hudvård även i framtiden.

With Love Mirja

 

Vem är jag?

Jag gick min utbildning till hudterapeut på den två-åriga yrkeshögskolan i Landskrona. Denna skola är en av några få som är godkänd av SHR som är Sveriges Hudterapeuters Riksförbund. SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter SHR:s etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring.
Jag är även utbildad gymnasieekonom, och läste sedan vidare till undersköterska. Jag har arbetat många år inom vården och har även kvar mitt arbete som personlig assistent, därav är jag inte i salongen fulla veckor.

För att du som kund skall få ut bästa möjliga resultat av din hudvård är det viktigt att du får en professionell hudanalys. Innan din första behandling gör vi en kostnadsfri konsultation för att lägga upp en hudvårdsplan på kort och lång sikt beroende på vad du har för önskemål samt vilken hudtyp och tilläggstillstånd du har.(t.e.x acne, yttorrhet, känslig, rosacea eller geronhud, om du vill arbeta anti-age). Efter behandlingen när vi vet din hudtyp samt dina önskemål med fortsatta behandlingar skräddarsyr vi ett anpassat hudvårdsprogram för just din huds behov, för att du skall kunna underhålla hemma mellan behandlingarna.

” Varje människa är unik och skall därmed också behandlas som sådan” Alla våra behandlingar är individuellt anpassade efter dina specifika behov d.v.s vad din hud eller kropp behöver för att du skall  få ett så bra resultat som möjligt utav varje behandling. Vi skräddarsyr behandlingarna utifrån dina specifika behov och önskemål.

”Vägen till hälsa är att få en väldoftande massage och ett aromatiskt bad varje dag” – (Hippocrates)

Hjärtligt välkommen! Önskar Mirja

Tack för att du väljer en auktoriserad hudterapeut!

Öppettider

Mån - Jämn vecka: 11-19
Mån - Ojämn vecka: stängt

Tis - Jämn vecka: 11-19
Tis - Ojämn vecka: 11-19

Ons - Jämn vecka:  10-16
Ons - Ojämn vecka: 11-19

 

Tor - Jämn vecka: 11-19
Tor - Ojämn vecka: 11-19

Fre - Jämn vecka: 10-17
Fre - Ojämn vecka: 10-17

Lör - Jämn vecka: 10-15
Lör - Ojämn vecka: stängt

Sön - Jämn vecka: stängt
Sön - Ojämn vecka: stängt