042-29 09 00 info@angelique.se
Välkommen till

Angelique hud & kropp i Helsingborg

Mirja Aukt. hudterapeut 

Mirja Aukt. hudterapeut

Hej, välkommen till Angelique Hud & kropp i Helsingborg.  Jag som arbetar här heter Mirja och är auktoriserad hudterapeut och är medlem i SHR, Sveriges hudterapeuters riksorganisation och innehar behandlingsskadeförsäkring för din säkerhet. Jag är också utbildad undersköterska sedan tidigare och har många års erfarenhet av vårdyrket och att ta hand om och hjälpa andra människor på olika sätt. Jag arbetar med hud och kroppsbehandlingar för ett ökat yttre och inre välbefinnande där du som kund alltid står i fokus. I hudvårdsbehandlingarna arbetar jag både med klassiska och avancerade ansiktsbehandlingar (kemiska peelingar, microneedling och Infuzion) med professionella produkter från bla. BABOR, Cliniccare och Dermaquest för att uppnå optimala resultat. För att uppnå detta lägger vi tillsammans upp en behandlingsplan första gången vi träffas. Jag rekommenderar också de produkter som passar din hud bäst för att vi skall kunna uppnå önskade resultat. Med en kombination av regelbundna behandlingar tillsammans med underhåll av huden hemma med rekommenderade produkter mellan behandlingarna arbetar vi tillsammans mot önskat mål. Jag arbetar också väldigt mycket med aknebehandlingar eftersom många både unga och vuxna lider av detta idag. Det är mycket som kan ställa till det för både vår hud och hälsa i dagens moderna samhälle, därför ger jag även tips och råd på kost och livsstilsförändringar som kan göra stor skillnad för både huden och hälsan. Bäst resultat får  man med en kombination av att balanserar obalanserna inifrån tillsammans med regelbundna behandlingar och effektiva produkter från utsidan. 

Jag arbetar även med härligt avkopplande spa-behandlingar och olika typer av avkopplande spa-massager som löser muskelpänningar, ökar blodcirkulationen och ger en behaglig avkoppling. Jag gör även fotvård och vaxning.

Ni kan använda friskvårdsbidrag på massage och fotvåd och jag samarbetar även med AktiWay. Vi erbjuder även rabatterade studentbehandlingar samt 10% rabatt på produkter.Hos oss kan ni även köpa presentkort. Det är enkelt att ge och alltid lika uppskattat att få! Ge bort en stunds avkopplande egentid. Presentkorten kan köpas i salongen, skickas hem till er, eller köpas digitalt online.

Hjärtligt välkommen till oss på en avkopplande och välgörande stund för kropp och själ.