042-29 09 00 info@angelique.se

Om oss

av | jun 19, 2017

OM ANGELIQUE HUD & KROPP

Vi är hud och kroppsvårdssalongen som erbjuder resultatinriktade samt upplevelsebaserade ansikts- och kroppsbehandlingar för ett ökat yttre och inre välbefinnande. Vi erbjuder ansiktsbehandlingar med professionella produkter från BABOR Och DERMAQUEST, hudföryngring på naturlig väg med microneedling, Infuzion, kemiska peelingar med AHA-syror, avkopplande härliga massage, även par-massager, hot.stone massage, spa-behandlingar, vaxning,samt fotvård.

TACK FÖR ATT DU VÄLJER EN AUKTORISERAD HUDTERAPEUT!

Vem är jag?

Jag gick min utbildning till hudterapeut på den två-åriga yrkeshögskolan i Landskrona. Denna skola är en av några få som är godkänd av SHR som är Sveriges Hudterapeuters Riksförbund. SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter SHR:s etiska regler och innehar alla behandlingsskadeförsäkring.
Jag är även utbildad gymnasieekonom, och läste sedan vidare till undersköterska. Jag har arbetat många år inom vården och har även kvar mitt arbete som personlig assistent, därav är jag inte i salongen fulla veckor.

För att du som kund skall få ut bästa möjliga resultat av din hudvård är det viktigt att du får en professionell hudanalys. Innan din första behandling gör vi en kostnadsfri konsultation för att lägga upp en hudvårdsplan på kort och lång sikt beroende på vad du har för önskemål samt vilken hudtyp och tilläggstillstånd du har.(t.e.x acne, yttorrhet, känslig, rosacea eller geronhud, om du vill arbeta anti-age). Efter behandlingen när vi vet din hudtyp samt dina önskemål med fortsatta behandlingar skräddarsyr vi ett anpassat hudvårdsprogram för just din huds behov, för att du skall kunna underhålla hemma mellan behandlingarna.

” Varje människa är unik och skall därmed också behandlas som sådan” Alla våra behandlingar är individuellt anpassade efter dina specifika behov d.v.s vad din hud eller kropp behöver för att du skall  få ett så bra resultat som möjligt utav varje behandling. Vi skräddarsyr behandlingarna utifrån dina specifika behov och önskemål.

”Vägen till hälsa är att få en väldoftande massage och ett aromatiskt bad varje dag” – (Hippocrates)

Hjärtligt välkommen! Önskar Mirja

Tack för att du väljer en auktoriserad hudterapeut!